menu
zoek

Nieuws Dordrecht

Drie doden bij gezinsdrama

maandag 9 september 2019, 22:15 uur

Bij een schietincident in een woning aan de Heimerstein in Dordrecht vielen drie dodelijke slachtoffers te betreuren. Een vierde persoon, een vrouw van 28 jaar, raakte zeer zwaargewond. Het slachtoffer werd in zorgwekkende toestand naar een ziekenhuis vervoerd.

Waar: Heimerstein in Dordrecht

De identiteit van de overleden personen is inmiddels vastgesteld. Het gaat om een man van 35 jaar en twee kinderen van 8 en 12 jaar. De overleden man is een politieman van de politie-eenheid Rotterdam. Hij is mogelijk de schutter. Er zijn sterke aanwijzingen dat er sprake is van een gezinsdrama. Nader onderzoek moet dat uitwijzen. Burgemeester Wouter Kolff stelde zich ter plaatse op de hoogte van het tragische incident en sprak met buurtbewoners.  De Rijksrecherche stelt zoals gebruikelijk in dit soort zaken een onderzoek in.

Aangetroffen dode in Dordrecht
Geweld/Mishandeling/Bedreiging in Dordrecht
(poging) Moord/Doodslag in Dordrecht
Schietincident/steekincident in Dordrecht
Wapens in Dordrecht

» Politie.nl


Kaart nieuws Dordrecht. Locatie nieuws: 51.81330 / 4.69009 Heimerstein


maandag 9 september 2019, 20:59 uur
Drie doden bij schietincident
Politie.nlBij een schietincident in een woning aan de Heimerstein in Dordrecht vielen drie dodelijke slachtoffers te betreuren. Een vierde persoon raakte zeer zwaargewond. Het slachtoffer werd in zorgwekkende toestand naar een ziekenhuis vervoerd.
De politie stelt een onderzoek in naar de aard en omstandigheden van het ingrijpende incident. De identiteit van de overleden personen is nog niet vastgesteld. 

