menu
zoek

Nieuws Nieuwe Niedorp

Getuigen gezocht na gewapende overval op tankstation

maandag 10 augustus 2020, 15:29 uur

Zondagmiddag rond 15:50 uur heeft een gewapende overval plaatsgevonden bij een benzinestation aan het Paadje in Nieuwe Niedorp. Drie verdachten bedreigden het personeel en gingen met een onbekende buit ervandoor. De politie doet onderzoek en is op zoek naar getuigen.

Waar: Paadje in Nieuwe Niedorp

Rond 15:50 uur stopte een zwarte auto bij het tankstation en stapten drie mannen uit. Een vierde man, de bestuurder, bleef in het voertuig. De drie verdachten die waren uitgestapt renden het tankstation in en bedreigden het personeel met een wapen. Daarna renden zij met een onbekende buit terug naar de auto en reden zij op hoge snelheid weg in de richting van Oude Niedorp. De politie heeft in de omgeving gezocht naar de verdachten maar deze niet meer aangetroffen. Bij de overval raakte niemand gewond. De verdachten waren rond de 1,70 meter lang en droegen allemaal zwarte winterjassen. Eén jas had een bontkraag. Eén van de verdachte droeg een blauwe broek en één droeg lichtkleurige gympen. De recherche onderzoekt de overval en is op zoek naar getuigen. Heeft u rond 15:50 uur de overval aan het Paadje gezien? Heeft u voor of na de overval de verdachten gezien en/of de zwarte auto zien rijden? Of heeft u andere informatie over deze overval? Neem dan contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. 2020168127

Getuigenoproep in Nieuwe Niedorp
Overval in Nieuwe Niedorp

» Politie.nl


Kaart nieuws Nieuwe Niedorp. Locatie nieuws: 52.73775 / 4.89130 Paadje
Paadje in Nieuwe Niedorp


zondag 9 augustus 2020, 16:18 uur
Vier verdachten en blauwe Opel gezocht na overval op tankstation Nieuwe Niedorp
RTV N-HNIEUWE NIEDORP - Een tankstation aan Paadje 3 in Nieuwe Niedorp is vanmiddag overvallen. Drie gemaskerde mannen drongen de pompwinkel binnen en sloegen later met hulp van een vierde verdachte en een gereedstaande auto op de vlucht. 
» RTV N-HFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Politie.nl
Foto: RTV N-H

Meer nieuws uit Nieuwe Niedorp

12 januari 14:45Lichamen van vijf vermiste Tsjechische vliegeniers uit WO II gevonden
10 augustus 15:29Getuigen gezocht na gewapende overval op tankstation
RSS.