menu
zoek

Nieuws Zandvoort

3,3 miljoen tv's op Zandvoort afgestemd toen Max Grand Prix won

maandag 6 september 2021, 13:29 uur

Zo'n 3,3 miljoen Nederlanders hebben gisteren gezien hoe Max Verstappen de Grand Prix van Zandvoort op zijn naam schreef, meldt de NOS.

Waar: Brit Piers Courage van de baan in Zandvoort

» RTV N-H

Kaart nieuws Zandvoort. Locatie nieuws: Brit Piers Courage van de baan
Brit Piers Courage van de baan in Zandvoort


maandag 6 september 2021, 12:56 uur
Jos Verstappen in ziekenhuis tijdens race Zandvoort
1LimburgJos Verstappen werd afgelopen zondag met een helikopter naar het ziekenhuis overgebracht tijdens de Grand Prix in Zandvoort. Daardoor kon hij de winst van zijn zoon Max Verstappen niet meevieren.
» 1Limburg
zondag 5 september 2021, 22:17 uur
Dubbel gevoel in Zandvoort: ‘Fantastische race, maar niet uit te leggen aan evenementenbranche’
Brabants DagbladOp een zonovergoten Zandvoort behaalde Max Verstappen zondag de winst van de eerste Nederlandse Grand Prix in 36 jaar. Het publiek is blij: met de winst, met de organisatie. Kritiek is er echter ook: op het coronabeleid en het feit dat de evenementenbranche nog weinig kan, en dít wel: ‘Not done!’
» Brabants Dagblad
zondag 5 september 2021, 21:15 uur
Podcast Pitstop | De Formule 1 gaat hier nooit meer weg
PZCIn een nieuwe aflevering van onze Formule 1-podcast Pitstop blikken onze verslaggevers Rik Spekenbrink en Arjan Schouten samen met presentator Etienne Verhoeff terug op de Dutch Grand Prix in Zandvoort.
» PZC
zondag 5 september 2021, 17:41 uur
Hamilton onder de indruk van Verstappen: ‘Max ging als een raket van start’
de GelderlanderLewis Hamilton stond absoluut niet als de geslagen hond aan de finish van de Dutch Grand Prix op Zandvoort. De Britse Formule 1-coureur van Mercedes, zevenvoudig wereldkampioen, was afgetroefd door Max Verstappen, maar hij had er alle vrede mee.
» de Gelderlander
zondag 5 september 2021, 17:02 uur
Max Verstappen geniet, maar gaat niet mee in euforie: ‘Kampioen worden, dat telt’
de StentorMax Verstappen bracht Zandvoort vanmiddag in extase door op indrukwekkende wijze de eerste Dutch Grand Prix in 36 jaar te winnen. In een spannend duel rekende hij af met Lewis Hamilton, van wie hij bovendien de leiding in de WK-stand overneemt.
» de Stentor
zondag 5 september 2021, 16:33 uur
Winnende Verstappen grijpt WK-leiding in extatisch Zandvoort
1LimburgMax Verstappen heeft tienduizenden fans op het circuit van Zandvoort in vervoering gebracht door de Grand Prix van Nederland te winnen. In een spannende race, die bol stond van tactische spelletjes, bleef hij rivaal Lewis Hamilton voor.
» 1Limburg
zondag 5 september 2021, 16:33 uur
Max Verstappen lost verwachtingen in en wint Grand Prix van Zandvoort
RTV N-HMax Verstappen heeft de eerste Grand Prix van Zandvoort in 36 jaar op zijn naam geschreven. De Formule 1-coureur van Red Bull Racing had Lewis Hamilton bijna heel de race vlak achter zich, maar de Brit geen mogelijkheid om de Limburger in te halen.
