menu
zoek

Nieuws Leeuwarden

Facebook delen

Zoekactie politie naar vermiste Remon in volle gang

woensdag 6 december 2017, 09:30 uur

Leeuwarden – De politie is sinds vrijdag 1 december op zoek naar de 18-jarige Remon Bruinsma uit De Westereen. Remon kwam niet thuis van een avond stappen in de nacht van donderdag 30 november op vrijdag 1 december in Leeuwarden. Ondanks zoekacties van de politie en burgers ontbreekt ieder spoor van hem.


Waar: Kleine Kerkstraat in Leeuwarden

Zoekacties met boten, duikers, honden en politieheli Remon is voor het laatst gezien in de binnenstad van Leeuwarden. Een van de scenario’s is dan ook dat hij in het water terecht gekomen is. De afgelopen dagen heeft de politie de stad in sectoren ingedeeld en gezocht in stegen, tuinen en braakliggende terreinen en daken. Ook de kade en in de grachten van Leeuwarden is gezocht met politieboten met sonar en politiehonden. Ook de inzet van de politiehelikopter boven en rond Leeuwarden met warmtebeeldcamera had geen resultaat. Rechercheurs bekijken camerabeelden en zoeken naar eventuele aanknopingspunten waar Remon zich exact heeft bevonden. De familie, maar ook wij,  maken ons grote zorgen en zetten alle mogelijke opsporingsmiddelen in om Remon te vinden. Mobiele telefoon Zijn mobiele telefoon is gevonden in het centrum van de stad bij een winkel op de Nieuwstad en is uitgelezen. Tot nu toe is daar geen informatie aangetroffen wat helpt in het onderzoek. Kan het zijn dat het om een misdrijf gaat? We houden rekening met alle scenario’s, maar vooralsnog hebben wij daar geen aanwijzingen voor. Familierechercheur De familie heeft via een familie rechercheur persoonlijk contact met de politie. Alle vragen en zorgen kunnen ze met hem delen. Signalement van Remon Signalement: lengte 1.85 slank postuur. Haardracht kort opgeschoren aan de zijkant. Bovenop wat langer met een staartje aan de achterkant (manbun). Kleur haar blond. Vermoedelijk een boerenzakdoek als bandana. Fel geel t-shirt met een afbeelding waarop een pop staat. Strakke spijkerbroek en een bruine jas. Verdere acties Vandaag, woensdag 6 december, gaat de zoektocht door naar Remon. De politie zoekt samen met Provinciale Waterstaat van de Provincie Fryslân, het Landelijk Team Onderwaterzoekingen van de politie, de politie op het water van de eenheden Noord en Oost-Nederland en de Stichting Opsporing Apparatuur Drenkelingen (SOAD) van Urk verder in en rondom het water in Leeuwarden. Voor het laatst gezien Wij hebben camerabeelden waarop Remon te zien is in de Kleine Kerkstraat in de binnenstad van Leeuwarden. De politie heeft tot nu toe geen verdere aanknopingspunten of informatie over waar hij kan zijn. Heeft u Remon na 02.00 uur in de nacht van donderdag op vrijdag nog gezien? Bel dan de politie op 0900-8844. Camerabeelden Als mensen een camera bij hun huis of bedrijf hebben hangen in de stad, willen we hen vragen naar de beelden van die donderdagavond te kijken. Zien mensen op de beelden iets wat van belang kan zijn voor het onderzoek, bel dan de politie via 0900-8844. Daarnaast zijn ook alle andere tips welkom.

