menu
zoek

Nieuws Wilnis

Geld en verdovende middelen in beslag genomen na te hard rijden in Wilnis

woensdag 12 februari 2020, 13:14 uur

Op maandag 10 februari kreeg een man na een snelheidsovertreding een stopteken. De man bleek onder invloed van verdovende middelen en is aangehouden. In zijn auto werden verdovende middelen aangetroffen en een geldbedrag. Maar daar bleef het niet bij.

Waar: Pastoor Kannelaan in Wilnis

Op de Pastoor Kannelaan in Wilnis  vond op maandag 10 februari een algemene verkeerscontrole plaats. Met een lasergun werd een snelheidsoverstreding vastgesteld. De 23-jarige bestuurder van het voertuig kreeg toen een stopteken. Na controle bleek de bestuurder onder invloed te zijn van verdovende middelen. In de auto van de verdachte werden een geldbedrag, hennep en een aantal vermoedelijke hasjblokken aangetroffen. Daarom is besloten ook de woning van de verdachte op grond van de Opiumwet te onderzoeken. Een drugs- en geldhond werd ingezet tijdens de doorzoeking. In zijn woning werden tienduizenden euro’s aan contact geld aangetroffen en grote hoeveelheden aan diverse verdovende middelen. Tweede woning Aanwijzingen die tijdens de doorzoeking in de woning van de verdachte werden gevonden, leidden vervolgens naar een tweede woning op hetzelfde perceel. Ook die woning werd doorzocht. Ook hier werden grote hoeveelheden verdovende middelen en contant geld aangetroffen. In totaal werd er voor ongeveer 20.000 euro aan contanten in beslag genomen. De waarde van de verdovende middelen wordt nog onderzocht.

Drugs in Wilnis

» Politie.nl


Kaart nieuws Wilnis. Locatie nieuws: 52.19651 / 4.88570 Pastoor Kannelaan
Pastoor Kannelaan in Wilnis


woensdag 12 februari 2020, 13:42 uur
Politie vindt cash en drugs na verkeersovertreding Wilnis
RTV UtrechtWILNIS - Na een verkeerscontrole in Wilnis is bij een automobilist thuis een flinke hoeveelheid drugs en voor ongeveer 20.000 euro in contanten gevonden. De man liep tegen de lamp omdat hij te hard reed.De automobilist werd aangehouden nadat hij iets te hard voorbijreed aan agenten die bezig waren met een verkeerscontrole maandag op de Pastoor Kannelaan in Wilnis. Nadat hij aan de kant was gezet bleek hij onder invloed van verdovende middelen.
» RTV UtrechtFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Politie.nl

Meer nieuws uit Wilnis

6 maart 07:22Overval op woning in Wilnis, klopjacht op daders
16 februari 14:34André Hazes trekt in duurzame twee-onder-één-kapper van 8 ton: ‘Ben op mijn allergelukkigst’
16 oktober 12:27Explosie bij woning in Wilnis zorgt voor enorme schade
20 augustus 08:54Bestuurder spoorloos nadat die met auto te water raakt
6 maart 15:33Otwin uit Wilnis vond het eerste kievitsei: 'Ik dacht nou moet ik 'm hebben'
7 september 15:05Ongelukken in Wilnis door op de weg gelegde stenen
27 augustus 08:59Quad gaat in vlammen op
12 februari 13:42Politie vindt cash en drugs na verkeersovertreding Wilnis
RSS.


Advertentie: Wat is vandaag de stroomprijs per uur?