» RTV N-H
zondag 5 september 2021, 16:33 uur
Zandvoort viert feest na droomweekend
de TelegraafZandvoort ontvangt zondag, evenals de twee vorige dagen, wederom 70.000 bezoekers voor de Formule 1 Grand Prix van Nederland. Zondag is de dag van de race. Volg hier alles live.
» de Telegraaf
zondag 5 september 2021, 15:01 uur
Max Verstappen wint op Zandvoort, superfan Bas uit Tilburg was erbij
Omroep BrabantHet is relatief stil deze zondagavond in Zandvoort. Van de euforie om de overwinning van Max Verstappen, eerder die middag in de Grand Prix Formule 1, is weinig te merken als we Bas van Bodegraven spreken. De Tilburger is de man achter de #GOMAX fanclub.
» Omroep Brabant
zondag 5 september 2021, 14:50 uur
LIVE | Verstappen breekt verzet Hamilton en stevent af op historische zege op Zandvoort
PZCDe dag van de Dutch GP op het circuit van Zandvoort. De race is om 15.00 uur begonnen, met Max Verstappen vanaf pole position. Wint hij de eerste Dutch Grand Prix in 36 jaar? Mis via ons liveblog niets van de race, met ook snel de belangrijkste wedstrijdbeelden uitgelicht.
» PZC
zondag 5 september 2021, 14:46 uur
Teruglezen: Max Verstappen wint Grand Prix van Nederland
1LimburgMax Verstappen heeft zondag de Grand Prix van Nederland gewonnen. De Limburger was de sterkste op het circuit in Zandvoort.
» 1Limburg
zondag 5 september 2021, 11:56 uur
‘Gebeurt niet vaak dat coureurs zo positief zijn over een circuit’
de TelegraafVerslaggever Erik van Haren en voormalig Formule-1 coureur Christijan Albers blikken vooruit op de race van de Dutch Grand Prix van zondagmiddag en analyseren het circuit in Zandvoort
» de Telegraaf
zondag 5 september 2021, 10:58 uur
LIVE | Verstappen staat vlak voor race fans te woord, ook Van Gaal stemt programma af op Max
PZCDe dag van de Dutch GP op het circuit van Zandvoort. De race begint om 15.00 uur, maar tot die tijd leven we toe naar het moment dat de rode lichten worden gedoofd en Max Verstappen, Lewis Hamilton en de andere Formule 1-coureurs van start gaan. Mis via ons liveblog niets van de aanloop én de race, met ook snel de belangrijkste wedstrijdbeelden uitgelicht.
» PZC
zondag 5 september 2021, 10:58 uur
LIVE | Verstappen staat vlak voor race fans te woord, ook Van Gaal stemt programma af op Max
de StentorDe dag van de Dutch GP op het circuit van Zandvoort. De race begint om 15.00 uur, maar tot die tijd leven we toe naar het moment dat de rode lichten worden gedoofd en Max Verstappen, Lewis Hamilton en de andere Formule 1-coureurs van start gaan. Mis via ons liveblog niets van de aanloop én de race, met ook snel de belangrijkste wedstrijdbeelden uitgelicht.
» de Stentor
zondag 5 september 2021, 10:00 uur
LIVE | Zandvoort kleurt oranje: kippenvel bij Jan Lammers en Verstappen straks op pole
de GelderlanderDe dag van de Dutch GP op het circuit van Zandvoort. De race begint om 15.00 uur, maar de komende uren leven we toe naar het moment dat de rode lichten worden gedoofd en Max Verstappen, Lewis Hamilton en de andere Formule 1-coureurs van start gaan. Mis via ons liveblog niets van de aanloop én de race, met ook snel de belangrijkste wedstrijdbeelden uitgelicht.
» de Gelderlander
zondag 5 september 2021, 07:23 uur
Wekdienst 5/9: Verstappen start van pole position • Slotdag Paralympische Spelen
NOSGoedemorgen! Het is 'race day' in Zandvoort. Max Verstappen komt om 15.00 uur in actie vanaf pole position. Ook komen de Europese ministers van Volksgezondheid van de EU-landen bijeen voor overleg over de coronapandemie.
