menu
zoek

Nieuws Utrecht

Supportersvereniging FC Utrecht blaast demonstratie af: 'We wilden ze raken'

zaterdag 22 mei 2021, 14:48 uur

UTRECHT - De geplande demonstratie van de supporters van FC Utrecht van morgen in Rotterdam gaat niet door. De supportersvereniging van de club meldt dat het geen toestemming krijgt van de gemeente Rotterdam.[Audio:3064321|Voorzitter Teun den Hartog van de SVFCU: ''In de bossen van Zeist gaan staan heeft geen zin']De supportersvereniging wilde op het Stadhuisplein of bij De Kuip demonstreren tegen het besluit van de KNVB om de wedstrijd van zaterdagavond naar zondagochtend te verplaatsen. Dat staat burgemeester Ahmed Aboutaleb niet toe."We mochten alleen ergens achteraf gaan demonsteren, dat willen we niet.

Waar: Stadhuisplein in Utrecht

» RTV Utrecht

Kaart nieuws Utrecht. Locatie nieuws: Stadhuisplein
Stadhuisplein in Utrecht


vrijdag 21 mei 2021, 21:28 uur
'De rechter heeft het sportieve uitgangspunt gehanteerd’
de TelegraafDe finale van de play-offs tussen Feyenoord en FC Utrecht gaat zondagmiddag gewoon door. FC Utrecht vroeg in een kort geding aan de rechtbank de verplaatsing van de wedstrijd van zaterdag naar zondag ongeldig te verklaren. Chef voetbal Valentijn Driessen blikt terug op de rechtszaak.
» de Telegraaf
vrijdag 21 mei 2021, 20:11 uur
Feyenoord speelt finale zondag in De Kuip, FC Utrecht verliest kort geding
RTV RijnmondDe finale van de play-offs tussen Feyenoord en FC Utrecht wordt op zondag 23 mei om 12:15 uur in de Rotterdamse Kuip gespeeld. Dat heeft de rechter in Utrecht bepaald in een kort geding.
» RTV Rijnmond
vrijdag 21 mei 2021, 20:05 uur
Uitspraak kort geding FC Utrecht: finale play-offs kan wel op zondag
RTV UtrechtUTRECHT - FC Utrecht moet t?ch zondag de finale van de play-offs spelen tegen Feyenoord in Rotterdam. Volgens de rechter mocht de KNVB de wedstrijd verplaatsen en kan de finale dus wel op die dag gespeeld worden.Dat oordeelde de rechtbank Midden-Nederland in het kort geding dat de club had aangespannen tegen de KNVB. FC Utrecht wil niet dat de finale van de play-offs om Europees voetbal in De Kuip wordt verplaatst van zaterdagavond (20.00 uur) naar zondagmiddag (12.15 uur).
» RTV Utrecht
vrijdag 21 mei 2021, 17:28 uur
Klap voor FC Utrecht na verlies kort geding: finale play-offs zondag in de Kuip
de GelderlanderDe rechter heeft uitspraak gedaan in het kort geding dat FC Utrecht tegen de KNVB heeft aangespannen. De club wil dat de finale van de play-offs niet wordt verplaatst naar zondag. Maar de voorzieningenrechter wees dat verzoek af.
» de Gelderlander
vrijdag 21 mei 2021, 17:28 uur
FC Utrecht grote verliezer in kort geding: finale play-offs zondag in de Kuip
de StentorDe voorzieningenrechter van rechtbank Midden-Nederland heeft beslist dat Feyenoord - FC Utrecht gewoon op zondagmiddag om 12.15 uur in Rotterdam mag worden gespeeld. De rechter stelde FC Utrecht daarmee in het ongelijk in het kort geding dat de club tegen de KNVB had aangespannen.
» de Stentor
vrijdag 21 mei 2021, 14:10 uur
Uitspraak kort geding over Feyenoord - FC Utrecht rond 19:30 uur
RTV RijnmondFC Utrecht is het niet eens met de keuze van de KNVB om het duel met Feyenoord te verplaatsen naar komende zondag. De finale van de play-offs om Europees voetbal stond vast op zaterdag, maar de wedstrijd kan dan niet in De Kuip gespeeld worden door het Songfestival. FC Utrecht heeft een kort geding aangespand tegen de voetbalbond en verslaggever Paul Verspeek volgde de zaak vrijdagmiddag.
» RTV Rijnmond
vrijdag 21 mei 2021, 13:48 uur
LIVE | Pauze bij kort geding FC Utrecht: Ongeloof bij FC Utrecht, verbazing bij Feyenoord en KNVB
de StentorDe rechtbank Midden-Nederland buigt zich over een kort geding dat FC Utrecht tegen de KNVB heeft aangespannen. De club uit de Domstad wil niet dat de finale van de play-offs om Europees voetbal tegen Feyenoord in De Kuip wordt verplaatst van zaterdagavond (20.00 uur) naar zondagmiddag (12.15 uur). Volg het kort geding via de livestream en ons liveblog.
» de Stentor
vrijdag 21 mei 2021, 10:17 uur
Kort geding FC Utrecht tegen de KNVB: het gaat om het principe
