menu
zoek

Nieuws Utrecht

Verdachte van mishandeling vrouw Utrecht meldt zich

maandag 3 juni 2024, 11:26 uur

In Utrecht werd een 20-jarige vrouw mishandeld door een andere vrouw op de Oudegracht. Zij sloeg het slachtoffer met een fles, die daardoor verwondingen in haar gezicht en een hersenschudding opliep. Na het tonen van de beelden van de verdachte in het regionale opsporingsprogramma Bureau Hengeveld en social media, meldde zij zichzelf.

Waar: Potterstraat in Utrecht

Het slachtoffer was uit geweest met een vriendin en rond 05:00 uur liepen zij samen over de Oudegracht richting de Potterstraat. De gehele route werd, door een groep waar de verdachte mogelijk bij hoort, naar hen geschreeuwd en werden zij uitgescholden. De dames negeerden dat. De vriendinnen bleven even stilstaan op de Bakkerbrug en de groep passeerde hen en liep richting de Potterstraat. Het tweetal liep vervolgens verder, waarna er weer gescholden werd. Dit vond plaats op de Oudegracht. Het slachtoffer was daar niet van gediend en zei er nu wat van, waarna de verdachte op een zeer dreigende manier op haar af stapte met een fles in haar hand. Het slachtoffer voelde zich heel erg bedreigd en gaf de verdachte een klap. Heel snel escaleerde het en haalde de verdachte uit naar het slachtoffer. De verdachte wist het slachtoffer meerdere malen te raken met fles in het gezicht en op haar hoofd. Zij moest voor behandeling naar het ziekenhuis. Ook de vriendin van het slachtoffer werd door dezelfde verdachte met een fles geslagen. De groep ging er daarna vandoor.  Beelden verdachte gedeeld Afgelopen woensdag 29 mei werden de beelden van de verdachte getoond in het regionale opsporingsprogramma Bureau Hengeveld en op social media. Naar aanleiding hiervan heeft een 23-jarige verdachte uit Utrecht zich gemeld. De vrouw werd verhoord en daarna aangehouden. Melden helpt Meldingen en tips zijn onmisbaar bij de aanpak van criminaliteit. Daarom zijn de kijkers van de opsporingsprogramma’s zo belangrijk. De informatie die wordt gemeld kan net dat ontbrekende puzzelstukje zijn waarmee een zaak kan worden opgelost. Regelmatig worden verdachten aangehouden dankzij meldingen van alerte burgers. Heb je vermoedens dat iets niet klopt bij jou in de buurt? Herken jij een verdachte of denk je iemand te herkennen? De laatste gezochte verdachten zijn te vinden via politie.nl/gezocht-en-vermist/gezochte-personen Meld het bij de politie via 0900-8844. Liever anoniem melden? Bel dan 0800-7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl.


» Politie.nl

Kaart nieuws Utrecht. Locatie nieuws: 52.08971 / 5.12110 Potterstraat
Potterstraat in Utrecht


maandag 3 juni 2024, 12:56 uur
20-jarige vrouw mishandeld na avondje stappen in Utrecht, verdachte meldt zich bij politie
RTV UtrechtDe politie heeft een verdachte aangehouden voor een mishandeling in Utrecht. De verdachte, een 23-jarige vrouw uit Utrecht, heeft zichzelf op het bureau gemeld.
» RTV UtrechtFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: RTV Utrecht

Meer nieuws uit Utrecht

18 juli 16:23Universiteit legt eis demonstranten naast zich neer en zet meeste Israëlische samenwerkingen voort
12 juli 18:38Schoonmakers bij Utrecht CS werden onwel door onbekende drank
12 juli 18:05Einde van een tijdperk: koninklijke trein maakt laatste rit naar museum
11 juli 15:50Fatbiker (64) overleden aan verwondingen na aanrijding in Utrecht
10 juli 11:36TransferTalk | Van de Beek neemt afscheid van Manchester United-fans, FC Utrecht verkoopt Azarkan
9 juli 10:59‘Nederlandse plofkrakers sluiten deal met Duitse justitie’
8 juli 14:04Nederlands Film Festival maakt bezwaar tegen stopzetten gemeentelijke subsidie
5 juli 15:54Archeologen ontdekken Romeins kanaal op plek van nieuwe Utrechtse wijk
4 juli 15:51Paradijs is slotfilm van het Nederlands Film Festival 2024
1 juli 10:57Visdeurbel bij de Weerdsluis populairder dan ooit: 150.000 keer ingedrukt
28 juni 06:502 explosies bij kledingwinkel Utrechtse Kanaalstraat, woningen boven winkel ontruimd
26 juni 10:37Nederlands Film Festival teleurgesteld, maar wil niet weg uit Utrecht
25 juni 08:43Ongelukken zorgen voor lange files richting de provincie Utrecht
RSS.