» NOS
zaterdag 4 september 2021, 18:55 uur
Oranje legioen ziet Verstappen schitteren op tweede racedag in Zandvoort
PZCDe 70.000 veelal in het oranje uitgedoste fans kregen zaterdag op de tweede racedag op het circuit van Zandvoort precies waarvoor ze gekomen waren. Max Verstappen zette aan het begin van de middag de laatste vrije training volledig naar zijn hand, om vervolgens in de kwalificatie zijn favorietenrol volledig waar te maken.
» PZC
zaterdag 4 september 2021, 17:17 uur
Ook koning ziet Max Verstappen pole pakken in Zandvoort
PZCKoning Willem-Alexander was zaterdag aanwezig op het circuit in Zandvoort om te kijken naar de kwalificatie van de Formule 1 Grand Prix van Nederland. Zijn neef Bernhard deelde een foto op zijn Instagram Stories. De kwalificatie vond vanmiddag plaats in een feestelijke, zonnige sfeer.
» PZC
zaterdag 4 september 2021, 17:17 uur
Ook koning ziet Max Verstappen pole pakken in Zandvoort
de StentorKoning Willem-Alexander was zaterdag aanwezig op het circuit in Zandvoort om te kijken naar de kwalificatie van de Formule 1 Grand Prix van Nederland. Zijn neef Bernhard deelde een foto op zijn Instagram Stories. De kwalificatie vond vanmiddag plaats in een feestelijke, zonnige sfeer.
» de Stentor
zaterdag 4 september 2021, 16:20 uur
Poleposition voor oppermachtige Max Verstappen bij Grand Prix van Zandvoort
RTV N-HMax Verstappen start morgen vooraan bij de Grand Prix van Zandvoort. De Limburger van Red Bull Racing noteerde de snelste tijd: 1.08,885. Lewis Hamilton en Valtteri Bottas starten als tweede en derde. De race begint morgenmiddag om 15.00 uur.
» RTV N-H
zaterdag 4 september 2021, 16:20 uur
Verstappen slaat belangrijke slag met pole bij terugkeer Formule 1 in Zandvoort
de GelderlanderZandvoort heeft zijn gedroomde polesitter. Max Verstappen was zaterdagmiddag in een thriller van een kwalificatie een fractie sneller dan zijn grote concurrent Lewis Hamilton. Hij begint morgen in de Grand Prix van Nederland vanaf plek één.
» de Gelderlander
zaterdag 4 september 2021, 16:20 uur
Verstappen slaat belangrijke slag met pole bij terugkeer Formule 1 in Zandvoort
BN DeStemZandvoort heeft zijn gedroomde polesitter. Max Verstappen was vanmiddag in een thriller van een kwalificatie een fractie sneller dan zijn grote concurrent Lewis Hamilton. Hij begint morgen in de Grand Prix van Nederland vanaf plek één.
» BN DeStem
zaterdag 4 september 2021, 13:13 uur
Verstappen zet de toon met razendsnelle ronde in training
1LimburgMax Verstappen heeft zaterdag op het circuit van Zandvoort de met afstand snelste ronde in de derde - en laatste - vrije training voor de Grand Prix van Nederland gereden.
» 1Limburg
zaterdag 4 september 2021, 10:41 uur
Max Verstappen op het matje geroepen: gridstraf dreigt voor race in Zandvoort
PZCMax Verstappen moet zich vanochtend melden bij de stewards in Zandvoort. Hij zou tijdens een rode vlag-situatie in de tweede vrije training Lance Stroll hebben ingehaald. Als dat zo is, dreigt een gridstraf voor de race van zondag.