RTV UtrechtUTRECHT - 'Wat maakt het voor FC Utrecht nou uit of ze op zaterdagavond of op zondagmiddag de finale van de play-offs tegen Feyenoord spelen?' Het is een vraag die veel gesteld wordt, nu de club de KNVB voor de rechter heeft gedaagd om af te dwingen dat de finale niet naar zondagmiddag wordt geplaatst. Het eerlijke antwoord op die vraag is vermoedelijk: niets.Maar het gaat FC Utrecht niet om de zaterdag of de zondag, het gaat om het principe. Om dat goed te kunnen begrijpen moeten we terug naar vorig seizoen, toen de competitie wegens de coronacrisis werd afgebroken.
» RTV Utrecht
vrijdag 21 mei 2021, 10:13 uur
Van Loen in FC Rijnmond: ‘Feyenoord moet zelf een spits kunnen opleiden’
RTV RijnmondVolgens John van Loen is FC Utrecht dit weekend de favoriet in de finale van de play-offs om Europees voetbal. “FC Utrecht is meer een team dan Feyenoord, dat het maar af en toe is. Tegen Sparta zag je dat bijvoorbeeld, maar ik denk dat FC Utrecht momenteel beter in haar vel zit dan Feyenoord”, zegt de oud-spits van beide teams in FC Rijnmond.
» RTV Rijnmond
vrijdag 21 mei 2021, 06:30 uur
Utrechtse raad wordt het niet eens over Airbnb-regels
RTV UtrechtUTRECHT - De Utrechtse gemeenteraad wordt het niet eens over de regelgeving rond toeristische verhuur via platforms als Airbnb. De beslissing over strengere handhaving wordt daarom vooruitgeschoven naar de volgende raadsvergadering.Verhuurders krijgen, als het aan wethouder Klaas Verschuure ligt een meldplicht, mogen maximaal zestig nachten per jaar hun woning verhuren en kunnen enorme boetes krijgen als zij zich niet aan de regels houden. Hij wil zo de overlast voor de omgeving beperken en de Utrechtse woningmarkt beschermen.
» RTV Utrecht
donderdag 20 mei 2021, 14:19 uur
Higler fluit finale play-offs tussen Feyenoord en FC Utrecht
de GelderlanderFeyenoord - FC Utrecht staat zondag (12.15 uur) onder leiding van Dennis Higler. In de finale van de play-offs staat een ticket voor Europees voetbal op het spel. Het duel stond aanvankelijk voor zaterdagavond gepland, maar is door de KNVB een dag verplaatst.
» de Gelderlander
donderdag 20 mei 2021, 12:02 uur
Maakt FC Utrecht kans in kort geding? ‘De vraag is of Songfestival zo’n bijzonderheid is’
de GelderlanderFC Utrecht gaat op zijn strepen staan en heeft een kort geding aangespannen tegen de KNVB vanwege het verplaatsen van de finale van de play-offs tegen Feyenoord van zaterdagavond naar zondagmiddag 12.15 uur. Hoe veel kans van slagen heeft dat? Een slotbepaling in het reglement biedt mogelijk ruimte voor de voetbalbond.
» de Gelderlander
donderdag 20 mei 2021, 10:00 uur
Finaleduel Feyenoord - FC Utrecht verplaatst naar zondag, FC Utrecht spant kort geding aan
RTV UtrechtUTRECHT - De finale van de play-offs tussen Feyenoord en FC Utrecht wordt verplaatst van zaterdag naar zondag. Dat heeft de KNVB zojuist bekendgemaakt.Het bestuur betaald voetbal vindt dat de ingrijpende en nadelige gevolgen voor Feyenoord bij het niet inwilligen van het verzoek tot het verzetten van de play-off-finale groter zijn dan de gevolgen voor FC Utrecht als het verzoek tot verzetten van de play-off-finale wordt ingewilligd. Het besluit is genomen nadat alle belangen zijn afgewogen, laat de KNVB in een schriftelijk bericht weten.
» RTV Utrecht
donderdag 20 mei 2021, 09:52 uur
KNVB verplaatst finale play-offs: FC Utrecht stapt naar rechter
de GelderlanderDe KNVB heeft de finale van de play-offs tussen Feyenoord en FC Utrecht een dag verplaatst. De wedstrijd stond gepland voor komende zaterdag, maar dan staat ook de finale van het Songfestival op het programma. FC Utrecht is het niet eens met de beslissing om op zondagmiddag (12.15 uur) te spelen en is naar de rechter gestapt.
» de Gelderlander
donderdag 20 mei 2021, 09:52 uur
KNVB verplaatst finale play-offs: FC Utrecht stapt naar rechter
PZCDe KNVB heeft de finale van de play-offs tussen Feyenoord en FC Utrecht een dag verplaatst. De wedstrijd stond gepland voor komende zaterdag, maar dan staat ook de finale van het Songfestival op het programma. FC Utrecht is het niet eens met de beslissing om op zondagmiddag (12.15 uur) te spelen en is naar de rechter gestapt.
» PZC
donderdag 20 mei 2021, 09:46 uur
Feyenoord-FC Utrecht zondagmiddag in de Kuip; Utrecht naar de rechter
RTV RijnmondDe finale van de play-offs tussen Feyenoord en FC Utrecht wordt zondagmiddag om 12.15 uur in de Kuip gespeeld. De wedstrijd is om veiligheidsredenen verplaatst van zaterdagavond (20:00 uur) naar zondagmiddag. Dat meldt de KNVB.
» RTV Rijnmond



