menu
zoek

Nieuws Utrecht

Nabestaanden tramaanslag schelden Gökmen T. uit

dinsdag 3 maart 2020, 20:38 uur

Maandag startte de rechtszaak tegen Gökmen T. de man die verdacht wordt van de tramaanslag in Utrecht vorig jaar.

» Metro
dinsdag 3 maart 2020, 14:20 uur
Rechter verwijdert verdachte tramaanslag opnieuw uit zaal
RTV RijnmondDe verdachte van de tramaanslag in Utrecht, Gökmen T., is net als maandag uit de rechtszaal verwijderd. Dat gebeurde na een kwetsende uitspraak naar een van de slachtoffers die de aanslag overleefde. "Ik wil niet meer dat de verdachte in de zaal zit", zei de voorzitter van de rechtbank. "Ik wil niet dat de orde op deze manier verstoord wordt."
» RTV Rijnmond
dinsdag 3 maart 2020, 14:11 uur
Nabestaanden en slachtoffers verbijsterd om reactie tramschutter Tanis: ‘Dit is een enorme klap’
de StentorToen een van de zwaargewonde vrouwen die de tramaanslag vorig jaar in Utrecht overleefde vandaag in de rechtbank tegen Gökmen Tanis zei dat hij haar niet had verslagen, reageerde hij met ‘jammer, jammer’. Dat is volgens Arlette Schijns, advocaat van slachtoffer Eline, hard aangekomen.
» de Stentor
dinsdag 3 maart 2020, 14:11 uur
Nabestaanden en slachtoffers verbijsterd om reactie tramschutter Tanis: ‘Dit is een enorme klap’
de GelderlanderToen een van de zwaargewonde vrouwen die de tramaanslag vorig jaar in Utrecht overleefde vandaag in de rechtbank tegen Gökmen Tanis zei dat hij haar niet had verslagen, reageerde hij met ‘jammer, jammer’. Dat is volgens Arlette Schijns, advocaat van slachtoffer Eline, hard aangekomen.
» de Gelderlander
dinsdag 3 maart 2020, 12:24 uur
Gökmen T. blijft nabestaanden tramaanslag tarten: ’Hij heeft alles kapotgemaakt’
de TelegraafNet toen iedereen dacht dat het niet erger kon met het onbeschofte gedrag van Gökmen T., bleek de verdachte er dinsdag in de rechtbank van Utrecht weer een schep bovenop te kunnen doen.
» de Telegraaf
dinsdag 3 maart 2020, 10:10 uur
Liveblog | Gökmen T. weggetrokken na schreeuwen door verhaal slachtoffer
NU.nlIn de rechtbank in Utrecht mogen dinsdag de slachtoffers en de nabestaanden het woord voeren in de zaak tegen Gökmen T. De man wordt vervolgd voor vier moorden met een terroristisch motief en meerdere pogingen tot moord. Lees hier de laatste ontwikkelingen.
» NU.nl
dinsdag 3 maart 2020, 09:55 uur
Zaak tegen Gökmen T.: 'Hij schiet mijn kind dood en stapt er gewoon overheen'
NOS"Hij schiet mijn kind dood en stapt er gewoon overheen. Zo wreed en onmenselijk." Dat zei de moeder van de 19-jarige Roos, die werd doodgeschoten bij de aanslag in de sneltram in Utrecht vorig jaar. Vanochtend spraken enkele nabestaanden van de slachtoffers in de rechtszaal.
» NOS
dinsdag 3 maart 2020, 09:29 uur
LIVE | Nabestaanden en slachtoffers vertellen over dramatische tramaanslag door Gökman Tanis
Brabants DagbladHet wordt vandaag een emotionele dag in de rechtbank van Utrecht. Nabestaanden en slachtoffers van de tramaanslag in Utrecht krijgen vandaag de kans verdachte Gökmen Tanis te vertellen hoeveel impact die dag op hun leven heeft gehad. Verslaggevers Yelle Tieleman en Peter Koop doen vanuit de rechtszaal via Twitter live verslag van het proces tegen de tramschutter.
» Brabants Dagblad
dinsdag 3 maart 2020, 09:29 uur
LIVE | Tramschutter Gökmen Tanis weer uit zaal verwijderd: ‘Ik geef niks om jullie!’
de GelderlanderEr is een emotionele zitting aan de gang in de rechtbank van Utrecht. Nabestaanden en slachtoffers van de tramaanslag in Utrecht vertellen verdachte Gökmen Tanis hoeveel impact die dag op hun leven heeft gehad. ‘Er gaan zoveel emoties door mij heen.
» de Gelderlander
maandag 2 maart 2020, 18:53 uur
Grote rechtszaak tegen de man van de aanslag in de tram
NOSBij de rechtbank in Utrecht wordt deze dagen een grote zaak behandeld, namelijk die van Gökmen T. Dat is de man die vorig jaar een aanslag pleegde in een tram in Utrecht.
» NOS
maandag 2 maart 2020, 18:15 uur
Tramschutter Gökmen T. uit rechtszaal verwijderd na bespugen advocaat
CrimesiteDe Utrechtse tramschutter Gökmen T. (38) is maandagmiddag tijdelijk uit de rechtszaal in Utrecht verwijderd nadat hij zijn advocaat bespuugde. Tijdens de eerste dag van de inhoudelijke behandeling van de zaak rond de tramaanslag in Utrecht lachte T.
» Crimesite
maandag 2 maart 2020, 17:37 uur
Verdachte tramaanslag bespuugt Rotterdamse advocaat
RTV RijnmondDe verdachte van tramaanslag in Utrecht heeft maandagmiddag zijn Rotterdamse advocaat André Seebregts bespuugd. Daarna is Gökman T. (38) korte tijd uit de rechtszaal verwijderd.
» RTV Rijnmond
maandag 2 maart 2020, 14:19 uur
G?kmen T. uit rechtszaal verwijderd na spugen naar eigen advocaat