» PZC
zaterdag 4 september 2021, 10:30 uur
LIVE | Bekijk het indrukwekkende rondje van Verstappen bij training op Zandvoort
de StentorOp het circuit van Zandvoort is de tweede racedag in volle gang, met de Formule 1 natuurlijk als absolute hoogtepunt. Na de derde vrije training (12.00 uur) strijden Max Verstappen & co vanaf 15.00 uur om pole position. Mis via ons liveblog de hele dag door niets van het racespektakel vanaf Zandvoort.
» de Stentor
zaterdag 4 september 2021, 07:51 uur
LIVE | Verstappen nog niet op de baan in laatste vrije training, Hamilton voorlopig snelste
PZCZandvoort maakt zich op voor de tweede racedag, met de Formule 1 natuurlijk als absolute hoogtepunt. Na de derde vrije training (12.00 uur) strijden Max Verstappen & co vanaf 15.00 uur om pole position. Mis via ons liveblog de hele dag door niets van het racespektakel vanaf Zandvoort.
» PZC
vrijdag 3 september 2021, 18:57 uur
Zo moet dit Formule 1-weekend een verkeerschaos voorkomen worden
NU.nlOp een warme zomerdag staan in Zandvoort al enorme files doordat strandgangers massaal naar de Noord-Hollandse badplaats komen. Aanstaande vrijdag, zaterdag en zondag komen meer dan 200.000 mensen naar Zandvoort voor de Grand Prix van Nederland en om te voorkomen dat dit op een groot verkeersinfarct uitloopt, is een mobiliteitsplan opgesteld. Dit is hoe een verkeerschaos tijdens het Formule 1-weekend moet worden voorkomen.
» NU.nl
vrijdag 3 september 2021, 17:46 uur
Nederlandse fans geven zelfs Hamilton energie: ‘Deze baan is episch’
de GelderlanderLewis Hamilton genoot van de volle tribunes met de duizenden autosportfans bij de Dutch Grand Prix. Dat zei de wereldkampioen nadat hij was uitgevallen in de tweede vrije training op het circuit van Zandvoort. De coureur van Mercedes had hydraulische problemen en kreeg na drie rondjes al te horen dat hij de sessie moest staken.
» de Gelderlander
vrijdag 3 september 2021, 17:13 uur
Zandvoort in 1985 en 2021: ‘Toen was het de hoofdklasse amateurs, nu is het Champions League’
de GelderlanderNa 36 jaar scheurden er vandaag weer Formule 1-auto’s over Zandvoort. Een historisch moment, zeker voor de mensen die er in 1985 bij waren en hier nooit meer van durfden te dromen.
» de Gelderlander
vrijdag 3 september 2021, 17:13 uur
Cees (73) mag na 2 jaar eindelijk naar de Dutch Grand Prix: "Het mooiste cadeau dat ik kon krijgen"
RTV RijnmondDit weekend trekken tienduizenden racefans naar het circuit van Zandvoort voor de eerste Nederlandse Grand Prix in de Formule 1 sinds 1985. Ook vanuit de regio Rijnmond stromen tientallen, zo niet honderden fans naar de Noord-Hollandse badplaats. Voor sommigen is het een langgekoesterde droom om daar te kunnen staan.
» RTV Rijnmond
vrijdag 3 september 2021, 16:17 uur
Hamilton valt uit en mist cruciale trainingstijd, mopperende Verstappen vijfde
de GelderlanderNa twee uurtjes trainen weten we nog altijd niet echt hoe de verhoudingen precies liggen op het circuit van Zandvoort. Max Verstappen kwam vanmiddag op P5 uit, terwijl Lewis Hamilton kostbare tijd op de baan verloor door een uitvalbeurt.
» de Gelderlander
vrijdag 3 september 2021, 15:50 uur
Zandvoort kleurt volop oranje op eerste racedag met veel oponthoud
PZCNa 36 jaar keerde het Formule 1-circus vandaag terug op het circuit van Zandvoort, waar tienduizenden fans de coureurs en in het bijzonder natuurlijk Max Verstappen een warm onthaal gaven. Lees hieronder nog eens terug wat er op een chaotische eerste dag allemaal gebeurde.
