menu
zoek

Nieuws Zoetermeer

Ruim 200 gedupeerden melden zich bij politie over ondergedoken rijschoolhouder

vrijdag 28 juni 2019, 22:13 uur

Bij de politie zijn tot nu toe 220 meldingen binnengekomen van mensen die zeggen gedupeerd te zijn door de ondergedoken rijschoolhouder, Ferry Aalbregt in Zoetermeer. De rijschool sloot abrupt wegens faillissement, waardoor veel commotie ontstond. De politie raadt deze mensen aan om rechtshulp te zoeken.

» PZC
vrijdag 28 juni 2019, 21:52 uur
Politie ontvangt 220 meldingen van gedupeerden rijschool Zoetermeer
NU.nlBij de politie zijn tot nu toe 220 meldingen binnengekomen van mensen die zeggen gedupeerd te zijn door de autorijschool in Zoetermeer, die woensdag abrupt sloot. De politie raadt deze mensen aan om rechtshulp te zoeken.
» NU.nl
vrijdag 28 juni 2019, 21:40 uur
220 meldingen van gedupeerden rijschool
Hart van NederlandBij de politie zijn tot nu toe 220 meldingen binnengekomen van mensen die zeggen gedupeerd te zijn door de autorijschool in Zoetermeer die abrupt sloot wegens faillissement, waardoor veel commotie ontstond. De politie raadt deze mensen aan om rechtshulp te zoeken.
» Hart van Nederland
vrijdag 28 juni 2019, 18:54 uur
Zoetermeerse rijschool niet failliet, maar wel veel gedupeerden
NOSEen grote autorijschool in Zoetermeer sloot woensdag plotseling zijn deuren. Gedupeerden denken dat de rijschoolhouder failliet is of zelfs met hun vooruitbetaalde geld naar Spanje is gevlucht. Zelf ontkent hij dat. De man zegt niet failliet te zijn, maar blijft vaag over welke problemen er dan wel zijn.
» NOS
vrijdag 28 juni 2019, 17:16 uur
Belangenvereniging overladen met telefoontjes om rijschool Aalbregt
Omroep WestDe telefoon van de Vereniging Rijschool Belang (VRB) staat de afgelopen dagen roodgloeiend. Meer dan honderd telefoontjes zijn er binnengekomen. Van de pers, maar ook van gedupeerden van Verkeersschool Aalbregt uit Zoetermeer.
» Omroep West
vrijdag 28 juni 2019, 12:22 uur
Rijschoolhouder Aalbregt: 'Probeer schade te beperken'
Omroep WestRijschoolhouder Ferry Aalbregt zegt er alles aan te doen om de schade voor zijn gelijknamige verkeersschool uit Zoetermeer te beperken. Dit stelt hij in een persverklaring. Woensdag sloot de rijschool plotseling de deuren, waardoor 4000 leerlingen en de 90 rijinstructeurs die voor Aalbregt werkten gedupeerd achterblijven.
» Omroep West
vrijdag 28 juni 2019, 07:39 uur
Politie en OM starten onderzoek naar failliete rijschool in Zoetermeer
Hart van NederlandDe politie en het Openbaar Ministerie doen onderzoek naar aanleiding van een abrupte sluiting van een autorijschool in Zoetermeer. Het faillissement veroorzaakte commotie, stelt de politie. De rijschoolhouder zegt op zijn beurt te zijn bedreigd met de dood en te zijn ondergedoken.
» Hart van Nederland
donderdag 27 juni 2019, 23:46 uur
Politie en OM onderzoeken zaak failliete rijschool
de GelderlanderDe politie en het Openbaar Ministerie doen onderzoek naar aanleiding van de abrupte sluiting van autorijschool Verkeersschool Aalbregt in Zoetermeer. Het plotselinge faillissement veroorzaakte commotie bij duizenden leerlingen van het bedrijf. Een deel daarvan is les- en examengeld kwijt en kan niet meer afrijden omdat er geen auto's meer beschikbaar zijn.
» de Gelderlander
donderdag 27 juni 2019, 23:28 uur
Politie onderzoekt zaak 'failliete' rijschool Aalbregt
Omroep WestDe politie en het Openbaar Ministerie doen onderzoek naar autorijschool Aalbregt in Zoetermeer. Het plotselinge sluiten van de verkeersschool heeft commotie veroorzaakt, stelt de politie. De rijschoolhouder zegt op zijn beurt te zijn bedreigd met de dood en te zijn ondergedoken.
» Omroep West
donderdag 27 juni 2019, 23:23 uur
Politie en OM doen onderzoek naar failliete rijschool in Zoetermeer
NU.nlDe politie en het Openbaar Ministerie (OM) doen onderzoek naar aanleiding van een abrupte sluiting van een autorijschool in Zoetermeer. Het faillissement veroorzaakte commotie, stelt de politie. De rijschoolhouder zegt op zijn beurt te zijn bedreigd met de dood en te zijn ondergedoken.
» NU.nl
donderdag 27 juni 2019, 16:22 uur
PvdA stelt Kamervragen na drama met failliete rijschool
Hart van NederlandDe Minister moet zorgen dat er zo snel mogelijk duidelijkheid komt voor de leerlingen van de failliete Verkeersschool Aalbregt in Zoetermeer. Dat vindt Gijs van Dijk (PvdA). Het Kamerlid heeft vragen gesteld aan de minister waarin hij oproept dat er ook meer gedaan worden om de kwaliteit van rijscholen te waarborgen, bijvoorbeeld invoering van een kwaliteitskeurmerk.
