menu
zoek

Nieuws Westknollendam

Drugslab aangetroffen na brand Westknollendam

vrijdag 25 november 2022, 09:46 uur

De brand aan de Industrieweg in Westknollendam van 17 november is zeer waarschijnlijk veroorzaakt door een drugslab. De brand bewijst opnieuw dat de productie van drugs levensgevaarlijk is.

Waar: Industrieweg in Westknollendam

Na de brand werden in het pand restanten van een drugslab aangetroffen, inclusief gevaarlijke stoffen. Zeer waarschijnlijk is er in het drugsproductieproces iets misgegaan, waardoor de brand ontstond. De recherche doet onderzoek naar de zaak. Gevaar voor de omgeving Drugslabs vormen een bedreiging voor de omgeving. Er is sprake van brand- en explosiegevaar en de aanwezige chemische stoffen zijn schadelijk voor mens en milieu. Heeft u een vermoeden van een drugslab bij u in de buurt? Meld dit dan bij de politie via 0900-8844 of bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Op die manier draagt u bij aan een veilige leefomgeving. Wilt u weten hoe u een drugslab kunt herkennen? Kijk dan op www.nhdrugsalert.nl Integrale drugsaanpak Zaanstad De gemeente Zaanstad, politie, Openbaar Ministerie, Belastingdienst en Douane werken intensief samen om drugscriminaliteit in Zaanstad tegen te gaan. Deze samenwerking wordt ondersteund door het Regionaal Informatie- en Expertisecentrum Noord-Holland (RIEC NH). Door informatie, expertise en krachten van verschillende overheidsinstanties te bundelen, kan criminaliteit effectiever worden bestreden, wordt ondermijning tegengegaan en de maatschappij weerbaarder gemaakt. Samen willen de partners voorkomen dat inwoners van Zaanstad betrokken raken bij ondermijning en zo slachtoffer worden van overlast, dwang, dreiging en geweld. De inwoners zijn bij het signaleren en melden van ondermijnende criminaliteit onmisbaar. 


» Politie.nl


Kaart nieuws Westknollendam. Locatie nieuws: 52.51758 / 4.78076 Industrieweg
Industrieweg in Westknollendam


vrijdag 25 november 2022, 11:59 uur
Drugslab in loods waar flinke brand woedde in Westknollendam
RTV N-HDe fikse brand die vorige week donderdag woedde in een loods aan de Industrieweg in Westknollendam is volgens de politie mogelijk veroorzaakt door een drugslab. Bij de brand raakte niemand gewond.
» RTV N-H
vrijdag 25 november 2022, 10:34 uur
Brand industriegebouw Westknollendam veroorzaakt door drugslab
de TelegraafDe grote brand die vorige week donderdag woedde in een industriegebouw aan de Industrieweg in Westknollendam (Noord-Holland) is zeer waarschijnlijk veroorzaakt door een drugslab, meldt de politie vrijdag. Na de brand werden restanten van een drugslab in het pand gevonden, inclusief gevaarlijke stoffen.
» de TelegraafFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: RTV N-H
Foto: de Telegraaf

Meer nieuws uit Westknollendam

25 november 11:59Drugslab in loods waar flinke brand woedde in Westknollendam
18 november 12:59Zien: Flinke schade na grote brand Westknollendam
RSS.


Advertentie: Wat is vandaag de stroomprijs per uur?