» PZC
vrijdag 3 september 2021, 15:50 uur
Zandvoort kleurt volop oranje op eerste racedag met veel oponthoud
de GelderlanderNa 36 jaar keerde het Formule 1-circus vandaag terug op het circuit van Zandvoort, waar tienduizenden fans de coureurs en in het bijzonder natuurlijk Max Verstappen een warm onthaal gaven. Lees hieronder nog eens terug wat er op een chaotische eerste dag allemaal gebeurde.
» de Gelderlander
vrijdag 3 september 2021, 15:50 uur
Zandvoort kleurt volop oranje op eerste racedag met veel oponthoud
Brabants DagbladNa 36 jaar keerde het Formule 1-circus vandaag terug op het circuit van Zandvoort, waar tienduizenden fans de coureurs en in het bijzonder natuurlijk Max Verstappen een warm onthaal gaven. Lees hieronder nog eens terug wat er op een chaotische eerste dag allemaal gebeurde.
» Brabants Dagblad
vrijdag 3 september 2021, 12:45 uur
Weinig actie en tweede tijd Verstappen in eerste training
1LimburgBij de officiële terugkeer van de Formule 1 in Nederland, de eerste vrije training op het circuit van Zandvoort, heeft Max Verstappen de tweede tijd geklokt.
» 1Limburg
vrijdag 3 september 2021, 12:40 uur
Hamilton blijft Verstappen voor in ontregelde eerste training op ‘oranje’ Zandvoort
PZCMax Verstappen heeft de eerste vrije training op het circuit van Zandvoort als tweede afgesloten. Ruim de helft van de ‘track time’ ging verloren nadat Sebastian Vettel met motorpech uitviel, waarna WK-leider Lewis Hamilton de snelste was op het ‘oranje’ circuit.
» PZC
vrijdag 3 september 2021, 12:02 uur
1Lunch: F1-bolides racen over oranje gekleurd Zandvoort
1LimburgVeroordeelde moordenaar is getuige in zaak Nicky Verstappen, coureurs racen over oranje gekleurd Zandvoort en er geldt volgende week een strenger reisadvies voor Duitsland. Dit en meer, vandaag in de 1Lunch.
» 1Limburg
vrijdag 3 september 2021, 11:55 uur
Foto's | Verstappen op brommer op naar training in Oranje-zee in Zandvoort
de GelderlanderVoor het eerst in 36 jaar is het gebrul van de Formule 1-auto’s weer te horen op het circuit van Zandvoort. De coureurs uit de hoogste klasse van de autosport zijn onder een blauwe lucht in de stralende zon begonnen aan de eerste vrije training voor de Dutch Grand Prix. Later op vrijdag volgt de tweede training. Bekijk hier de mooiste foto's.
» de Gelderlander
vrijdag 3 september 2021, 11:55 uur
Foto's | Verstappen op scooter naar training in ‘oranje-zee’ Zandvoort
de StentorVoor het eerst in 36 jaar is het gebrul van de Formule 1-auto’s weer te horen op het circuit van Zandvoort. De coureurs uit de hoogste klasse van de autosport zijn onder een blauwe lucht in de stralende zon begonnen aan de eerste vrije training voor de Dutch Grand Prix. Later op vrijdag volgt de tweede training. Bekijk hier de mooiste foto's.
» de Stentor
vrijdag 3 september 2021, 11:17 uur
Stelling: Ik ben blij met een Formule 1-race in Nederland
RTV DrentheNa een afwezigheid van 36 jaar is de Formule 1 weer terug in Nederland. Dit weekend racen de coureurs over het circuit in Zandvoort. Het was een karwei van de lange adem om de koningsklasse van de autosport naar ons land te halen, maar voor de racefans is dan eindelijk zover.
