menu
zoek

Nieuws Wilnis

Update - Verdachte woningoverval Dokter Mees ten Oeverlaan aangehouden

maandag 6 maart 2023, 06:35 uur

De recherche heeft op 7 juni een verdachte aangehouden voor de woningoverval die in de nacht van 5 op 6 maart plaatsvond aan de Dokter Mees ten Oeverlaan. De verdachte is een 21-jarige man uit Mijdrecht en werd na uitgebreid onderzoek buiten heterdaad aangehouden. De recherche zet het onderzoek voort naar medeverdachten van de woningoverval.

Waar: Dokter Mees ten Oeverlaan in Wilnis

De politie kreeg in de nacht van 5 op 6 maart, rond 3.30 uur, melding van de overval. Twee verdachten waren de woning binnengedrongen. Vermoedelijk was er ook een derde persoon bij betrokken. Ze droegen donkere hoodies en gezichtsbedekking. Mogelijk droegen de daders een op een vuurwapen gelijkend voorwerp bij zich.  Zij gingen er met een nog onbekende buit vandoor in onbekende richting. De politie ging meteen ter plaatse en heeft onder meer met de helikopter naar verdachten gezocht. Op dat moment werd er nog niemand opgepakt. Het onderzoek gaat verder. U kunt hierbij helpen. Heeft u iets verdachts gezien of gehoord rondom 3.30 uur aan de Dokter Mees ten Oeverlaan? Of heeft u mogelijk camerabeelden (denk ook aan de dashbord of deurbel camera) waarop de verdachten te zien zijn? Dan komen we graag met u in contact. Vul onderstaand tipformulier in of bel 0900 8844. Anoniem melding doen kan ook via 0800 7000. Alvast bedankt!


» Politie.nl

Kaart nieuws Wilnis. Locatie nieuws: 52.19878 / 4.90312 Dokter Mees ten Oeverlaan
Dokter Mees ten Oeverlaan in Wilnis


maandag 6 maart 2023, 07:22 uur
Overval op woning in Wilnis, klopjacht op daders
RTV UtrechtTwee bewoners van een huis aan de Dokter Mees ten Oeverlaan in Wilnis zijn vannacht opgeschrikt door een overval. De daders zijn nog voortvluchtig. Niemand raakte gewond.
» RTV Utrecht
maandag 6 maart 2023, 04:10 uur
Twee overvallers dringen woning binnen
HardnieuwsWILNIS - Maandagmorgen 6 maart tegen 04.10 uur heeft een woningoverval plaatsgevonden aan de Dokter Mees ten Oeverlaan in Wilnis.
» HardnieuwsFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Hardnieuws
Foto: RTV Utrecht

Meer nieuws uit Wilnis

6 maart 07:22Overval op woning in Wilnis, klopjacht op daders
16 februari 14:34André Hazes trekt in duurzame twee-onder-één-kapper van 8 ton: ‘Ben op mijn allergelukkigst’
16 oktober 12:27Explosie bij woning in Wilnis zorgt voor enorme schade
20 augustus 08:54Bestuurder spoorloos nadat die met auto te water raakt
RSS.