menu
zoek

Nieuws Zoetermeer

Ruim 200 gedupeerden melden zich bij politie over ondergedoken rijschoolhouder

vrijdag 28 juni 2019, 22:13 uur

Bij de politie zijn tot nu toe 220 meldingen binnengekomen van mensen die zeggen gedupeerd te zijn door de ondergedoken rijschoolhouder, Ferry Aalbregt in Zoetermeer. De rijschool sloot abrupt wegens faillissement, waardoor veel commotie ontstond. De politie raadt deze mensen aan om rechtshulp te zoeken.


» PZC

vrijdag 28 juni 2019, 21:52 uur
Politie ontvangt 220 meldingen van gedupeerden rijschool Zoetermeer
NU.nlBij de politie zijn tot nu toe 220 meldingen binnengekomen van mensen die zeggen gedupeerd te zijn door de autorijschool in Zoetermeer, die woensdag abrupt sloot. De politie raadt deze mensen aan om rechtshulp te zoeken.
» NU.nl
vrijdag 28 juni 2019, 21:40 uur
220 meldingen van gedupeerden rijschool
Hart van NederlandBij de politie zijn tot nu toe 220 meldingen binnengekomen van mensen die zeggen gedupeerd te zijn door de autorijschool in Zoetermeer die abrupt sloot wegens faillissement, waardoor veel commotie ontstond. De politie raadt deze mensen aan om rechtshulp te zoeken.
» Hart van Nederland
vrijdag 28 juni 2019, 18:54 uur
Zoetermeerse rijschool niet failliet, maar wel veel gedupeerden
NOSEen grote autorijschool in Zoetermeer sloot woensdag plotseling zijn deuren. Gedupeerden denken dat de rijschoolhouder failliet is of zelfs met hun vooruitbetaalde geld naar Spanje is gevlucht. Zelf ontkent hij dat. De man zegt niet failliet te zijn, maar blijft vaag over welke problemen er dan wel zijn.
» NOS
vrijdag 28 juni 2019, 17:16 uur
Belangenvereniging overladen met telefoontjes om rijschool Aalbregt
Omroep WestDe telefoon van de Vereniging Rijschool Belang (VRB) staat de afgelopen dagen roodgloeiend. Meer dan honderd telefoontjes zijn er binnengekomen. Van de pers, maar ook van gedupeerden van Verkeersschool Aalbregt uit Zoetermeer.
» Omroep West
vrijdag 28 juni 2019, 12:22 uur
Rijschoolhouder Aalbregt: 'Probeer schade te beperken'
Omroep WestRijschoolhouder Ferry Aalbregt zegt er alles aan te doen om de schade voor zijn gelijknamige verkeersschool uit Zoetermeer te beperken. Dit stelt hij in een persverklaring. Woensdag sloot de rijschool plotseling de deuren, waardoor 4000 leerlingen en de 90 rijinstructeurs die voor Aalbregt werkten gedupeerd achterblijven.
» Omroep West
vrijdag 28 juni 2019, 07:39 uur
Politie en OM starten onderzoek naar failliete rijschool in Zoetermeer
Hart van NederlandDe politie en het Openbaar Ministerie doen onderzoek naar aanleiding van een abrupte sluiting van een autorijschool in Zoetermeer. Het faillissement veroorzaakte commotie, stelt de politie. De rijschoolhouder zegt op zijn beurt te zijn bedreigd met de dood en te zijn ondergedoken.
» Hart van Nederland
donderdag 27 juni 2019, 23:46 uur
Politie en OM onderzoeken zaak failliete rijschool
de GelderlanderDe politie en het Openbaar Ministerie doen onderzoek naar aanleiding van de abrupte sluiting van autorijschool Verkeersschool Aalbregt in Zoetermeer. Het plotselinge faillissement veroorzaakte commotie bij duizenden leerlingen van het bedrijf. Een deel daarvan is les- en examengeld kwijt en kan niet meer afrijden omdat er geen auto's meer beschikbaar zijn.
» de Gelderlander
donderdag 27 juni 2019, 23:28 uur
Politie onderzoekt zaak 'failliete' rijschool Aalbregt
Omroep WestDe politie en het Openbaar Ministerie doen onderzoek naar autorijschool Aalbregt in Zoetermeer. Het plotselinge sluiten van de verkeersschool heeft commotie veroorzaakt, stelt de politie. De rijschoolhouder zegt op zijn beurt te zijn bedreigd met de dood en te zijn ondergedoken.
» Omroep West
donderdag 27 juni 2019, 23:23 uur
Politie en OM doen onderzoek naar failliete rijschool in Zoetermeer
NU.nlDe politie en het Openbaar Ministerie (OM) doen onderzoek naar aanleiding van een abrupte sluiting van een autorijschool in Zoetermeer. Het faillissement veroorzaakte commotie, stelt de politie. De rijschoolhouder zegt op zijn beurt te zijn bedreigd met de dood en te zijn ondergedoken.
» NU.nl
donderdag 27 juni 2019, 16:22 uur
PvdA stelt Kamervragen na drama met failliete rijschool
Hart van NederlandDe Minister moet zorgen dat er zo snel mogelijk duidelijkheid komt voor de leerlingen van de failliete Verkeersschool Aalbregt in Zoetermeer. Dat vindt Gijs van Dijk (PvdA). Het Kamerlid heeft vragen gesteld aan de minister waarin hij oproept dat er ook meer gedaan worden om de kwaliteit van rijscholen te waarborgen, bijvoorbeeld invoering van een kwaliteitskeurmerk.