Foto's bij dit nieuwsbericht
Foto: RTV Rijnmond
Foto: RTV Rijnmond
Foto: RTV Rijnmond
Foto: RTV Rijnmond
Foto: de Telegraaf
Foto: PZC

Meer nieuws uit Utrecht

26 april 16:11Sanne (34) uit Putten zou eigen stalking in scène hebben gezet, OM maakt excuses aan slachtoffer
26 april 07:04112-nieuws: Bus en bestelbus botsen op elkaar | Busje voedselbank Houten brandt uit
25 april 22:32Bewoners om explosieven ontruimde woningen Utrecht weer naar huis
25 april 12:49Utrechts stroomnet zó vol dat aardgas bij nieuwbouw nodig blijft
25 april 10:43Tientallen telefoonabonnementen en vervalste id's: Utrechter (22) opgepakt
24 april 17:03Universiteit Utrecht en Hogeschool Utrecht vragen studenten om bangalijsten te vernietigen
24 april 06:52Twee branden tegelijk in Utrecht: 1 gewonde en 5 woningen ontruimd
23 april 14:31Jurre Geluk neemt rol van Paul de Leeuw over in Niet klein te krijgen
21 april 15:02Vrouwen FC Utrecht zetten streep door Twents kampioensfeest
19 april 16:06Politie pakt zeven mannen op in Utrecht voor plofkraak in Duitsland
18 april 18:56Heracles en FC Utrecht spelen oefenduel doelpuntloos gelijk
17 april 14:46Vanmiddag code geel vanwege onweer, hagel en harde wind
17 april 09:25Brand treft Gerrit Rietveld College in Utrecht, school hele dag dicht
16 april 09:25Overleden vrouw gevonden in woning op Gambiadreef Utrecht
15 april 08:12Minder treinen tussen Schiphol en Diemen-Zuid door werkzaamheden
14 april 20:01Utrechters weten Galgenwaard massaal te vinden met de Uithoflijn: 'Eindelijk rijdt -ie ook voor ons'
14 april 19:16Kwartfinale eindstation voor Sudosa-Desto
12 april 12:11Zwaargewonde man (74) achtergelaten na aanrijding in Utrecht
11 april 22:55Teleurstellend begin Sudosa-Desto in kwartfinale tegen Utrecht
11 april 15:47Geen vervolging na incident met rabbijn, mogelijk wel gesprek
RSS.