» RTV Drenthe
vrijdag 3 september 2021, 09:00 uur
LIVE | Verstappen voorlopig tweede, eerste training ontregeld door uitvalbeurt Vettel
de GelderlanderMax Verstappen en consorten gaan eindelijk racen in Zandvoort, met ook nog eens de aanwezigheid van tienduizenden fans. Zo staan vandaag de eerste en tweede vrije training op het programma. De eerste sessie is om 11.30 uur en training nummer 2 om 15.00 uur.
» de Gelderlander
vrijdag 3 september 2021, 07:00 uur
De F1-terugkeer op Zandvoort is nu al bijzonder
1LimburgDe langverwachte terugkeer van de Formule 1 in Nederland is vanaf vrijdag een feit. Met het eerste F1-raceweekend in Zandvoort sinds 1985 wordt de glans van het circuit weer opgepoetst.
» 1Limburg
donderdag 2 september 2021, 20:30 uur
Na 36 jaar weer Grand Prix op historische grond: hoe het circuit in Zandvoort kwam
RTV N-HDit weekend is het dan eindelijk zover: voor het eerst sinds 1985 is het circuit van Zandvoort weer het epicentrum van een Formule 1-race. Het asfalt heeft een rijke historie. Dit is het verhaal van hoe Zandvoort zich aan de autosport verbond, met een geliefd maar ook berucht circuit.
» RTV N-H
donderdag 2 september 2021, 17:57 uur
Koningspaar bezoekt Grand Prix van Zandvoort dit weekend
de TelegraafKoning Willem Alexander en koningin Máxima bezoeken komend weekend de Formule 1-race op het circuit in Zandvoort. Het is voor het eerst sinds 1985 dat er weer een race van deze autoklasse wordt verreden op het circuit. De koning ontmoet zondagmiddag de Nederlandse coureur Max Verstappen voorafgaand aan de race.
» de Telegraaf
donderdag 2 september 2021, 16:53 uur
Alles over Formule 1 in Zandvoort: dagelijks live met het nieuws, reacties, podcasts en video's
PZCHet Formule 1-circus is na een afwezigheid van 36 jaar weer neergestreken in Zandvoort. Daar wordt dit weekeinde de strijd om de wereldtitel tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton vervolgd. De komende dagen houden we je via deze site 24/7 op de hoogte van de ontwikkelingen vanuit Zandvoort, waar onze verslaggevers Rik Spekenbrink en Arjan Schouten ter plekke zijn.
» PZC
donderdag 2 september 2021, 14:35 uur
Verstappen denkt dat chaos nodig is voor spannende race
1LimburgMax Verstappen is lovend over de aanblik van het vernieuwde circuit in Zandvoort, maar een race met veel inhaalacties verwacht hij zondag niet tijdens de Dutch Grand Prix.
» 1Limburg
donderdag 2 september 2021, 12:56 uur
Beitske Visser krijgt na zware crash toestemming om te racen op Zandvoort
PZCEen week na haar zware crash op het circuit van Spa-Francorchamps heeft autocoureur Beitske Visser van de artsen toestemming gekregen om op Zandvoort weer te racen. De 26-jarige Visser komt uit in de W Series, de raceklasse voor vrouwelijke coureurs.
» PZC
donderdag 2 september 2021, 12:51 uur
Lewis Hamilton in het oranje bij wandeling over circuit in Zandvoort
de GelderlanderDe Formule 1-coureurs die dit weekeinde de Dutch Grand Prix racen in Zandvoort, zijn donderdag gearriveerd op het circuit. Ook Max Verstappen is aanwezig. De coureur van Red Bull maakte een wandeling over de vernieuwde baan. Doorgaans slaat Verstappen de zogeheten ‘trackwalk’ over, die de coureurs gebruiken om de baan te inspecteren.