Aangetroffen dode in Dordrecht
Geweld/Mishandeling/Bedreiging in Dordrecht
(poging) Moord/Doodslag in Dordrecht
Wapens in Dordrecht
» Politie.nl
dinsdag 10 september 2019, 09:16 uur
Vierde slachtoffer van gezinsdrama Dordrecht overleden
NU.nlHet gezinsdrama in Dordrecht heeft een vierde slachtoffer geëist. Het gaat om de 28-jarige vrouw die maandagavond zwaargewond was geraakt. Zij overleed in de loop van de nacht.
» NU.nl
dinsdag 10 september 2019, 09:13 uur
Schietpartij Dordrecht eist vierde leven, ook moeder overleden
MetroDe 27-jarige moeder van de twee meisjes die maandagavond door hun vader om het leven werden gebracht in Dordrecht, is dinsdag overleden. Zij raakte tijdens het gezinsdrama zwaargewond. Dat meldt de politie.
» Metro
dinsdag 10 september 2019, 09:04 uur
Ook moeder gezinsdrama Dordrecht overleden
RTV RijnmondDe moeder van het gezin uit Dordrecht die maandag zwaargewond raakte bij een gezinsdrama, is overleden aan haar verwondingen. Dat heeft de politie aan RTV Rijnmond bevestigd.
» RTV Rijnmond
dinsdag 10 september 2019, 08:59 uur
Moeder van gezinsdrama Dordrecht in ziekenhuis overleden
Hart van NederlandDe moeder van de twee kinderen die gisteren omkwamen bij het gezinsdrama in Dordrecht is overleden, dat melden bronnen rondom het onderzoek aan Hart van Nederland. Het Openbaar Ministerie heeft aangegeven binnen afzienbare tijd met een bericht te komen.
» Hart van Nederland
dinsdag 10 september 2019, 07:31 uur
Gezinsdrama Dordrecht eist ook leven van moeder Maryori (27)
PZCDe 27-jarige vrouw die gisteravond levensbedreigend gewond raakte bij een gezinsdrama in Dordrecht, is overleden aan haar verwondingen. Dat bevestigt het Openbaar Ministerie. Politie en justitie komen later in de ochtend met meer informatie. De Nederlandse Politiebond spreekt van ‘verschrikkelijk nieuws’.
» PZC
dinsdag 10 september 2019, 07:31 uur
Gezinsdrama Dordrecht eist ook leven van moeder Maryori (27)
BN DeStemDe 27-jarige vrouw die gisteravond levensbedreigend gewond raakte bij een gezinsdrama in Dordrecht, is overleden aan haar verwondingen. Dat bevestigt het Openbaar Ministerie. Politie en justitie komen later in de ochtend met meer informatie. De Nederlandse Politiebond spreekt van ‘verschrikkelijk nieuws’.
» BN DeStem
dinsdag 10 september 2019, 07:31 uur
Gezinsdrama Dordrecht eist ook leven van moeder Maryori (27)
de StentorDe 27-jarige vrouw die gisteravond levensbedreigend gewond raakte bij een gezinsdrama in Dordrecht, is overleden aan haar verwondingen. Dat bevestigt het Openbaar Ministerie. Politie en justitie komen later in de ochtend met meer informatie. De Nederlandse Politiebond spreekt van ‘verschrikkelijk nieuws’.
» de Stentor
maandag 9 september 2019, 23:15 uur
Meisjes van 8 en 12 jaar omgebracht bij familiedrama
MetroDe drie personen die zijn omgekomen door de schietpartij in een woning in Dordrecht zijn twee kinderen van 8 en 12 jaar en de 35-jarige vader, meldt het Openbaar Ministerie.
» Metro
maandag 9 september 2019, 22:23 uur
Politie vermoedt gezinsdrama na schietincident met drie doden in Dordrecht
NU.nlDrie personen zijn maandagavond om het leven gekomen bij een schietincident in een woning op de Heimerstein in Dordrecht. Eén persoon is zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. De politie vermoedt dat er sprake is van een gezinsdrama.
» NU.nl
maandag 9 september 2019, 21:21 uur
Verdachte van schietpartij Dordrecht is politieagent
MetroBij een schietpartij aan de Heimerstein in Dordrecht zijn drie mensen om het leven gekomen en is een persoon zwaargewond geraakt.
» Metro
maandag 9 september 2019, 20:36 uur
Drie doden en een gewonde bij schietincident in Dordrecht
NU.nlDrie personen zijn maandagavond om het leven gekomen bij een schietincident in een woning op de Heimerstein in Dordrecht. Eén persoon is zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht.
» NU.nl
maandag 9 september 2019, 20:03 uur
Burgemeester van Dordrecht: 'Ik ben zeer geraakt'
RTV RijnmondBurgemeester Wouter Kolff van Dordrecht brengt maandagavond een bezoek aan het huis aan de Heimerstein waar zich een drama heeft afgespeeld. Kolff spreekt van 'een zeer heftig schietincident'.
» RTV Rijnmond
maandag 9 september 2019, 19:54 uur
Kinderen van 8 en 12 doodgeschoten bij familiedrama Dordrecht, schutter is agent
Brabants DagbladBij een familiedrama in Dordrecht zijn vanavond drie mensen om het leven gekomen, onder wie twee kinderen van acht en twaalf jaar. De vermoedelijke schutter is een 35-jarige politieagent werkzaam bij de politie-eenheid Rotterdam. Hij is ook overleden.
» Brabants Dagblad
maandag 9 september 2019, 19:40 uur
Meerdere slachtoffers na schietincident in Dordrecht
NU.nlMeerdere personen zijn maandagavond slachtoffer geworden van een schietincident op de Heimerstein in Dordrecht.
» NU.nl
maandag 9 september 2019, 19:29 uur
