menu
zoek

Nieuws Zoeterwoude

Zes verdachten aangehouden voor mogelijke ontvoering in Zoeterwoude

zaterdag 11 februari 2023, 11:53 uur

Aan de Aziëweg zijn vrijdagavond 10 februari zes mannen aangehouden. Zij worden verdacht van betrokkenheid bij een mishandeling en mogelijke ontvoering. Bij de aanhouding loste een agent een waarschuwingsschot.

Waar: Geerweg in Zoeterwoude

Een getuige belde gisteren rond 21:00 uur de politie over een verdachte situatie in de bosjes aan de Aziëlaan. Bij aankomst zien agenten drie verdachten staan die direct op de vlucht slaan. Een van hen probeert te ontkomen met de auto. In zijn vluchtpoging raakt hij een willekeurige fietser. De drie mannen zijn aangehouden. Bij de aanhouding is een waarschuwingsschot gelost door een agent. Op de locatie troffen de agenten een slachtoffer aan, een 28-jarige man uit Naaldwijk. Hij is gewond vervoerd naar het ziekenhuis. Ook de fietser is gewond vervoerd naar het ziekenhuis. Niet veel later zagen agenten uit de richting van het plaats delict een ander verdacht voertuig komen rijden. In de auto zaten drie mannen. Ook zij zijn aangehouden als verdachten. Lopend onderzoek  De politie doet onderzoek naar wat er is gebeurd en welke relatie er is tussen de zes verdachten en het slachtoffer. In dit stadium van het onderzoek kunnen we daar nog niets over zeggen. Alle verdachten zitten nog vast en worden gehoord. De identiteit van de zes verdachten moete nog worden vastgesteld. Tips of getuigen Wij komen graag in contact met mensen die iets (verdachts) gezien of gehoord hebben of in het bezit zijn van camerabeelden rond de Aziëweg in Zoeterwoude, tussen 20:30 en 22:00 uur.  Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000 of maak gebruik van een van de onderstaande contactmogelijkheden.


» Politie.nl

Kaart nieuws Zoeterwoude. Locatie nieuws: 52.09337 / 4.50284 Geerweg
Geerweg in Zoeterwoude


