menu
zoek

Nieuws Wilnis

Explosie bij woning, politie zoekt getuigen

zondag 16 oktober 2022, 09:39 uur

Zondagochtend 16 oktober vond er bij een woning in een appartementencomplex aan de Burgemeester de Voogtlaan in Wilnis een explosie plaats. Niemand raakte daarbij gewond, maar de schade is enorm. De politie is een onderzoek gestart en is daarbij op zoek naar getuigen.

Waar: Burgemeester de Voogtlaan in Wilnis

Omstreeks 01.30 uur die nacht kreeg de politie meerdere meldingen van een harde knal nabij de Burgemeester de Voogtlaan. Ter plaatse bleek dat in het appartementencomplex een ontploffing was geweest. Hoewel er niemand gewond raakte, ontstond er veel schade. Uit een eerste onderzoek blijk dat de ontploffing niet het gevolg is van een technisch mankement. De politie gaat dan ook uit van opzet. Nader onderzoek door onder andere de Forensische Opsporing in het portiek en aangetroffen sporen moet daar meer helderheid in geven. Vier bewoners van het complex moesten hun woning tijdelijk verlaten. Andere bewoners mochten na verloop van tijd weer hun woning in. Tips? Bel ons! De politie start een onderzoek en is daarbij op zoek naar getuigen. Heeft u informatie over wat er vannacht in het portiek heeft plaats gevonden? Bel dan de politie. Heeft u beelden vastgelegd bijvoorbeeld via een deurbelcamera? Laat het ons weten of stuur de beelden in via politie.nl. Heeft u wellicht iemand voorafgaande aan de ontploffing zich in de omgeving van het appartementencomplex zien ophouden, laat het ons ook weten en bel 0900-8844 of meld Misdaad Anoniem 0800-7000.


» Politie.nl


Kaart nieuws Wilnis. Locatie nieuws: 52.19819 / 4.90239 Burgemeester de Voogtlaan
Burgemeester de Voogtlaan in Wilnis


zondag 16 oktober 2022, 12:27 uur
Explosie bij woning in Wilnis zorgt voor enorme schade
Blik op NieuwsIn de nacht van zaterdag op zondag vond er rond 01.30 uur bij een woning in een appartementencomplex aan de Burgemeester de Voogtlaan in Wilnis een explosie plaats. 'Niemand raakte daarbij gewond, maar de schade is enorm', zo meldt de politie die een onderzoek is gestart en daarbij op zoek naar getuigen is.
» Blik op Nieuws
zondag 16 oktober 2022, 12:23 uur
Explosie bij woning in Wilnis
CrimesiteBij een woning in een appartementencomplex aan de Burgemeester de Voogtlaan in Wilnis heeft zaterdagnacht een explosie plaatsgevonden. Niemand raakte gewond, maar de schade is volgens de politie enorm. Rond 01.30 kwamen bij de politie meerdere meldingen binnen van een harde knal nabij de Burgemeester de Voogtlaan.
» Crimesite
zondag 16 oktober 2022, 10:15 uur
Explosie appartementencomplex in Wilnis, politie vermoedt opzet
de TelegraafBij een woning in Wilnis (Utrecht) vond er in de nacht van zaterdag op zondag een explosie plaats, meldt de politie. Niemand raakte gewond, maar volgens de politie is de schade „enorm.”
» de Telegraaf
zondag 16 oktober 2022, 09:28 uur
Explosie in appartementencomplex in Wilnis, mogelijk gerichte actie
RTV UtrechtBewoners van een appartementencomplex aan de Burgemeester de Voogtlaan in Wilnis schrokken vannacht rond 01.30 op door een explosie. Het zou mogelijk om een gerichte actie gaan. De explosie zorgde voor flinke schade. Er zijn geen mensen gewond geraakt, wel moest het huizenblok worden ontruimd.
» RTV UtrechtFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: de Telegraaf
Foto: RTV Utrecht

Meer nieuws uit Wilnis

6 maart 07:22Overval op woning in Wilnis, klopjacht op daders
16 februari 14:34André Hazes trekt in duurzame twee-onder-één-kapper van 8 ton: ‘Ben op mijn allergelukkigst’
16 oktober 12:27Explosie bij woning in Wilnis zorgt voor enorme schade
20 augustus 08:54Bestuurder spoorloos nadat die met auto te water raakt
6 maart 15:33Otwin uit Wilnis vond het eerste kievitsei: 'Ik dacht nou moet ik 'm hebben'
7 september 15:05Ongelukken in Wilnis door op de weg gelegde stenen
27 augustus 08:59Quad gaat in vlammen op
12 februari 13:42Politie vindt cash en drugs na verkeersovertreding Wilnis
RSS.


Advertentie: Wat is vandaag de stroomprijs per uur?