menu
zoek

Nieuws Woudrichem

Dronken automobilist zonder geldig rijbewijs slaat agent

zondag 26 november 2023, 10:22 uur

Een 43-jarige man uit Woudrichem is zondag 26 november 2023 omstreeks 04.00 uur in zijn woonplaats aangehouden omdat hij autoreed terwijl zijn rijbewijs ongeldig is verklaard. Bovendien weigerde hij mee te werken aan de ademanalyse. Bij zijn arrestatie pleegde hij hevig verzet waarbij hij een van de agenten tegen het hoofd sloeg.

Agenten reden afgelopen nacht met hun surveillanceauto over de N322 tussen Almkerk en Nieuwendijk. Ze zagen dat een donkerkleurige Mercedes hen met hoge snelheid tegemoet reed.  Bij navraag van het kenteken bleek dat het rijbewijs van de tenaamgestelde vanwege een strafmaatregel niet geldig was.  Ze besloten de bestuurder te controleren. Ze zagen dat de automobilist met hoge snelheid richting Woudrichem reed. Op de 80 km/weg naar schatting circa 160 km / uur. Onvast ter been Uiteindelijk parkeerde de bestuurder zijn auto in een parkeervak in Woudrichem. De bestuurder, ook de eigenaar van de auto, kon geen rijbewijs laten zien. Hij was onvast ter been en moest de dakrails van zijn auto vasthouden om niet om te vallen. Hij weigerde mee te werken aan de ademtest. Hierop werd hij aangehouden. Hij probeerde zich aan zijn arrestatie te onttrekken en sloeg vervolgens met de linkervuist een van de agenten tegen het hoofd. Uiteindelijk hebben de agenten hem overmeesterd waarna hij door een andere eenheid naar het cellencomplex in Breda werd vervoerd.      


» Politie.nl

Kaart nieuws Woudrichem. Locatie nieuws: 51.80941 / 4.98287


zondag 26 november 2023, 11:30 uur
Dronken automobilist zonder rijbewijs rijdt veel te hard en slaat agent
Omroep BrabantEen 43-jarige automobilist uit Woudrichem is zaterdagnacht aangehouden omdat hij autoreed terwijl zijn rijbewijs ongeldig is verklaard. De man viel surveillerende agenten op omdat hij met zijn Mercedes veel te hard reed op de N322 tussen Almkerk en Nieuwendijk. Hij reed met een snelheid van zo'n 160 kilometer per uur, waar 80 het maximum is.
» Omroep Brabant
zondag 26 november 2023, 11:08 uur
Dronken automobilist slaat agent tijdens arrestatie in Woudrichem
BN DeStemWOUDRICHEM - Een 43-jarige man uit Woudrichem is in de nacht van zaterdag op zondag rond 04.00 uur aangehouden, omdat hij met een ongeldig rijbewijs en onder flinke invloed reed. Bij zijn arrestatie verzette hij zich hevig en sloeg hij een van de agenten tegen het hoofd.
» BN DeStem



Foto's bij dit nieuwsbericht
Foto: BN DeStem

Meer nieuws uit Woudrichem

17 maart 12:22Automobilist kijkt te diep in het glaasje en rijdt van de dijk in Woudrichem
26 november 11:30Dronken automobilist zonder rijbewijs rijdt veel te hard en slaat agent
31 oktober 20:02Automobilist ernstig gewond bij botsing tegen boom in Woudrichem
19 mei 14:17Grote brand in woonboerderij met rieten dak Woudrichem
29 augustus 14:17Bieden op de grootste tijdens Visserijdag in Woudrichem: ‘Met zwart geld betalen kan’
23 juni 16:18Streep door bouw honderd woningen naast de rivier in Woudrichem om Waterlinie te beschermen
7 juni 16:02Jong meisje bevrijd uit hete auto waar felle zon op schijnt, moeder kreeg deur niet van het slot
3 mei 12:05Boot in brand op Afgedamde Maas, rook in de wijde omtrek te zien
29 maart 16:53Ongeluk op Merwedebrug zorgt voor lange file
RSS.