menu
zoek

Nieuws Wijlre

Verdachte aangehouden na steekincident in woning

maandag 15 augustus 2022, 15:50 uur

In het onderzoek naar het steekincident dat vanochtend heeft plaatsgevonden is door de politie een verdachte aangehouden. De verdachte is een 31-jarige man.

Waar: Valkenburgerweg in Wijlre

De man wordt verdacht van betrokkenheid bij het steekincident. Het incident vond vanochtend vroeg plaats in een woning aan de Valkenburgerweg. Een 29-jarige man raakte hierbij zwaar gewond. Een 25-jarige man overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. Op dit moment is het onderzoek nog in volle gang. De exacte toedracht van het incident is nog niet bekend. Het zwaargewonde slachtoffer ligt in het ziekenhuis. Getuigen worden gehoord en er wordt uitgebreid onderzoek gedaan in de woning.       


» Politie.nl


Kaart nieuws Wijlre. Locatie nieuws: 50.84070 / 5.88784 Valkenburgerweg
Valkenburgerweg in Wijlre


maandag 15 augustus 2022, 06:30 uur
Slachtoffer overleden na steekincident Valkenburgerweg
Politie.nlEen conflict in een appartementencomplex aan de Valkenburgerweg in Wijlre is maandag vroeg in de ochtend uitgemond in een steekincident. Hierbij zijn twee slachtoffers gevallen, waarvan een slachtoffer aan zijn verwondingen is overleden.
Om 05.15 uur in de ochtend kreeg de politie melding van het steekincident. Hulpdiensten gingen met spoed ter plaatse en troffen daar twee gewonde personen aan. Een slachtoffer is naar het ziekenhuis overgebracht voor de benodigde medische zorg. Voor het andere slachtoffer mocht hulpverlening niet meer baten. Hij is ter plaatse overleden aan zijn verwondingen. Het onderzoek naar wat zich in het appartementencomplex heeft afgespeeld gaat onverminderd door. Heeft u informatie die ons kan helpen bij dit onderzoek? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

» Politie.nl
dinsdag 16 augustus 2022, 13:44 uur
Tweede slachtoffer (29) steekpartij Wijlre ook overleden
de TelegraafDe 29-jarige man die maandagochtend zwaargewond raakte door een steekincident in Wijlre, is dinsdag aan zijn verwondingen overleden, meldt de politie. Een 25-jarige man overleed maandag ter plekke aan zijn verwondingen na de steekpartij in een woning aan de Valkenburgerweg in het Limburgse dorp. De politie arresteerde maandag een 31-jarige man op verdenking van betrokkenheid bij de dodelijke steekpartij.
» de Telegraaf
dinsdag 16 augustus 2022, 13:35 uur
Tweede slachtoffer steekpartij Wijlre ook overleden
de GelderlanderDe 29-jarige man die gisterochtend zwaargewond raakte door een steekincident in Wijlre, is vandaag aan zijn verwondingen overleden, meldt de politie. Een 25-jarige man overleed maandag ter plekke aan zijn verwondingen na de steekpartij in een woning aan de Valkenburgerweg in het Limburgse dorp. De politie arresteerde gisteren een 31-jarige man op verdenking van betrokkenheid bij de dodelijke steekpartij.
» de Gelderlander
dinsdag 16 augustus 2022, 13:20 uur
Tweede slachtoffer steekpartij Wijlre ook overleden
De LimburgerDe 29-jarige man die maandagochtend zwaargewond raakte door een steekincident in Wijlre, is dinsdag aan zijn verwondingen overleden, meldt de politie.
» De Limburger
maandag 15 augustus 2022, 17:50 uur
L1mburg Centraal: Dode en gewonde bij steekpartij in Wijlre
1LimburgWe maken de planeet kapot met ons koopgedrag, dode en gewonde bij steekincident in Wijlre, helft minder nieuwe bezoekers bij Toon Hermans Huis en meer Limburgs nieuws in L1mburg Centraal.
» 1Limburg
maandag 15 augustus 2022, 16:14 uur
Verdachte gearresteerd na fatale steekpartij in Wijlre
de GelderlanderDe politie heeft maandag een 31-jarige man opgepakt op verdenking van betrokkenheid bij een dodelijke steekpartij in Wijlre. Door die steekpartij in een woning aan de Valkenburgerweg in het Limburgse dorpje kwam vanochtend een 25-jarige man om het leven.
» de Gelderlander
maandag 15 augustus 2022, 16:13 uur
Verdachte gearresteerd na dodelijke steekpartij in Wijlre
de TelegraafDe politie heeft maandag een 31-jarige man opgepakt op verdenking van betrokkenheid bij een dodelijke steekpartij in Wijlre. Door die steekpartij in een woning aan de Valkenburgerweg in het Limburgse dorpje kwam maandagochtend een 25-jarige man om het leven. Een 29-jarige man raakte door de steekpartij zwaargewond en werd naar het ziekenhuis gebracht.
» de Telegraaf
maandag 15 augustus 2022, 09:28 uur
Dode en gewonde bij steekincident in Wijlre
de GelderlanderEen man is vanochtend overleden door een steekincident in Wijlre (Limburg). Rond 05.15 uur kreeg de politie melding van een conflict in een appartementencomplex op de Valkenburgerweg waarbij gestoken was.
» de Gelderlander
maandag 15 augustus 2022, 06:52 uur
Dode en gewonde bij steekpartij Wijlre
de TelegraafEen man is maandagochtend overleden door een steekincident in Wijlre (Limburg). Rond 05.15 uur kreeg de politie melding van een conflict in een appartementencomplex op de Valkenburgerweg waarbij gestoken was. Hulpdiensten troffen twee gewonde personen aan.
» de Telegraaf
maandag 15 augustus 2022, 05:35 uur
Dode en gewonden bij ruzie in appartementencomplex
HardnieuwsWIJLRE - Maandagmorgen 15 augustus tegen 05.35 uur heeft een ruzie plaatsgevonden in een appartementencomplex aan de Valkenburgerweg in Wijlre.
» HardnieuwsFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Hardnieuws
Foto: de Telegraaf
Foto: De Limburger
Foto: 1Limburg
Foto: de Telegraaf
Foto: de Telegraaf
Foto: de Gelderlander

Meer nieuws uit Wijlre

26 september 18:22L1mburg Centraal: Brand stopt met brouwen van pils in Wijlre
17 augustus 17:48Verdachte (31) dodelijke steekpartij in Wijlre op vrije voeten
16 augustus 13:44Tweede slachtoffer (29) steekpartij Wijlre ook overleden
15 augustus 07:48Ruzie loopt uit op fataal steekincident in Wijlre, man aangehouden
RSS.