RTV UtrechtUTRECHT - G?kmen T. is zojuist uit de rechtszaal verwijderd nadat hij spuugde naar zijn advocaat. T.
» RTV Utrecht
maandag 2 maart 2020, 11:46 uur
Gökmen T. 'herlaadde op z'n gemak' en deed 'iene miene mutte'
NU.nlGökmen T., die terechtstaat voor de tramaanslag in Utrecht die aan vier mensen het leven kostte, handelde volgens getuigen en een reconstructie op zijn gemak. "Hij had veel meer slachtoffers kunnen maken", zo zegt een van de trampassagiers die wist te ontkomen.
» NU.nl
maandag 2 maart 2020, 10:05 uur
Gökmen T. bespuugt advocaat, wordt verwijderd en keert terug in rechtszaal
NOSVanochtend is het proces begonnen tegen Gökmen T., de verdachte van de aanslag in een sneltram in Utrecht op 18 maart 2019. Daarbij kwamen vier mensen om het leven en raakten twee mensen ernstig gewond. In dit artikel lees je terug wat er is gebeurd in de rechtszaal.
» NOS
maandag 2 maart 2020, 09:45 uur
Liveblog | Gökmen T. spuugt plotseling naar advocaat en wordt weggevoerd
NU.nlGökmen T. staat vanaf maandag terecht voor de tramaanslag in Utrecht. In de rechtbank in de stad wordt onder meer een reconstructie getoond van de schietpartij die aan vier mensen het leven kostte. Volg de laatste ontwikkelingen hier.
» NU.nl
maandag 2 maart 2020, 07:48 uur
Welke straf krijgt tramschutter Gökmen T.?
Hart van NederlandMaandag begint de rechtszaak tegen Gökmen T., de man die vorig jaar vier mensen doodschoot in een tram in Utrecht. De tramschutter is geboeid de rechtszaal binnengebracht en wordt bewaakt door zes politiemannen. Hij zei niets.
» Hart van Nederland
maandag 2 maart 2020, 07:46 uur
Tramschutter Gökmen Tanis lacht rechter toe en zwijgt
PZCGökmen Tanis schoot gericht meerdere passagiers in de tram in Utrecht van dichtbij neer. Dat blijkt uit een videoreconstructie die vanmorgen tijdens de eerste zittingsdag werd getoond. Tanis schoot gericht op hoofden en bovenlichamen, terwijl hij rustig door het gangpad loopt, blijkt uit de beelden.
» PZC
maandag 2 maart 2020, 07:46 uur
LIVE | Tramschutter Gökmen Tanis stapt glimlachend rechtbank in
de StentorTramschutter Gökmen Tanis staat vandaag voor de rechter. Verslaggevers Yelle Tieleman en Peter Koop doen live verslag vanuit de rechtbank in Utrecht. Tanis stapte glimlachend de rechtszaal in met een Lacoste-trainingsbroek.
» de Stentor
maandag 2 maart 2020, 07:46 uur
Tramschutter Gökmen Tanis lacht rechter toe en zwijgt
de GelderlanderGökmen Tanis schoot gericht meerdere passagiers in de tram in Utrecht van dichtbij neer. Dat blijkt uit een videoreconstructie die vanmorgen tijdens de eerste zittingsdag werd getoond. Tanis schoot gericht op hoofden en bovenlichamen, terwijl hij rustig door het gangpad loopt, blijkt uit de beelden.
» de Gelderlander
maandag 2 maart 2020, 07:32 uur
Gökmen T. geboeid rechtszaal binnengebracht
de TelegraafGökmen T. is rond 9.45 uur de rechtszaal in Utrecht binnengebracht voor de inhoudelijke behandeling van zijn strafzaak. Hij heeft geboeid plaatsgenomen tegenover de rechtbank en wordt omringd door zes politiemannen. T. keek bij binnenkomst even de zaal in, maar zei niets.
» de Telegraaf
maandag 2 maart 2020, 07:32 uur
Reconstructie: T. schoot passagiers gericht neer
de TelegraafGökmen T. schoot gericht meerdere passagiers in de tram in Utrecht van dichtbij neer. Dat blijkt uit een videoreconstructie die maandag in de rechtszaal werd getoond.
» de Telegraaf
maandag 2 maart 2020, 07:04 uur
Nabestaanden willen dat tramschutter Gökmen Tanis nooit meer vrijkomt
de GelderlanderNabestaanden en slachtoffers van de tramaanslag in Utrecht willen dat verdachte Gökmen Tanis levenslang de gevangenis in gaat. Ze zijn bang dat Tanis deze week het proces tegen hem aangrijpt om nog één keer een podium te pakken.
» de Gelderlander
maandag 2 maart 2020, 07:01 uur
Wekdienst 2/3: rechtszaak verdachte tramaanslag, blijft het coronavirus beheersbaar?
NOSGoedemorgen. Vandaag begint de inhoudelijke behandeling van de rechtszaak tegen de verdachte van de tramaanslag in Utrecht. Tien mensen in Nederland zijn nu besmet met het coronavirus. Deze week moet blijken of het virus beheersbaar blijft.
» NOS
maandag 2 maart 2020, 06:34 uur
Rechtszaak tramschutter: dit is wat je kunt verwachten
RTV UtrechtUTRECHT - G?kmen T., de verdachte van de tramaanslag in Utrecht, staat deze week voor de rechter. De zaak wordt in vier dagen inhoudelijk behandeld. Maandag begint de eerste zitting van een rechtszaak waarvan al erg veel bekend is.
» RTV UtrechtFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: RTV Rijnmond
Foto: RTV Rijnmond
Foto: Metro
Foto: de Telegraaf
Foto: NU.nl
Foto: NOS
Foto: NOS
Foto: NU.nl
Foto: NOS
Foto: NU.nl
Foto: de Telegraaf
Foto: de Telegraaf
Foto: NOS
Foto: Hart van Nederland

