menu
zoek

Nieuws Zwammerdam

Zwammerdam / Amsterdam - Vermiste 27-jarige Ann is gevonden

zaterdag 11 juni 2022, 12:10 uur

De vermiste Ann Atkinson is gevonden in een woning in Amsterdam. De politie had een anonieme melding ontvangen, waardoor ze de 27-jarige vrouw vonden. De eigenaar van de woning is aangehouden op verdenking van mensenhandel. Het gaat om een 65-jarige man. De politie doet verder onderzoek.

Ann was al sinds 5 december 2021 vermist uit een gesloten zorginstelling in Zwammerdam. Drie dagen na haar vermissing werd ze nog gezien in Amsterdam. In uitzendingen van Opsporing Verzocht en Team West is aandacht gevraagd voor deze vermissing en zijn foto’s van Ann getoond. De melder had deze uitzending van Opsporing Verzocht gezien en heeft toen anoniem een melding gedaan. De politie bedankt iedereen voor het kijken en voor het insturen van tips voor deze zaak.


» Politie.nl
zaterdag 11 juni 2022, 16:58 uur
Vermiste vrouw (27) teruggevonden: Amsterdammer (65) opgepakt en verdacht van mensenhandel
de TelegraafDe politie heeft een 65-jarige Amsterdammer aangehouden op verdenking van mensenhandel. In het huis van de verdachte is een 27-jarige vrouw gevonden die sinds 5 december was vermist uit een gesloten zorginstelling in Zwammerdam, Zuid-Holland.
» de TelegraafFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: de Telegraaf

Meer nieuws uit Zwammerdam

11 juni 16:58Vermiste vrouw (27) teruggevonden: Amsterdammer (65) opgepakt en verdacht van mensenhandel
25 januari 19:44Jostiband speelt tien meter diep onder water voor bijzonder wereldrecord
14 april 10:26Vermiste vrouw uit zorginstelling Zwammerdam weer terecht
RSS.