menu
zoek

Nieuws Cuijk

Getuigen gezocht! Overval supermarkt in Cuijk

zondag 14 februari 2021, 16:52 uur

Een man met een bivakmuts én mes overviel afgelopen vrijdag de supermarkt Lidl aan de Dukatendreef in Cuijk. Hij maakte niets buit, maar verwondde wel een klant aan diens hand. Wij hielden eerder twee verdachten aan in verband met deze overval.

Waar: Lidl in Cuijk

Poging overval supermarkt Cuijk De politie kreeg rond 19.20 uur de melding dat een supermarkt aan de Dukatendreef in Cuijk was overvallen. Een forse man met een bivakmuts liep de winkel via de uitgang binnen. Hij riep vervolgens om geld en toonde daarbij een mes. Een klant probeerde de overval te verijdelen en raakte gewond aan zijn hand toen de dader een steekbeweging maakte. De dader maakte niets buit en vluchtte vervolgens de winkel uit. Signalement overvaller Het gezicht van de dader was tijdens het plegen van de poging tot overval dus bedekt met een bivakmuts. Het betreft een zwartkleurige bivakmuts met een zwart/geel embleem. De dader droeg een donkere broek. Het gaat om een licht getinte man met een fors postuur van ongeveer 20 jaar oud en circa 170 centimeter in lengte Eerder aangehouden verdachten Vrijdag hielden we twee verdachten aan. Lees dat bericht hier. De twee eerder aangehouden verdachten zijn inmiddels in vrijheid gesteld. Zij houden echter de status van verdachte omdat hun mogelijke rol en aandeel nog steeds wordt onderzocht.  Nieuwe aanhouding(en) niet uitgesloten Door het opsporingsonderzoek bestaat het vermoeden dat de persoon die te zien is op de beelden niet een van de eerder aangehouden verdachten is Beelden overval(-ler) Daarom tonen wij nu beelden van de overvaller tijdens het plegen van de poging tot overval.  (Her-)ken of ben je deze persoon? Meld je dan bij ons via 0900-8844 of 0800-7000(anoniem). Getuigen gezocht Wij zoeken dus getuigen en/of camerabeelden die ons die ons meer info en helderheid kunnen verschaffen over deze overval(ler). Misschien heb jij de dader(s) gezien toen hij(zij) zich voor of na de overval in de omgeving bevond(en) van de supermarkt aan de Dukatendreef. Of wellicht ken je mensen die hen hebben gezien. Woon of was je toevallig in de buurt en heb je camerabeelden? Deel die beelden dan met ons als dat nog niet is gebeurd. Ook mensen die andere opvallende en/of verdachte zaken hebben gezien in de omgeving tijdens de overval vragen wij nadrukkelijk om contact met ons te leggen. Bel ons via 0900 8844. Liever anoniem? Dat kan ook door 0800 7000 (Meld Misdaad Anoniem) te bellen. Online tippen en afbeeldingen (of bewegende beelden) insturen kan ook via onderstaand tipformulier. Ernstig misdrijf Een overval is een ernstig misdrijf en heeft grote impact op slachtoffers. Daarom geven wij de hoogste prioriteit aan de bestrijding ervan. Lees hier meer over op onze themapagina.

Overval in Cuijk

» Politie.nl


Kaart nieuws Cuijk. Locatie nieuws: 51.73624 / 5.87404 Lidl


zaterdag 13 februari 2021, 11:24 uur
Twee verdachten opgepakt voor poging overval supermarkt in Cuijk
Politie.nlEen supermarkt aan de Dukatendreef in Cuijk is gisteren rond 19.20 uur overvallen door een man met een mes. Hij maakte echter niets buit. Tijdens de overval raakte een klant gewond aan zijn hand.
Poging overval supermarkt Cuijk De politie kreeg rond 19.20 uur de melding dat een supermarkt aan de Dukatendreef in Cuijk was overvallen. Een lange, forse man met een bivakmuts liep de winkel via de uitgang binnen. Hij riep vervolgens om geld en toonde daarbij een mes. Een klant probeerde de overval te verijdelen en raakte gewond aan zijn hand toen de dader een steekbeweging maakte. De dader maakte niets buit en vluchtte vervolgens de winkel uit. Aanhouding verdachten Tijdens het onderzoek kwamen beide verdachten in beeld. Plaatselijke politieagenten controleerden hen namelijk later die avond op de Wilhelminastraat in Cuijk. Het gaat om een 13-jarige jongen zonder vaste woon – of verblijfplaats die in het bezit was van een mes dat sterk overeenkwam met de beschrijving van het tijdens de overval gebruikte mes. De andere jongen, een 16-jarige inwoner van Cuijk, voldeed aan het signalement van de dader. Beide verdachten zijn vervolgens aangehouden in verband met de poging tot overval. Vervolgonderzoek De exacte rol en het aandeel van beide verdachten in relatie tot deze overval is nog onduidelijk. Daarom doen wij volop onderzoek. Beide verdachten zitten vast voor verder onderzoek en worden vandaag uitgebreid verhoord. Getuigen gezocht Onze recherche wil graag weten hoe het precies zit. We horen getuigen en benadeelden, doen buurtonderzoek en onze specialisten van de Forensische Opsporing richten hun onderzoek op bruikbare sporen. Ook kijken we of er (beveiligings-)camera’s in de buurt hangen en waarvan de beelden ons mogelijk kunnen helpen om het plaatje completer te krijgen. Maar we zoeken nog steeds getuigen die ons meer kunnen vertellen over de overval. Misschien heb jij de dader(s) gezien toen hij(zij) zich voor of na de overval in de omgeving bevond(en) van de supermarkt aan de Dukatendreef. Of wellicht ken je mensen die hen hebben gezien. Woon of was je toevallig in de buurt en heb je camerabeelden? Deel die beelden dan met ons als dat nog niet is gebeurd. Ook mensen die andere opvallende en/of verdachte zaken hebben gezien in de omgeving tijdens de overval vragen wij nadrukkelijk om contact met ons te leggen. Bel ons via 0900 8844. Liever anoniem? Dat kan ook door 0800 7000 (Meld Misdaad Anoniem) te bellen. Online tippen en afbeeldingen (of bewegende beelden) insturen kan ook via onderstaand tipformulier. Ernstig misdrijf Een overval is een ernstig misdrijf en heeft grote impact op slachtoffers. Daarom geven wij de hoogste prioriteit aan de bestrijding ervan. Lees hier meer over op onze themapagina.

