menu
zoek

Nieuws Ulicoten

Beveiliger wordt mishandeld als hij campinggasten aanspreekt op geluidsoverlast

zaterdag 19 augustus 2023, 09:02 uur

Op een camping in Ulicoten is een beveiliger zwaar gewond geraakt toen hij een vuistslag kreeg van een van de campinggasten. Het slachtoffer had hen aangesproken op geluidsoverlast.

Waar: Maaijkant in Ulicoten

Vrijdag tegen middernacht spreekt de beveiliger op de camping aan de Maaijkant in Ulicoten een groepje campinggasten aan. Zij hebben een feestje, maar veroorzaken daarbij geluidsoverlast. Als de groep niet voornemens lijkt daar wat aan te veranderen loopt de beveiliger naar de stroomkast en schakelt hij de stroomvoorziening uit. Een van de feestvierders loopt dan woest bop hem af en geeft hem een vuistslag, vol in het gezicht. Het slachtoffer (35) valt meteen bewusteloos op de grond en bloed uit neus en mond. Getuigen bellen vervolgens de politie, die de 31-jarige verdachte aanhouden. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis overgebracht.


» Politie.nl

Kaart nieuws Ulicoten. Locatie nieuws: 51.45913 / 4.86203 Maaijkant
Maaijkant in Ulicoten


zaterdag 19 augustus 2023, 10:32 uur
CampingĀ­gast slaat beveiliger bewusteloos in Ulicoten omdat hij hem aansprak op geluidsoverlast
BN DeStemULICOTEN - Een beveiliger is vrijdagnacht zwaargewond geraakt op de camping aan de Maaijkant in Ulicoten, nadat hij een groepje campinggasten aansprak op geluidsoverlast. Het 35-jarige slachtoffer werd door een van de feestvierders bewusteloos geslagen.
» BN DeStem
zaterdag 19 augustus 2023, 09:48 uur
Beveiliger knock-out geslagen nadat hij herriemakers aanspreekt op overlast
Omroep BrabantOp een camping aan de Maaijkant in Ulicoten is vrijdagavond een beveiliger mishandeld, nadat hij luidruchtige campinggasten had aangesproken. De campinggasten vierden een feestje en maakten daarbij wel erg veel lawaai. Omdat de groep niet voornemens leek daar wat aan te veranderen, liep de beveiliger naar de stroomkast en schakelde hij de stroomvoorziening uit.
» Omroep BrabantFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: BN DeStem

Meer nieuws uit Ulicoten

19 augustus 10:32CampingĀ­gast slaat beveiliger bewusteloos in Ulicoten omdat hij hem aansprak op geluidsoverlast
25 maart 08:04Auto knalt tegen boom in Ulicoten: bestuurder zwaargewond, politie onderzoekt mogelijke straatrace
1 februari 13:29Video | Prinses Beatrix herdenkt Watersnoodramp in Oude-Tonge
RSS.