Meer nieuws uit Utrecht

5 april 08:46Politie in Utrechtse Sterrenwijk met man en macht op zoek naar gevluchte plofkrakers
4 april 14:33Hartmassageapparaat gestolen uit ambulance Utrecht
3 april 18:08Tramschutter gaat niet in hoger beroep; definitief levenslang voor Gökmen Tanis
3 april 15:58Utrecht in beroep tegen vonnis ja-ja-sticker
3 april 13:11Woning overvallen in Utrecht, politie zoekt getuigen
2 april 17:01Revalidatiecentrum bereidt zich voor op coronapatiënten: 'Hoe zijn ze eraan toe?'
1 april 10:44Twee verdachten opgepakt voor gewapende overval Aldi in Utrecht Overvecht
30 maart 11:16Twee inbrekers op heterdaad betrapt en aangehouden op de Groenewoudsedijk
26 maart 15:49Man en vrouw mishandeld nadat ze in hun gezicht werden gehoest
25 maart 17:14Schadevergoeding voor na aanslag Utrecht aangehouden Utrechtse broers
25 maart 14:38'Corona-dreiger' aangehouden op Utrecht CS
25 maart 10:43Streep door Brabantse Vuelta-feesten vanwege coronavirus, Ronde van Spanje gaat voorlopig wel door
24 maart 10:29Politie zwijgt over Utrechtse aanhouding in Amsterdams onderzoek
24 maart 07:03Doorbraak in geruchtmakende zaak bloedprikbende: Utrechter (22) aangehouden
23 maart 14:14Getuigen gezocht ongeval auto en motor
20 maart 21:02RIVM weigert tbc-vaccins te leveren als bescherming tegen corona
20 maart 19:31Nabestaanden opgelucht over levenslang voor Gökmen T.: 'Nu hoef ik hem nooit meer tegen te komen'
19 maart 18:2712 dagen cel voor ict-student die schadelijke software verkocht
19 maart 09:19FC Utrecht en familie Sneijder staan op tegen corona
18 maart 20:16Camera RTV Utrecht gestolen na herdenking tramaanslag
RSS.