Meerdere slachtoffers bij schietincident in woning in Dordrecht
NOSBij een schietincident in een woning aan de Heimerstein in Dordrecht zijn meerdere slachtoffers gevallen. Dat meldt de politie op Twitter. Het is nog onbekend hoeveel personen bij het incident betrokken zijn.
» NOS
maandag 9 september 2019, 19:25 uur
Meerdere slachtoffers bij schietpartij in woning Dordrecht
Hart van NederlandIn een woning in Dordrecht zijn meerdere mensen gewond geraakt. Omwonenden melden dat er minstens drie doden zijn gevallen en dat er één persoon zwaargewond is geraakt, maar dat kan de politie niet bevestigen.
» Hart van Nederland
maandag 9 september 2019, 19:19 uur
LIVEBLOG: 'Meerdere slachtoffers bij schietpartij Dordrecht'
RTV RijnmondBij een schietincident op de Heimerstein in Dordrecht zijn meerdere slachtoffers gevallen, meldt de politie. RTV Rijnmond is een liveblog begonnen met de laatste ontwikkelingen:
» RTV Rijnmond
maandag 9 september 2019, 19:19 uur
Liveblog teruglezen: Drie doden bij schietpartij Dordrecht
RTV RijnmondBij een schietincident op de Heimerstein in Dordrecht zijn meerdere slachtoffers gevallen, meldt de politie. RTV Rijnmond hield maandagavond een liveblog bij met de laatste ontwikkelingen:
» RTV Rijnmond
maandag 9 september 2019, 19:16 uur
Kinderen van 8 en 12 doodgeschoten bij familiedrama Dordrecht, schutter is agent (35)
BN DeStemBij een familiedrama in Dordrecht zijn vanavond drie mensen om het leven gekomen, onder wie twee kinderen van acht en twaalf jaar. De vermoedelijke schutter is hun vader Wendell C., een 35-jarige politieagent werkzaam bij de politie-eenheid Rotterdam. Hij is ook overleden.
» BN DeStem
maandag 9 september 2019, 19:16 uur
Kinderen van 8 en 12 doodgeschoten bij familiedrama Dordrecht, schutter is agent (35)
de GelderlanderBij een familiedrama in Dordrecht zijn maandagavond drie mensen om het leven gekomen, onder wie twee kinderen van acht en twaalf jaar. De vermoedelijke schutter is hun vader Wendell C., een 35-jarige politieagent werkzaam bij de politie-eenheid Rotterdam. Hij is ook overleden.
» de Gelderlander
maandag 9 september 2019, 19:16 uur
Kinderen van 8 en 12 doodgeschoten bij familiedrama Dordrecht, schutter is agent (35)
PZCBij een familiedrama in Dordrecht zijn vanavond drie mensen om het leven gekomen, onder wie twee kinderen van acht en twaalf jaar. De vermoedelijke schutter is hun vader Wendell C., een 35-jarige politieagent werkzaam bij de politie-eenheid Rotterdam. Hij is ook overleden.
» PZC
maandag 9 september 2019, 19:16 uur
‘Dader Dordtse schietpartij met drie doden is politieman’
BN DeStemBij een schietpartij in een woning aan de Heimerstein in Dordrecht zijn drie dodelijke slachtoffers gevallen. Volgens buren gaat het om een man en twee kinderen uit een gezin. De dader van de schietpartij is een agent, melden bronnen ter plaatse.
» BN DeStem
maandag 9 september 2019, 19:16 uur
Drie doden bij ‘gezinsdama’ in Dordrecht: schutter is politieman, school van dochter rouwt
PZCBij een vermoedelijk familiedrama in een woning in Dordrecht zijn vanavond drie mensen om het leven gekomen, onder wie twee kinderen. Volgens buurtbewoners gaat het om een man en zijn twee dochters. De vrouw van het gezin is zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht.De dader van de schietpartij is een agent, melden bronnen ter plaatse.
» PZC
maandag 9 september 2019, 19:16 uur
Kinderen van 8 en 12 doodgeschoten bij familiedrama Dordrecht, schutter is agent (35)
de StentorBij een familiedrama in Dordrecht zijn vanavond drie mensen om het leven gekomen, onder wie twee kinderen van acht en twaalf jaar. De vermoedelijke schutter is hun vader Wendell C., een 35-jarige politieagent werkzaam bij de politie-eenheid Rotterdam. Hij is ook overleden.
» de Stentor
maandag 9 september 2019, 19:16 uur
Drie doden bij ‘gezinsdrama’ in Dordrecht: schutter is politieman, school van dochter rouwt
de GelderlanderEen 34-jarige politieman heeft vanavond zijn twee kinderen van 8 en 12 jaar doodgeschoten. Ook de agent zelf is overleden. Het vierde slachtoffer, de (ex-)vriendin van de dader, is in zorgwekkende toestand naar het ziekenhuis gebracht.
» de Gelderlander
maandag 9 september 2019, 19:16 uur
Kinderen van 8 en 12 doodgeschoten bij familiedrama Dordrecht, schutter is agent
de GelderlanderBij een familiedrama in Dordrecht zijn vanavond drie mensen om het leven gekomen, onder wie twee kinderen van acht en twaalf jaar. De vermoedelijke schutter is Wendell C., een 35-jarige politieagent werkzaam bij de politie-eenheid Rotterdam. Hij is ook overleden.
» de GelderlanderFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: RTV Rijnmond
Foto: RTV Rijnmond
Foto: RTV Rijnmond
Foto: Politie.nl
Foto: NU.nl
Foto: Metro
Foto: Metro
Foto: NU.nl
Foto: Metro
Foto: NU.nl
Foto: NOS
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland

Meer nieuws uit Dordrecht

22 mei 17:15Burgemeester Kolff: 'beleid rondom afsluiten natuurgebieden niet aanpassen'
19 mei 13:06Coronamiddelendief aangehouden in Dordrecht
17 mei 09:35Vrouw verwond aan gezicht en nek bij steekpartij in Dordts Wantijpark, 19-jarige man opgepakt
7 mei 18:00Zes arrestaties voor beroving van 15-jarige in Dordrecht
4 mei 17:00Arts op de ic doet verslag: ‘Voor het eerst bang om zelf ziek te worden’
29 april 22:40Markten in Dordrecht en omgeving mogen weer open
26 april 15:06Politie onderzoek schietincident Spirea Dordrecht
26 april 11:56Politie onderzoekt dodelijk schietincident
26 april 08:11Dode en gewonde bij twee schietpartijen in Dordrecht (UPDATE)
21 april 22:50Scooterrijder zwaargewond na botsing tegen boom in Dordrecht
20 april 18:00Arts op de ic doet verslag: ‘De onvoorspelbaarheid maakt ons artsen onzeker’
18 april 16:05Restaurants 'oefenen' met anderhalve meter afstand
14 april 18:00Arts op de ic doet verslag: ‘Fijn om na heftige dienst thuis bij mijn gezin te zijn’
8 april 17:00Arts op de ic doet verslag: ‘Hebben we dan tóch genoeg bedden?’
8 april 12:05Dordtenaar omgekomen bij motorongeluk Den Hoorn
6 april 11:58Grote brand bij ijzer- en metaalhandel G&W Brink in Nieuw-Dordrecht: 'Ben er misselijk van'
3 april 08:25Internist pleit voor corona-codicil: 'Denk na of je behandeld wilt worden op IC'
30 maart 22:01Albert Schweitzer ziekenhuis verwacht dinsdag al volle intensive care
26 maart 17:00Arts op de ic doet verslag: ‘Te veel patiënten en problemen tegelijk’
24 maart 16:33Politie houdt twee verdachten aan voor poging miljoenenoplichting mondkapjes
RSS.