menu
zoek

Nieuws Hillegom

Woningen beschadigd en gewonde na explosie in Hillegom

woensdag 12 april 2023, 06:12 uur

Aan de Mauritslaan in Hillegom heeft in de nacht van dinsdag op woensdag (11 op 12 april) een explosie plaatsgevonden. Daarbij raakte een persoon lichtgewond en raakten meerdere woningen beschadigd. Het onderzoek naar de toedracht is in volle gang.

Waar: Mauritslaan in Hillegom

De explosie is omstreeks 04.45 uur gemeld, nadat de buurt was opgeschrikt door een harde knal. Een persoon raakte lichtgewond en tien woningen raakten bij de explosie beschadigd. Meerdere hulpdiensten zoals de politie en de brandweer rukten uit na de melding en onder meer het Team Explosieven Veiligheid kwam ter plaatse. De omgeving is ruim afgezet en vier woningen zijn ontruimd. Iets gezien? De toedracht van de explosie wordt onderzocht en de politie komt graag in contact met getuigen. Heeft u in de nacht van 11 op 12 april iets opvallends gezien in de omgeving van de Mauritslaan? Of heeft u op een andere manier informatie die van belang kan zijn in dit onderzoek, bijvoorbeeld in de vorm van camerabeelden? Laat het ons weten. Dat kan via onderstaande mogelijkheden.


» Politie.nl

Kaart nieuws Hillegom. Locatie nieuws: 52.29264 / 4.58745 Mauritslaan
Mauritslaan in Hillegom


woensdag 12 april 2023, 12:53 uur
Lichtgewonde bij explosie in Hillegom (VIDEO)
CrimesiteIn Hillegom is in de nacht van dinsdag op woensdag een explosie geweest bij een woning. Daarbij is een lichtgewonde gevallen en zijn tien woningen beschadigd. De politie en brandweer hebben vier woningen ontruimd voor veiligheidscontrole.
» Crimesite
woensdag 12 april 2023, 08:23 uur
Explosie in Hillegom: lichtgewonde, tien woningen beschadigd
Brabants DagbladBij een explosie in het Zuid-Hollandse Hillegom is afgelopen nacht een lichtgewonde gevallen. Ook raakten tien woningen beschadigd. Vier ervan zijn ontruimd uit veiligheidsoverwegingen, meldt de politie.
» Brabants Dagblad
woensdag 12 april 2023, 07:25 uur
Explosie in Hillegom: gewonde en tien woningen beschadigd
de TelegraafIn het Zuid-Hollandse Hillegom is iemand lichtgewond geraakt bij een explosie. Ook raakten tien woningen beschadigd, meldt de politie. Vier woningen werden ontruimd, volgens een woordvoerder van de brandweer vanwege de ontstane schade en het politieonderzoek.
» de Telegraaf
woensdag 12 april 2023, 07:14 uur
Tien woningen beschadigd door explosie, gewonde naar ziekenhuis
Omroep WestIn een woning aan de Mauritslaan in Hillegom heeft in de nacht van dinsdag op woensdag een explosie plaatsgevonden. Daarbij raakte iemand lichtgewond. Tien woningen raakten bij de explosie beschadigd, vier werden ontruimd. De politie doet op dit moment onderzoek.
» Omroep West
woensdag 12 april 2023, 04:45 uur
Meerdere woningen beschadigd na explosie
HardnieuwsHILLEGOM - Woensdagmorgen 12 april rond 04.45 uur heeft een explosie plaatsgevonden aan de Mauritslaan in Hillegom.
» HardnieuwsFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Hardnieuws
Foto: de Telegraaf
Foto: Omroep West
Foto: Brabants Dagblad

Meer nieuws uit Hillegom

1 juni 16:52Vermiste Delfino (70) dood gevonden in tuin bij kerk
14 april 17:50Angst na explosief in de straat: 'Voel mij hier niet meer veilig'
12 april 12:53Lichtgewonde bij explosie in Hillegom (VIDEO)
9 januari 14:17Brug tussen Lisse en Lisserbroek buiten gebruik vanwege groot onderhoud
24 juni 11:51Twee arrestaties voor witwassen en verzenden coke via postpakketten
24 januari 07:38N208 bij Hillegom weer vrij na grote brand in paintballcentrum
RSS.