Overval in Cuijk
» Politie.nl
zondag 14 februari 2021, 13:07 uur
Minderjarigen (13 en 16) opgepakt voor overval supermarkt in Cuijk
CrimesiteTwee minderjarige jongens van 13 en 16 zitten vast voor een gewapende overval op een supermarkt aan de Dukatendreef in Cuijk die vrijdagavond plaatsvond. De Lidl werd rond 19.20 overvallen door een man met een mes. Hij maakte echter niets buit.
» Crimesite
zaterdag 13 februari 2021, 13:46 uur
Twee jongens opgepakt na mislukte overval supermarkt Cuijk, klant gestoken met mes
de TelegraafDe politie heeft vrijdagavond twee jongens van 13 en 16 jaar oud opgepakt. Ze zouden iets te maken hebben met een mislukte overval op een supermarkt aan de Dukatendreef in Cuijk.
» de Telegraaf
vrijdag 12 februari 2021, 20:02 uur
Gewonde bij gewapende overval op Lidl in Cuijk, verdachte later op de avond aangehouden
Brabants DagbladCUIJK - Bij een overval op de Lidl aan de Dukatendreef in Cuijk is vrijdagavond een persoon gewond geraakt aan zijn hand. Hij werd met een scherp voorwerp gestoken. De overvaller wist daarna te ontkomen, maar is later op de avond aangehouden.
» Brabants Dagblad
vrijdag 12 februari 2021, 19:59 uur
Gewonde bij gewapende overval op Lidl in Cuijk, verdachte later op de avond aangehouden
de GelderlanderCUIJK - Bij een overval op de Lidl aan de Dukatendreef in Cuijk is vrijdagavond een persoon gewond geraakt aan zijn hand. Hij werd met een scherp voorwerp gestoken. De overvaller wist daarna te ontkomen, maar is later op de avond aangehouden.
» de Gelderlander
vrijdag 12 februari 2021, 19:50 uur
Man raakt gewond bij overval op Lidl in Cuijk
Omroep BrabantBij de overval op de Lidl in Cuijk is vrijdagavond een man gewond geraakt. Het slachtoffer werd in zijn hand geraakt met een scherp voorwerp, meldt de politie. Volgens omstanders gaat het om een klant, die tussenbeide kwam toen de overvaller probeerde geld uit de kassalade te grijpen.
» Omroep BrabantFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Politie.nl
Foto: Politie.nl
Foto: de Telegraaf
Foto: de Gelderlander

Meer nieuws uit Cuijk

5 juli 22:38Man (53) aangehouden voor bedreigen gemeente Cuijk
3 juli 07:30Pillen in de struiken bij Padbroek waren echt en gevaarlijk
30 juni 14:43Met balken doorboorde auto werd gestolen bij bso, hoe gewond is de gespietste bestuurder?
30 juni 09:01Politie wil weten: wie werd bijna gespietst in deze auto? Bestuurder nog altijd zoek
18 juni 15:47Wie duizenden gevaarlijke pillen heeft gedumpt in Cuijk is nog een raadsel
14 juni 21:50Hengelo niet blij met nieuwe logo Land van Cuijk: 'Lijkt op die van ons'
22 mei 12:58Bestuurder rent weg na botsing in Cuijk: helikopter, agenten en speurhond achterhalen hem niet meer
18 mei 12:35Brandstichters woningbrand Cuijk zijn uitgebreid te zien op camerabeelden
17 mei 12:51Schoonmaak van Joods monument in Cuijk begonnen: 'Een respectloze daad'
13 mei 15:01Bewoner ernstig gewond na ’schietincident’ in Cuijk
7 april 21:49Grave naar gemeente Land van Cuijk: gemeenteraden akkoord met ‘laatkomer'
2 april 09:39Pas op de plaats voor ‘Dubai aan de Maas’ na protest: luxe vakantiepark terug naar tekentafel
22 maart 10:03De grootste partij van Grave: ‘Zo snel mogelijk aansluiten bij Land van Cuijk’
18 maart 20:39Groep tieners opgepakt voor reeks gewelddadige mishandelingen in hun dorp
18 maart 02:17Twee derde inwoners Grave ziet aansluiting bij Land van Cuijk wel zitten
2 maart 11:05Automobiliste die HAN-studente (18) uit Cuijk aanreed is 80-jarige plaatsgenoot
14 februari 16:52Getuigen gezocht! Overval supermarkt in Cuijk
24 januari 17:16De avondklok was nog geen minuut ingegaan, en Quinn (17) had de eerste boete al te pakken
17 januari 11:55Grote brand in bedrijfsloods Cuijk, volgens getuigen doordat auto naar binnen reed
28 december 16:42Bewoner wil kerstverlichting in achtertuin uitdoen en stuit op man met bijl
RSS.