zaterdag 11 februari 2023, 14:39 uur
Zes mannen vast na mogelijk verijdelde ontvoering Zoeterwoude
de TelegraafDe politie houdt niet drie – zoals eerder bekend was gemaakt – maar in totaal zes verdachten vast voor een mogelijke poging tot ontvoering vrijdagavond in Zoeterwoude. Dat bevestigt een woordvoerder van de politie zaterdagmiddag tegenover De Telegraaf. De politie heeft de identiteit van de verdachten nog niet kunnen vaststellen: „Alle zes mannen hebben namen opgegeven maar hadden geen papieren bij zich.
» de Telegraaf
zaterdag 11 februari 2023, 14:15 uur
Nog drie mannen gearresteerd vanwege mogelijke ontvoering in Zoeterwoude
NU.nlDe politie heeft nog eens drie mannen gearresteerd vanwege betrokkenheid bij een mogelijke ontvoering en mishandeling vrijdagavond in het Zuid-Hollandse Zoeterwoude. Er zijn in totaal zes personen opgepakt.
» NU.nl
zaterdag 11 februari 2023, 14:04 uur
Politie arresteert nog drie mannen in mogelijke ontvoeringszaak Zoeterwoude
NU.nlDe politie heeft nog eens drie mannen gearresteerd vanwege betrokkenheid bij een mogelijke ontvoering en mishandeling vrijdagavond in het Zuid-Hollandse Zoeterwoude. In totaal zijn zes personen opgepakt.
» NU.nl
zaterdag 11 februari 2023, 13:22 uur
Nog drie aanhoudingen na mogelijke ontvoering in Zoeterwoude
de TelegraafDe politie heeft nog drie mannen aangehouden vanwege betrokkenheid bij een mogelijke ontvoering en mishandeling vrijdagavond in Zoeterwoude (Zuid-Holland). Eerder meldde de politie ook al drie arrestaties. Bij de aanhoudingen heeft de politie een waarschuwingsschot gelost.
» de Telegraaf
zaterdag 11 februari 2023, 12:49 uur
Gewonde Naaldwijker gevonden bij mogelijke ontvoering, zes mannen aangehouden
Omroep WestBij de mogelijke ontvoeringspoging vrijdagavond in Zoeterwoude is een man uit Naaldwijk gewond geraakt. Dat laat de politie zaterdag weten. In totaal zijn er zes verdachten gearresteerd, waarbij de politie een waarschuwingsschot loste. Eerder sprak de politie nog van drie verdachten die waren opgepakt.
» Omroep West
vrijdag 10 februari 2023, 23:48 uur
Twee gewonden en drie arrestaties na ontvoeringspoging in Zoeterwoude
CrimesiteAan de Geerweg in Zoeterwoude (bij Zoetermeer) zijn vrijdagavond drie verdachten aangehouden voor mishandeling en een mogelijke ontvoering. Hierbij is door de politie een waarschuwingsschot gelost. Er vielen twee gewonden.
» Crimesite
vrijdag 10 februari 2023, 23:10 uur
Drie verdachten in Zoeterwoude aangehouden voor mishandeling en ontvoering
NU.nlDe politie heeft vrijdagavond in Zoeterwoude drie verdachten aangehouden voor mishandeling en een mogelijke ontvoering. Daarbij werd een waarschuwingsschot gelost. Bij het incident in de Zuid-Hollandse plaats raakten twee mensen gewond.
» NU.nl
vrijdag 10 februari 2023, 22:29 uur
Politie lost waarschuwingsschot bij mogelijke ontvoering in Zoeterwoude
de TelegraafDe politie heeft vrijdagavond in Zoeterwoude (Zuid-Holland) drie verdachten aangehouden voor mishandeling en een mogelijke ontvoering. Daarbij loste de politie een waarschuwingsschot. Bij het incident zijn twee mensen gewond geraakt.
» de Telegraaf
vrijdag 10 februari 2023, 22:14 uur
Vluchtende verdachten van mogelijke ontvoering rijden fietser aan, politie lost waarschuwingsschot
Omroep WestDe politie heeft vrijdagavond drie verdachten aangehouden in Zoeterwoude voor mishandeling en een mogelijke ontvoering. Daarbij loste een agent een waarschuwingsschot. Tijdens het incident is het slachtoffer gewond geraakt. Ook werd een fietser aangereden tijdens de vluchtpoging van de verdachten.
» Omroep West
vrijdag 10 februari 2023, 21:10 uur
Twee gewonden en drie aanhoudingen na mogelijke ontvoering, politie lost schoten
HardnieuwsZOETERWOUDE - Vrijdagavond 10 februari om 21.10 uur zijn drie personen aangehouden aan de Geerweg in Zoeterwoude.
» Hardnieuws



Foto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Hardnieuws
Foto: de Telegraaf
Foto: NU.nl
Foto: NU.nl
Foto: de Telegraaf
Foto: Omroep West
Foto: NU.nl
Foto: Omroep West

Meer nieuws uit Zoeterwoude

28 februari 19:34Zeer grote hennepkwekerij in loods aangetroffen
6 november 15:08MediaMarkt mag van ACM 8 winkels van BCC overnemen
29 augustus 08:37A4 richting Amsterdam deels afgesloten door ongeluk, meer dan drie uur vertraging
24 juni 17:02Zwemmer overleden na onwelwording in recreatiegebied
11 februari 14:39Zes mannen vast na mogelijk verijdelde ontvoering Zoeterwoude
22 november 10:46Bloemen en herdenking op plek waar wijkagente Kim verongelukte: 'Groot verdriet'
21 november 15:25Wijkagente Kim (33) overleden, lichaam gevonden in het water: ‘We zullen je nooit vergeten’
17 juni 12:38Motorrijder verongelukt
13 mei 11:43Meerdere katten overleden bij woningbrand
RSS.