» Hart van Nederland
donderdag 27 juni 2019, 14:49 uur
Boze instructeurs en klanten na 'faillissement' rijschool: 'Kan fluiten naar mijn centen'
Omroep WestBij het secretariaat van Verkeersschool Aalbregt in Zoetermeer ligt een wand in puin. Verschillende boze klanten zijn woensdag en donderdag langsgeweest om verhaal te halen en hun geld terug te eisen. Ze zijn boos, totaal verrast en voelen zich opgelicht.
» Omroep West
donderdag 27 juni 2019, 13:06 uur
Aantal gedupeerden failliete rijschoolhouder blijft stijgen
Hart van NederlandHet aantal instructeurs en leerlingen dat de dupe is van het faillissement van verkeersschool Aalbregt in Zoetermeer blijft oplopen. Het CBR probeert de leerlingen die binnenkort moeten afrijden hulp te bieden, maar de problemen zijn groot.
» Hart van Nederland
donderdag 27 juni 2019, 09:01 uur
Failliete rijschoolhouder krijgt 'doodsbedreigingen' en duikt onder
Omroep WestRijschoolhouder Ferry Aalbregt uit Zoetermeer is ondergedoken omdat hij met de dood wordt bedreigd. Dat zegt hij in een verklaring op de website van zijn failliete rijschool. Het verhaal dat hij met al het geld van de rijschool naar het buitenland zou zijn vertrokken, verwijst hij naar het rijk der fabelen.
» Omroep West
woensdag 26 juni 2019, 20:27 uur
'Rijschool Aalbregt in Zoetermeer failliet; duizenden gedupeerden'
Omroep WestVerkeersschool Aalbregt in Zoetermeer is failliet, met dramatische gevolgen: 4000 gedupeerde leerlingen en 90 gedupeerde rijinstructeurs. Ze worden of al enige tijd niet uitbetaald, of het bedrag dat door leerlingen is betaald lijkt verdwenen. Dat meldt Hart van Nederland.
» Omroep West
woensdag 26 juni 2019, 18:58 uur
Grote rijschool failliet: duizenden leerlingen gedupeerd, 90 instructeurs zonder baan
PZCVerkeersschool Aalbregt in Zoetermeer is failliet, met dramatische gevolgen: 4000 gedupeerde leerlingen en negentig gedupeerde rijinstructeurs. Ze worden of al enige tijd niet uitbetaald, of het bedrag dat door leerlingen is betaald lijkt foetsie. Dat meldt Hart van Nederland.
» PZC
woensdag 26 juni 2019, 18:58 uur
Grote onrust rond rijschool: leerlingen woest, eigenaar duikt onder ‘na kogel in brievenbus’
PZCEen eigenaar van een rijschool in Zoetermeer is vandaag ondergedoken omdat hij en zijn gezin ernstig bedreigd zouden zijn door klanten. Dat gebeurde vlak nadat het faillissement van zijn rijschool werd uitgesproken. Duizenden leerlingen vrezen hun geld kwijt te zijn.
» PZC
woensdag 26 juni 2019, 18:58 uur
Grote onrust rond rijschool: leerlingen woest, eigenaar duikt onder ‘na kogel in brievenbus’
BN DeStemEen eigenaar van een rijschool in Zoetermeer is vandaag ondergedoken omdat hij en zijn gezin ernstig bedreigd zouden zijn door klanten. Dat gebeurde vlak nadat het faillissement van zijn rijschool werd uitgesproken. Duizenden leerlingen vrezen hun geld kwijt te zijn.
» BN DeStem
woensdag 26 juni 2019, 18:58 uur
Grote onrust rond rijschool: leerlingen woest, eigenaar duikt onder ‘na kogel in brievenbus’
de StentorEen eigenaar van een rijschool in Zoetermeer is vandaag ondergedoken omdat hij en zijn gezin ernstig bedreigd zouden zijn door klanten. Dat gebeurde vlak nadat het faillissement van zijn rijschool werd uitgesproken. Duizenden leerlingen vrezen hun geld kwijt te zijn.
» de Stentor
woensdag 26 juni 2019, 18:58 uur
Grote onrust rond rijschool: leerlingen woest, eigenaar duikt onder ‘na kogel in brievenbus’
de GelderlanderEen eigenaar van een rijschool in Zoetermeer is vandaag ondergedoken omdat hij en zijn gezin ernstig bedreigd zouden zijn door klanten. Dat gebeurde vlak nadat het faillissement van zijn rijschool werd uitgesproken. Duizenden leerlingen vrezen hun geld kwijt te zijn.
» de Gelderlander
woensdag 26 juni 2019, 17:25 uur
Rijschool Zoetermeer failliet: duizenden gedupeerden en eigenaar bedreigd
Hart van NederlandVerkeersschool Aalbregt in Zoetermeer is failliet, met dramatische gevolgen: 4000 gedupeerde leerlingen, 90 gedupeerde rijinstructeurs en naar verluidt honderden gedupeerde instructeurs die als ZZP’er voor de school werkten. Ze worden of al enige tijd niet uitbetaald, of het bedrag dat door leerlingen is betaald lijkt foetsie.
» Hart van NederlandFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Omroep West
Foto: Omroep West
Foto: Omroep West
Foto: Omroep West
Foto: NU.nl
Foto: NOS
Foto: NU.nl
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland

Meer nieuws uit Zoetermeer

2 juli 13:42Getuigen mishandeling en schietincident gezocht
22 juni 17:28Tiener bewusteloos na mishandeling bij strand Noord AA
19 juni 13:24Egels Zoetermeer krijgen zender: 'Waar blijven ze in de stad?'
18 juni 05:38Brand in dak van Oranje Nassau College in Zoetermeer, school gewoon open
15 juni 13:02Vijf arrestaties in witwasonderzoek Zuid-Holland (VIDEO)
13 juni 12:38Auto in het water aangetroffen
13 juni 12:05Twee tieners (14 en 16) opgepakt voor steekpartij Zoetermeer
9 juni 20:27'Servals zijn te houden als huisdier maar zorg voor een veilige omgeving voor mens en dier'
5 juni 13:18Schoten gehoord, getuigen gezocht
31 mei 11:26Zoetermeerder aangehouden na steekincident
26 mei 15:50Boa's over hun protest: 'Vijf minuten tot politie er was, voelden lang'
20 mei 17:57Geen cupcakes maar bommen: Zoetermeerse terreurverdachten spraken in codetaal
30 april 16:36Twee mannen aangehouden voor schietpartij in Zoetermeer
27 april 06:17Gewapende overval op Burgerme in Zoetermeer
2 april 13:14Schot gelost bij ruzie in Zoetermeer
17 maart 13:29Waarnemend burgemeester Hoeksche Waard vertrekt naar Zoetermeer
10 maart 11:02Drietal duwt man van fiets, slaat en bedreigt hem en gaat er met zijn geld vandoor
4 maart 16:34Broederliefde weer geweerd van Bevrijdingsfestival
20 februari 21:38Verdachten van beschietingen bij Zoetermeerse clubs langer vast
18 februari 16:40Rotterdammers vast voor schietpartijen in Zoetermeer
RSS.