» Hart van Nederland
donderdag 27 juni 2019, 14:49 uur
Boze instructeurs en klanten na 'faillissement' rijschool: 'Kan fluiten naar mijn centen'
Omroep WestBij het secretariaat van Verkeersschool Aalbregt in Zoetermeer ligt een wand in puin. Verschillende boze klanten zijn woensdag en donderdag langsgeweest om verhaal te halen en hun geld terug te eisen. Ze zijn boos, totaal verrast en voelen zich opgelicht.
» Omroep West
donderdag 27 juni 2019, 13:06 uur
Aantal gedupeerden failliete rijschoolhouder blijft stijgen
Hart van NederlandHet aantal instructeurs en leerlingen dat de dupe is van het faillissement van verkeersschool Aalbregt in Zoetermeer blijft oplopen. Het CBR probeert de leerlingen die binnenkort moeten afrijden hulp te bieden, maar de problemen zijn groot.
» Hart van Nederland
donderdag 27 juni 2019, 09:01 uur
Failliete rijschoolhouder krijgt 'doodsbedreigingen' en duikt onder
Omroep WestRijschoolhouder Ferry Aalbregt uit Zoetermeer is ondergedoken omdat hij met de dood wordt bedreigd. Dat zegt hij in een verklaring op de website van zijn failliete rijschool. Het verhaal dat hij met al het geld van de rijschool naar het buitenland zou zijn vertrokken, verwijst hij naar het rijk der fabelen.
» Omroep West
woensdag 26 juni 2019, 20:27 uur
'Rijschool Aalbregt in Zoetermeer failliet; duizenden gedupeerden'
Omroep WestVerkeersschool Aalbregt in Zoetermeer is failliet, met dramatische gevolgen: 4000 gedupeerde leerlingen en 90 gedupeerde rijinstructeurs. Ze worden of al enige tijd niet uitbetaald, of het bedrag dat door leerlingen is betaald lijkt verdwenen. Dat meldt Hart van Nederland.
» Omroep West
woensdag 26 juni 2019, 18:58 uur
Grote rijschool failliet: duizenden leerlingen gedupeerd, 90 instructeurs zonder baan
PZCVerkeersschool Aalbregt in Zoetermeer is failliet, met dramatische gevolgen: 4000 gedupeerde leerlingen en negentig gedupeerde rijinstructeurs. Ze worden of al enige tijd niet uitbetaald, of het bedrag dat door leerlingen is betaald lijkt foetsie. Dat meldt Hart van Nederland.
» PZC
woensdag 26 juni 2019, 18:58 uur
Grote onrust rond rijschool: leerlingen woest, eigenaar duikt onder ‘na kogel in brievenbus’
PZCEen eigenaar van een rijschool in Zoetermeer is vandaag ondergedoken omdat hij en zijn gezin ernstig bedreigd zouden zijn door klanten. Dat gebeurde vlak nadat het faillissement van zijn rijschool werd uitgesproken. Duizenden leerlingen vrezen hun geld kwijt te zijn.
» PZC
woensdag 26 juni 2019, 18:58 uur
Grote onrust rond rijschool: leerlingen woest, eigenaar duikt onder ‘na kogel in brievenbus’
BN DeStemEen eigenaar van een rijschool in Zoetermeer is vandaag ondergedoken omdat hij en zijn gezin ernstig bedreigd zouden zijn door klanten. Dat gebeurde vlak nadat het faillissement van zijn rijschool werd uitgesproken. Duizenden leerlingen vrezen hun geld kwijt te zijn.
» BN DeStem
woensdag 26 juni 2019, 18:58 uur
Grote onrust rond rijschool: leerlingen woest, eigenaar duikt onder ‘na kogel in brievenbus’
de StentorEen eigenaar van een rijschool in Zoetermeer is vandaag ondergedoken omdat hij en zijn gezin ernstig bedreigd zouden zijn door klanten. Dat gebeurde vlak nadat het faillissement van zijn rijschool werd uitgesproken. Duizenden leerlingen vrezen hun geld kwijt te zijn.
» de Stentor
woensdag 26 juni 2019, 18:58 uur
Grote onrust rond rijschool: leerlingen woest, eigenaar duikt onder ‘na kogel in brievenbus’
de GelderlanderEen eigenaar van een rijschool in Zoetermeer is vandaag ondergedoken omdat hij en zijn gezin ernstig bedreigd zouden zijn door klanten. Dat gebeurde vlak nadat het faillissement van zijn rijschool werd uitgesproken. Duizenden leerlingen vrezen hun geld kwijt te zijn.
» de Gelderlander
woensdag 26 juni 2019, 17:25 uur
Rijschool Zoetermeer failliet: duizenden gedupeerden en eigenaar bedreigd
Hart van NederlandVerkeersschool Aalbregt in Zoetermeer is failliet, met dramatische gevolgen: 4000 gedupeerde leerlingen, 90 gedupeerde rijinstructeurs en naar verluidt honderden gedupeerde instructeurs die als ZZP’er voor de school werkten. Ze worden of al enige tijd niet uitbetaald, of het bedrag dat door leerlingen is betaald lijkt foetsie.
» Hart van NederlandFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Omroep West
Foto: Omroep West
Foto: Omroep West
Foto: Omroep West
Foto: NU.nl
Foto: NOS
Foto: NU.nl
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland

Meer nieuws uit Zoetermeer

5 december 14:40Taxichauffeur mishandeld en bedreigd met vuurwapen
28 november 15:18Terreurverdachten Zoetermeer blijven langer vastzitten
28 november 06:00Weer leidt AIVD-informatie tot het verijdelen van een (mogelijke) aanslag
27 november 23:13Buren terreurverdachte Zoetermeer: 'Er kwamen zaag- en timmergeluiden uit de flat'
27 november 20:03Terreurdreiging in Nederland, Black Friday en vraagtekens bij 130 km/u in De Ochtend Show to go
26 oktober 10:22Christenen in Zoetermeer maken zich zorgen om 'duistere kant' Halloween
19 oktober 13:59Mogelijk opnieuw geschoten bij Club Cobra in Zoetermeer
6 oktober 13:24Tweede verdachte (18) aangehouden na schietincident in Zoetermeer
6 oktober 12:47Agent slaat dronken man in Zoetermeer
22 september 10:08Man (60) komt om bij brand in appartementencomplex Zoetermeer
15 september 19:31Thomas Rueb wint opnieuw prijs voor Laura H.: 'Nooit nagedacht over de impact van het boek'
13 september 15:34Eigenaar Club Magnum tegen burgemeester: 'U bent het spuugzat? Wat denkt u van mij!'
7 september 23:03Oldtimers en een doodskist: Inboedel failliete rijschool Aalbregt geveild
6 september 13:38Medewerkster pizzeria beroofd onder bedreiging stroomstootwapen
20 augustus 13:27Oorzaak brand Zoetermeer nog onbekend: politie houdt ook rekening met brandstichting
13 augustus 09:00Huis dat volledig energie-neutraal moest worden veroorzaakt vooral veel hoofdpijn
11 juli 16:43Hoe nu verder na faillissement verkeersschool Aalbregt?
4 juli 19:39Zes verdachten aanslag Telegraaf blijven vastzitten
3 juli 12:45Rijschool Aalbregt uit Zoetermeer nu officieel failliet verklaard, curator aangesteld
1 juli 12:38Gedupeerden failliete rijschool Aalbregt verzamelen zich voor protest
RSS.