menu
zoek

Nieuws Ameide

Lichaam in gezonken boot bij het Utrechtse Ameide is van vermiste vrouw

zondag 7 augustus 2022, 09:58 uur

Het lichaam dat zaterdag door de politie werd gevonden in een gezonken boot in de buurt van het Utrechtse Ameide, is van de 35-jarige vrouw die aan boord was van het vaartuig. Dat is gebleken na identificatie, meldt de politie.

» NU.nl
zondag 7 augustus 2022, 07:32 uur
Lichaam in gezonken plezierboot op de Lek is van vermiste vrouw
de StentorDe politie heeft gisteren het lichaam van een overleden opvarende gevonden in de boot die gisteren zonk na een aanvaring op de Lek in de buurt van het Utrechtse Ameide. Het gaat om de vermiste vrouw die aan boord van de boot was.
» de Stentor
zondag 7 augustus 2022, 00:26 uur
In gezonken boot gevonden lichaam is van vermiste vrouw
de TelegraafDe politie heeft zaterdag het lichaam van een overleden opvarende gevonden in de boot die een dag eerder zonk na een aanvaring op de Lek in de buurt van het Utrechtse Ameide. Na identificatie is gebleken dat het gaat om de 35-jarige vermiste vrouw die aan boord van de boot was, laat de politie weten.
» de Telegraaf
zondag 7 augustus 2022, 00:19 uur
In gezonken boot gevonden lichaam is van vrouw die na aanvaring vermist was
NU.nlHet lichaam dat de politie zaterdag vond in de boot die vrijdag na een aanvaring was gezonken, is van de 35-jarige vrouw die vermist werd na het ongeval op de Lek nabij het Utrechtse Ameide.
» NU.nl
zaterdag 6 augustus 2022, 19:10 uur
Lichaam gevonden in boot die zonk na aanvaring op Lek bij Ameide
NU.nlIn de boot die vrijdag zonk op de Lek na een aanvaring met een binnenvaartschip is een lichaam gevonden. Dat meldt de politie zaterdag. Vermoedelijk gaat het om de opvarende die vermist was.
» NU.nl
zaterdag 6 augustus 2022, 18:48 uur
Lichaam gevonden in Lek na aanvaring tussen plezierboot en vrachtschip
NOSBij de zoekactie op de Lek ter hoogte van Ameide is een lichaam gevonden. De politie kan de identiteit van de overleden persoon nog niet bevestigen. Vermoedelijk gaat het om de 35-jarige vrouw die gisteren vermist raakte na een aanvaring tussen een plezierboot en een vrachtschip. Het lichaam werd gevonden in de boot die na het ongeluk is gezonken.
» NOS
zaterdag 6 augustus 2022, 18:38 uur
Lichaam gevonden in boot die zonk op de Lek
de TelegraafDe politie heeft zaterdag het lichaam van een overleden opvarende gevonden in de boot die vrijdag zonk na een aanvaring op de Lek in de buurt van het Utrechtse Ameide.
» de Telegraaf
vrijdag 5 augustus 2022, 22:54 uur
Persoon vermist na aanvaring met binnenvaartschip op Lek bij Ameide
NU.nlOp de Lek in de buurt van het Utrechtse Ameide is iemand vermist na een aanvaring tussen een pleziervaartuig en een binnenvaartschip vrijdagavond. Dat meldt Veiligheidsregio Utrecht. Een urenlange zoektocht heeft vooralsnog niks opgeleverd.
» NU.nl
vrijdag 5 augustus 2022, 20:05 uur
Een vermiste na aanvaring op de Lek bij Ameide
de TelegraafOp de Lek in de buurt van het Utrechtse Ameide is iemand vermist na een aanvaring tussen een pleziervaartuig en een binnenvaartschip. Dat meldt de Veiligheidsregio Utrecht. De zoekactie naar de vermiste is vrijdagavond gestaakt, omdat het donker is. Zaterdag wordt bij daglicht verder gezocht, meldt de politie.
» de Telegraaf
vrijdag 5 augustus 2022, 19:32 uur
Grote zoekactie naar vermist persoon op de Lek nadat vrachtschip plezierjacht overvaart
RTV UtrechtEr is op de Lek tussen Ameide en Lopik urenlang gezocht naar een persoon die vermist is geraakt nadat een plezierjacht werd overvaren door een vrachtschip. De boot is gezonken. De zoekactie is gestaakt toen het te donker werd. De persoon is nog niet gevonden.
» RTV UtrechtFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: NU.nl
Foto: de Telegraaf
Foto: NU.nl
Foto: NU.nl
Foto: NOS
Foto: de Telegraaf
Foto: NU.nl
Foto: de Telegraaf
Foto: RTV Utrecht
Foto: de Stentor

Meer nieuws uit Ameide

7 augustus 09:58Lichaam in gezonken boot bij het Utrechtse Ameide is van vermiste vrouw
20 augustus 09:18Schippers voetpontje geterroriseerd door hangjeugd
RSS.