Vermist in Leeuwarden

» Politie.nl
Kaart nieuws Leeuwarden. Locatie nieuws: Kleine Kerkstraat


donderdag 7 december 2017, 10:19 uur
Vijftig vrijwilligers zoeken bij Lytse en Grutte Wielen naar Remon Bruinsma (+video)
Leeuwarder CourantLEEUWARDEN - Het zoeken in het water naar de vermiste Remon Bruinsma heeft ook donderdag (vandaag) niets opgeleverd. Toezicht te water stopt er voor vandaag mee.
» Leeuwarder Courant
woensdag 6 december 2017, 21:18 uur
Interactieve tijdlijn: Wat is er met Remon Bruinsma gebeurd?
Leeuwarder CourantRemon Bruinsma (18) uit De Westereen is al bijna een week vermist. Hij kwam na een avond stappen in Leeuwarden niet meer thuis.
» Leeuwarder Courant
woensdag 6 december 2017, 18:07 uur
Zoektocht Remon opnieuw zonder resultaat
Hart van NederlandUren lang hebben ze gezocht, maar opnieuw is Remon Bruinsma niet gevonden. In Leeuwarden werd woensdag met man en macht gezocht naar de jongen die vorige week in de nacht van donderdag op vrijdag spoorloos verdween.   Remon ging een avondje stappen en zou ‘s nachts alleen richting het huis van vrienden lopen. Maar daar […]
» Hart van Nederland
woensdag 6 december 2017, 17:18 uur
Zoekactie vermiste student zonder resultaat
de TelegraafDe vermiste achttienjarige Remon Bruinsma uit Leeuwarden is nog niet gevonden. De politie zocht in en rond het water met sonarapparatuur in de Friese hoofdstad. Ook speurden politiehonden het gebied af en werd er een helikopter ingezet.
» de Telegraaf
woensdag 6 december 2017, 17:03 uur
Dag zoeken naar Remon Bruinsma levert opnieuw niets op
Leeuwarder CourantWoensdag is in Leeuwarden opnieuw gezocht naar de vermiste Remon Bruinsma (18) uit de Westereen.
» Leeuwarder Courant
woensdag 6 december 2017, 14:14 uur
Hart Update: Nieuwe zoekactie naar Remon
Hart van NederlandWoensdag werd opnieuw gezocht naar de 18-jarige Remon uit Zwaagwesteinde. Hij kwam in de nacht van donderdag 30 november op vrijdag 1 december niet thuis na een stapavond in Leeuwarden. Ondanks verschillende zoekacties van vrienden en de politie is er nog geen spoor van de jongeman.
» Hart van Nederland
woensdag 6 december 2017, 11:14 uur
Politie zoekt naar vermiste visser, maar nog zonder sonar
Omroep ZeelandDe politie heeft de zoekactie naar de vermiste sportvisser bij Neeltje Jans vanochtend hervat, maar zonder boot met sonarapparatuur. Het was de bedoeling dat het Landelijk Team Onderwaterzoekingen (LTOZ) van de politie met de geavanceerde boot ging zoeken naar het lichaam van de 67-jarige Brabander, maar het vaartuig is opgeroepen voor een actie in Leeuwarden. Het is niet duidelijk of het LTOZ vandaag nog naar Zeeland komt.
» Omroep Zeeland
dinsdag 5 december 2017, 19:16 uur
Zoekactie naar vermiste Remon gestaakt
Hart van NederlandIn Leeuwarden is opnieuw door duikers gezocht naar de 18-jarige Remon Bruinsma. De jongen wordt sinds afgelopen donderdag-nacht vermist. Vrienden en familie hebben vanaf dat moment in de stad gezocht en geflyerd. Enkele spullen die werden gevonden, bleken na onderzoek niet van Remon te zijn.
» Hart van Nederland
dinsdag 5 december 2017, 17:28 uur
Zoektocht naar 18-jarige Remon gestaakt
Hart van NederlandHet zoeken naar de 18-jarige student is dinsdagmiddag gestaakt. Er werd door duikers gezocht in het water bij de schouwburg in het centrum van Leeuwarden. Eerder op de dag zag een sonarboot iets liggen. Dat bleek uiteindelijk om niets te gaan. De zoekactie heeft dus niets opgeleverd. Wel werden er spullen gevonden, zoals een telefoonaccu, […]
» Hart van Nederland
dinsdag 5 december 2017, 13:51 uur
Zoektocht naar Remon Bruinsma: duikers te water bij De Harmonie
Leeuwarder CourantIn de zoektocht naar de vermiste Remon Bruinsma (18) uit De Westereen gaan dinsdagmiddag duikers het water in bij schouwburg De Harmonie in Leeuwarden.
» Leeuwarder Courant
dinsdag 5 december 2017, 13:18 uur
Zoekactie naar vermiste Remon in beeld
de TelegraafFamilie, vrijwilligers en agenten zoeken met man en macht naar de vermiste Remon Bruinsma in Leeuwarden. De tiener is sinds vrijdagochtend vermist.
» de Telegraaf
dinsdag 5 december 2017, 12:32 uur
Video: familie, vrienden en vrijwilligers zoeken naar Remon Bruinsma
Leeuwarder CourantTientallen familieleden, vrienden en vrijwilligers zochten dinsdagochtend in de binnenstad van Leeuwarden naar de vermiste Remon Bruinsma.
» Leeuwarder Courant
dinsdag 5 december 2017, 07:42 uur
Vrienden, bekenden en vrijwilligers zoeken verder naar vermiste Remon Bruinsma
Leeuwarder CourantDe zoektocht naar de vermiste Remon Bruinsma (18) uit De Westereen gaat dinsdag verder. Op Facebook wordt opgeroepen om vanmorgen om half tien te verzamelen bij C&A in Leeuwarden en samen te gaan zoeken.
» Leeuwarder Courant
dinsdag 5 december 2017, 05:45 uur
Oproep wanhopige familie Remon (18)
de TelegraafDe kans dat de 18-jarige Remon Bruinsma uit het Friese De Westereen levend wordt aangetroffen wordt steeds kleiner. De jongeman is al sinds vrijdag vroeg in de ochtend vermist, nadat vrienden hem tijdens een avondje stappen in Leeuwarden uit het oog hadden verloren.
» de Telegraaf
maandag 4 december 2017, 13:37 uur
Politiehelikopter zoekt naar vermiste Remon Bruinsma
Leeuwarder CourantEen politiehelikopter zoekt maandagmiddag mee naar de vermiste Remon Bruinsma. De 18-jarige inwoner van De Westereen verdween in de nacht van donderdag op vrijdag na een avond stappen in Leeuwarden.
» Leeuwarder Courant
zondag 3 december 2017, 16:08 uur
Politie kamt camerabeelden uit op zoek naar spoor van vermiste Remon (18)
Hart van NederlandDe zoektocht in Leeuwarden naar de sinds donderdag vermiste Remon Bruinsma (18) zaterdag heeft niets opgeleverd, maar tijdens een zoektocht zondag door Stichting Signi Zoekhonden sloegen honden op een bepaalde plek bij het water aan. Daar gaat de politie maandag misschien zoeken met een sonarboot zoeken, aldus een woordvoerder. Zondag wordt er niet verder op het […]
» Hart van Nederland
zaterdag 2 december 2017, 22:28 uur
Zoektocht naar de vermiste Remon gestaakt
de TelegraafDe zoektocht naar de vermiste Remon Bruinsma is zaterdagavond gestaakt. De hele middag en avond werd er in en rond de grachten van Leeuwarden, waar de 18-jarige Fries donderdagnacht verdween, gezocht naar de vermiste jongen. Maar zonder resultaat.
» de TelegraafFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Politie.nl
Foto: Omroep Zeeland
Foto: Leeuwarder Courant
Foto: Leeuwarder Courant
Foto: Leeuwarder Courant
Foto: Leeuwarder Courant
Foto: Leeuwarder Courant
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland

Meer nieuws uit Leeuwarden

12 oktober 13:33OM komt met strafeis in zaak A7-blokkade
11 oktober 21:00Snelwegblokkade was 'voor de kinderen', zeggen ze ook buiten rechtbank
11 oktober 16:16Verdachte van initiëren A7-blokkade: 'Het moest ludiek zijn'
8 oktober 16:31Spijt ver te zoeken bij verdachten pro-Zwarte Pieten blokkade A7
1 oktober 15:30Man krijgt 4 jaar cel voor afhakken pink met zwaard
9 september 06:31Koning en prinses nemen ruim de tijd voor meet & greet met de cast van De Stormruiter
8 september 18:00Koning Willem-Alexander en prinses Beatrix eregasten bij première Stormruiter
6 september 14:15Vandaag precies 5 jaar geleden: de 'coming out' van Leeuwarden als Culturele Hoofdstad
30 augustus 19:48Geen risico op legionella in Medisch Centrum Leeuwarden
28 augustus 16:11Mogelijk legionella in Medisch Centrum Leeuwarden: douches afgesloten, filters geplaatst
21 augustus 07:52Mannelijke helft oplichtersduo eerder veroordeeld tot tbs
20 augustus 15:27Gymleraar moet een jaar de cel in voor ontucht met leerlinge (15)
20 augustus 12:45Reuzenbaas wil met gorilla terugkeren naar Leeuwarden
20 augustus 11:14Poll: verdient Maarten van der Weijden een Elfstedenkruisje?
20 augustus 06:27Twee mensen gered van dak woning Leeuwarden
19 augustus 22:19Bezoekers voorstelling in Leeuwarden massaal gestrand door treinstoring
19 augustus 21:56Dit was het weekend van de Reuzen
18 augustus 20:29Volg hier de elfstedenzwemtocht van Maarten van der Weijden in de nachtelijke uurtjes
10 augustus 21:03Dagjournaal Kiekes: Boerensporten en de voorbereiding op de reuzen
2 augustus 11:39Vrouw gewond bij brand in woning Leeuwarden
RSS.