menu
zoek

Nieuws Veeningen

Verdachte aangehouden in onderzoek naar dood Cas Steenbergen

maandag 27 november 2023, 11:25 uur

In het onderzoek naar de dood van Cas Steenbergen is vanochtend een 20-jarige man aangehouden. De politie vermoedt dat Cas is mishandeld op het moment dat hij naar huis wilde gaan na een feest.  De rol van de verdachte wordt onderzocht.

Na een feest in Veeningen bij CH De Wolden aan de Veeningen in de nacht van 16 op 17 juli 2022 raakte de toen 23-jarige Cas ernstig gewond. Op 15 augustus, een maand later, komt Cas te overlijden. De politie ging lange tijd uit van een ongeval. Onlangs kwam er nieuwe informatie binnen, waarmee het onderzoek werd heropend. Oproep De politie deed dinsdag 14 november 2023 een oproep in het programma Opsporing Verzocht en riep onder andere een man in een grijze trui en een blonde vrouw in het wit op om zich te melden. De recherche ontving na deze oproep 16 tips. Dit heeft enorm bijgedragen aan het onderzoek. Ook hebben meerdere getuigen zich gemeld, waaronder de man in de grijze trui en de vrouw in het wit. Dit alles heeft geleid tot nieuwe informatie, waarop de verdachte is aangehouden. Het gaat om een 20-jarige man uit de gemeente De Wolden. Het betreft een ander persoon dan de man in de grijze trui die eerder door de politie werd omschreven. Beperkingen We onderzoeken op het moment de rol en betrokkenheid van deze 20-jarige man. Hij zit vast en in volledige beperkingen. Dat betekent dat hij alleen contact mag hebben met een advocaat. Meerdere aanhoudingen niet uitgesloten Met de aanhouding is het onderzoek nog niet afgerond. Er wordt nog steeds gesproken met getuigen en daarmee loopt het onderzoek nog volop. Meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten.


» Politie.nl

Kaart nieuws Veeningen. Locatie nieuws: 52.66634 / 6.37221


maandag 27 november 2023, 15:46 uur
Man (20) opgepakt in onderzoek naar dood Cas Steenbergen
CrimesiteIn het onderzoek naar de dood van Cas Steenbergen is maandagochtend een 20-jarige man uit de Drentse gemeente De Wolden aangehouden. De politie vermoedt dat Steenbergen is mishandeld toen hij naar huis wilde gaan na een feest. De rol van de verdachte wordt onderzocht. Heropend Na een feest in Veeningen bij paardenconcours CH De Wolden in […] Het bericht Man (20) opgepakt in onderzoek naar dood Cas Steenbergen verscheen eerst op Crimesite.
» CrimesiteMeer nieuws uit Veeningen

6 februari 15:46Politie lost waarschuwingsschot bij aanhouding in Assen
4 februari 12:06Drugslab aangetroffen in Drenthe
27 november 15:46Man (20) opgepakt in onderzoek naar dood Cas Steenbergen
23 mei 19:15Bestuur CH De Wolden wil in 2025 NK springen naar Veeningen halen
9 april 10:39Gewonde bij autobrand
28 november 14:20Man (29) uit De Wolden aangehouden voor steekpartij Veeningen
5 juni 09:36Eén gewonde bij kopstaartbotsing op de Veeningen in Veeningen
RSS.