menu
zoek

Nieuws Zuidschermer

Verdovende middelen productielocatie aangetroffen in loods

woensdag 5 januari 2022, 11:41 uur

Een melding bij de politie leidde woensdag 5 januari 2022 tot de vondst van een verdovende middelen productielocatie aan de Westdijk. De locatie was volledig klaar voor gebruik. De recherche in Alkmaar doet nader onderzoek. De 56-jarige eigenaar van de loods is aangehouden. Vandaag wordt de productielocatie verder ontmanteld.

Waar: Westdijk in Zuidschermer

Omstreeks 09.00 uur stapte de politie na een melding de loods aan de Westdijk binnen. In de loods werd een verdovende middelen productielocatie aangetroffen. De locatie was volledig klaar voor gebruik. Alle aangetroffen goederen worden vandaag afgevoerd voor vernietiging en de productielocatie wordt verder ontmanteld. Ontmanteling Omdat bij dit proces chemicaliĆ«n aanwezig zijn en het daardoor gevaarlijk kan zijn, wordt de ontmanteling gedaan door de Landelijk Faciliteit Ontmantelen (LFO), de specialisten bij de politie op dat gebied. Ook doen de specialisten van de Forensische Opsporing (FO) vandaag sporenonderzoek in de loods. De recherche in Alkmaar doet nader onderzoek naar de verdovende middelen productielocatie. Melden helpt! Heeft u vermoedens van criminele activiteiten in uw buurt bel dan met 0900-8844. Blijft u liever anoniem, bel dan Meld Misdaad Anoniem (M) op 0800-7000. U kunt uw informatie ook vertrouwelijk delen met het Team Criminele Inlichtingen. Zij zijn getraind in het afschermen van bronnen. Team Criminele Inlichtingen is bereikbaar via 088-661 77 34. TCI verzamelt informatie over ernstige misdrijven. De belangrijkste bronnen zijn informanten: mensen die in het geheim informatie doorgeven aan de politie. Met behulp van deze informatie kunnen ernstige misdrijven worden voorkomen en/of verdachten van ernstige misdrijven worden opgespoord. 2021266414


» Politie.nl

Kaart nieuws Zuidschermer. Locatie nieuws: 52.58617 / 4.77844 Westdijk
Westdijk in Zuidschermer


woensdag 5 januari 2022, 14:33 uur
Politie ontdekt drugslab op Noord-Hollandse platteland
CrimesiteIn Zuidschermer is de politie woensdag begonnen met het opruimen van een drugslab in een loods. Na een tip trad de politie om 09.00 binnen in een loods aan de Westdijk. Daar bleek een drugslab te zijn ingericht.
» Crimesite
woensdag 5 januari 2022, 14:17 uur
Politie vindt drugslab bij grote inval in Zuidschermer, eigenaar loods aangehouden
de TelegraafDe politie heeft woensdagochtend een grote inval gedaan bij een loods aan de Westdijk in Zuidschermer. Er is een productielocatie gevonden voor verdovende middelen. De 56-jarige eigenaar van de loods is aangehouden.
» de Telegraaf
woensdag 5 januari 2022, 10:19 uur
Grote politie-inval bij pand langs Noordhollandsch Kanaal, mogelijk vanwege drugslab
RTV N-HDe politie is vanochtend een grootschalig onderzoek gestart in een pand aan de Westdijk (N244) in Zuidschermer. Het is nog niet duidelijk waarom de politie het pand is binnengevallen, maar getuigen melden dat er een team aanwezig is dat drugslabs ontmantelt. 
» RTV N-HFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: de Telegraaf
Foto: RTV N-H

Meer nieuws uit Zuidschermer

21 april 06:32Auto slaat over de kop en eindigt in greppel Zuidschermer, twee gewonden
5 januari 14:33Politie ontdekt drugslab op Noord-Hollandse platteland
RSS.