menu
zoek

Nieuws Uitgeest

Noord-Holland - Politie vraagt hulp: zoek mee naar de vermiste Gerda Mooij

dinsdag 20 juli 2021, 13:00 uur

De politie vraagt de inwoners in het gebied tussen Bergen en Uitgeest uit te kijken naar de vermiste 74-jarige Gerda Mooij. De vrouw uit Bergen wordt sinds zondag vermist.

Waar: Bergense duingebied, op weg in Uitgeest

Zondag fietste zij op een donkerblauwe/antraciet kleurige damesfiets van het merk Batavus, voorzien van een zwart mandje voorop en twee blauwe fietstassen achterop. Aangezien zij zich (mogelijk) op de fiets verplaatst, gaan wij uit van een groot zoekgebied. Hoe kunnen inwoners de politie helpen? De politie Noord-Holland vraagt inwoners in het gebied tussen Uitgeest en Bergen mee te helpen met zoeken. Dit kan door bijvoorbeeld een extra rondje te lopen of te fietsen in de eigen omgeving. Deel de foto van de vermiste vrouw via appgroepen met bekende zodat ook zij mee kunnen helpen met uitkijken naar de vermiste vrouw. Op deze manier wil de politie extra ogen krijgen in deze zoektocht. Waar kunnen burgers zoeken? Uit ervaring blijkt dat demente personen zich kunnen terug trekken op rustige plekken. Mogelijk heeft de vrouw ergens geslapen in een berm of bosje. Dus kijk vooral ook op afgelegen plekken. Waarom zo een groot gebied? De vrouw is zondag vermist geraakt in Bergen. De vrouw heeft uit haar verleden een verbintenis met Uitgeest. Daarom is het goed denkbaar dat zij die kant op is gegaan. Maar ook inwoners rond de gemeentes Bergen, Uitgeest, Castricum en Heiloo worden verzocht uit te kijken naar de vrouw. Denk daarbij aan Zaanstad, Alkmaar en het gebied boven Bergen. Signalement Gerda Mooij: Blank Ongeveer 170-175 cm Kort grijs krullend haar Bril met donker montuur Normaal postuur Loopt met bovenrug  iets voorover gebogen Ze had een donkerkleurige bodywarmer aan of bij zich Droeg een licht shirt met korte mouwen Droeg een donkerkleurige lange broek Droeg witte schoenen Had een bruine schoudertas bij zich met daarin een portemonnee. Vragen Hebt u informatie over deze vermissing? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070. Gegevens Naam: Gerda Mooij Huidige leeftijd: 74 Lengte: 170-175 cm Haarkleur: Grijs Geslacht: Vrouw   De informatie vindt u ook in het vermissingsbericht.


» Politie.nl

Kaart nieuws Uitgeest. Locatie nieuws: 52.52343 / 4.72861 Bergense duingebied, op weg
Bergense duingebied, op weg in Uitgeest


dinsdag 20 juli 2021, 16:39 uur
Inwoners van Uitgeest tot Bergen opgeroepen uit te kijken naar dementerende Gerda (74)
RTV N-HDe zorgen over de vermiste Gerda Mooij (74), die lijdt aan dementie, worden groter. De politie roept inwoners in het gebied tussen Bergen en Uitgeest op een extra wandeling te maken en op afgelegen plekken te helpen zoeken. "Soms trekken demente personen zich terug op rustige plekken", aldus politiewoordvoerder Derk Burger tegen NH Nieuws.
» RTV N-H
dinsdag 20 juli 2021, 10:53 uur
Tip over mogelijk 'teken van leven' van vermiste Gerda, zoektocht verder in Uitgeest
RTV N-HDe politie heeft verschillende tips gehad over de nog steeds vermiste Gerda Mooij (74) uit Bergen. Mogelijk is ze gezien in Uitgeest. De zoektocht gaat vandaag dan ook verder in die regio en in het duingebied waar ze fietste met haar man Piet. Ook worden inwoners gevraagd een extra rondje te lopen, want de tijd tikt, volgens de politie. 
» RTV N-HFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: RTV N-H
Foto: RTV N-H

Meer nieuws uit Uitgeest

26 maart 11:37Opnieuw ongeluk op 'dodenweg' N203: fietsend tienermeisje heeft 'engel op haar schouder'
26 oktober 13:30Verdachte ‘schietincident’ in Uitgeest aangehouden (UPDATE)
3 augustus 14:10Vandaal slaat ruiten van 6 auto's in op het Stationsplein in Uitgeest
5 juli 11:36Automobilisten op A9 muurvast: 'Kan door storm nog uren duren'
15 april 10:50Colombiaanse bananen met cocaïne in Uitgeest
7 maart 17:02Bestuurder botst tegen boom bij Uitgeest en overlijdt, bijrijder niet gewond
4 augustus 15:10Getuigen gezocht inbraak Molenwerf
2 maart 08:52Drie verdachten aangehouden na overval
11 februari 12:19Grote drugsvondst in Uitgeester woning, duo gearresteerd
22 november 11:09Aanhanger met hoogwerker valt van viaduct en schept fietser
27 september 15:01Gigantisch kerstdorp nu al in aanbouw: ’Nog zeker 800 boompjes en 400 figuurtjes’
27 augustus 14:00Meerdere gewonden bij ongeluk Uitgeest, N203 in beide richtingen dicht
20 juli 16:39Inwoners van Uitgeest tot Bergen opgeroepen uit te kijken naar dementerende Gerda (74)
4 mei 22:46Zwaan die haar eieren beschermde doodgeknuppeld in Uitgeest: ’Het is triest’
RSS.