menu
zoek

Nieuws Dirksland

Fietser (75) overleden bij verkeersongeval Dirksland

dinsdag 21 december 2021, 17:08 uur

Dinsdagmiddag vond op de Oost Havendijk een aanrijding plaats tussen een vrachtwagen en een fietser. De 75-jarige man uit Middelharnis overleefde het niet. De verkeersdienst doet onderzoek naar de toedracht van het ongeluk. De chauffeur van de vrachtwagen is aangehouden.

Waar: Oosthavendijk in Dirksland

Even na 13.30 uur  fietsten een man en een vrouw over de Oost Havendijk. Op de eenbaansweg reed ook een vrachtwagen. De man belandde vermoedelijk met zijn fiets in de modder langs de weg en vervolgens onder de langsrijdende vrachtwagen. Hulpdiensten die er snel waren, konden helaas niets meer voor hem betekenen. De vrouw met wie hij was, is opgevangen. Ze raakte niet gewond. De chauffeur van de vrachtwagen is aangehouden en wordt verhoord. Dit is standaard procedure bij een zwaar verkeersongeval als dit. De verkeersongevallendienst onderzoekt de toedracht van de aanrijding.


» Politie.nl

Kaart nieuws Dirksland. Locatie nieuws: 51.77243 / 4.11029 Oosthavendijk
Oosthavendijk in Dirksland


dinsdag 21 december 2021, 18:18 uur
Fietser (75) overleden na aanrijding met vrachtwagen in Dirksland
de TelegraafEen verkeersongeval in het Zuid-Hollandse Dirksland heeft een 75-jarige man uit Middelharnis het leven gekost. De man fietste met een vrouw op de Oost Havendijk, raakte vermoedelijk met zijn fiets in de modder langs de weg en vervolgens onder de langsrijdende vrachtwagen, aldus de politie.
» de Telegraaf
dinsdag 21 december 2021, 18:01 uur
Fietser (75) komt om in Dirksland na aanrijding door vrachtwagen
RTV RijnmondEen aanrijding met een vrachtwagen is een 75-jarige fietser uit Middelharnis dinsdagmiddag fataal geworden. Het slachtoffer belandde in Dirksland met zijn fiets in de modder van de Oosthavendijk en werd geschept door een langsrijdende vrachtauto.
» RTV Rijnmond



Foto's bij dit nieuwsbericht
Foto: RTV Rijnmond
Foto: de Telegraaf

Meer nieuws uit Dirksland

6 januari 09:10Man (29) overleden nadat zijn auto te water raakt
6 januari 07:33Man (29) uit Sommelsdijk overleden na auto-ongeluk in Dirksland
21 december 18:18Fietser (75) overleden na aanrijding met vrachtwagen in Dirksland
RSS.