» de Gelderlander
donderdag 2 september 2021, 11:59 uur
Coureurs arriveren voor wandeling over circuit Zandvoort
1LimburgDe Formule 1-coureurs die dit weekeinde de Dutch Grand Prix racen in Zandvoort, zijn donderdag gearriveerd op het circuit. Ook Max Verstappen is aanwezig.
» 1Limburg
woensdag 1 september 2021, 13:10 uur
Circuit Zandvoort geliefd bij concurrenten Verstappen, al voorzien ze geen spektakel
de GelderlanderVrijwel alle Formule 1-coureurs noemen Zandvoort een tof circuit. En naar de sfeer bij de rentree van de Grand Prix van Nederland kijken ze ook allemaal uit. Maar of het zondag ook een spannende race wordt? ,,Je kunt er net zo slecht inhalen als in Monaco.”
» de Gelderlander



Foto's bij dit nieuwsbericht
Foto: RTV Drenthe
Foto: RTV Rijnmond
Foto: RTV N-H
Foto: 1Limburg
Foto: 1Limburg
Foto: RTV N-H
Foto: de Telegraaf
Foto: 1Limburg
Foto: de Telegraaf
Foto: NOS
Foto: RTV N-H
Foto: 1Limburg
Foto: NU.nl
Foto: 1Limburg
Foto: 1Limburg
Foto: 1Limburg
Foto: RTV N-H
Foto: de Telegraaf
Foto: 1Limburg
Foto: 1Limburg
Foto: de Gelderlander

Meer nieuws uit Zandvoort

16 december 17:46Tranen van blijdschap om losgetrokken garnalenkotter: ‘Hij vaart, hij vaart!’
16 december 17:17Vier keer is scheepsrecht: garnalenkotter Black Jack is los
15 december 13:30Opnieuw hulp voor gestrande kotter: zaterdag nieuwe poging met geleende kabel
14 december 20:50Dochter garnalenvisser ontroostbaar: "Ik kan alleen maar huilen"
12 december 17:07Gemeente Zandvoort: 'Vlottrekken kotter is donderdag alleen vanaf de boulevard te zien'
27 november 09:00Vastgelopen sleepboot uit Scheveningen weer vlotgetrokken
20 september 11:28Video | Kitesurfers bereiken extreme hoogtes tijdens wedstrijd in Zandvoort
3 september 15:04LIVE Formule 1 | Sainz slaat eerste aanval van Verstappen af, mooie strijd om leiding in Monza
1 september 16:18Formule 1 | Zo laat komt Max Verstappen morgen in actie bij de vrije training en de kwalifcatie
29 augustus 14:54Koning Willem-Alexander fotobombt acteur Steve Carell tijdens Grand Prix in Zandvoort
28 augustus 16:11Max Verstappen heeft langste zegereeks ooit in handen: ‘Ik denk dat hij onaantastbaar is’
28 augustus 15:05Emma Heesters maakt indruk met Wilhelmus tijdens Grand Prix van Zandvoort
27 augustus 15:07André Rieu en dj La Fuente zwepen racefans in Zandvoort op, ook koninklijke familie aanwezig
27 augustus 12:31Larry ten Voorde wederom op het podium bij Porsche Supercup op Zandvoort
27 augustus 09:17Koning Willem Alexander vermaakt zich met Rico Verhoeven en ‘vecht’ met King of kickboxing
26 augustus 10:51LIVE Formule 1 | Max Verstappen glibbert naar voorlopig snelste tijd in training op Zandvoort
26 augustus 08:40Nat weekend Dutch Grand Prix voorspeld: fris en grote kans op regenrace
25 augustus 09:22Zandvoort klaar voor duizenden racefans: alcoholverkoop aan banden, meldpunt ongewenst gedrag
25 augustus 08:25Vanuit de hele provincie reizen de eerste racefans per trein naar het circuit
23 augustus 19:58Zo financiert Zandvoort de Dutch GP: ‘Er ligt hier een blauwdruk voor heel veel evenementen’
RSS.