menu
zoek

Nieuws Ommel

Man gewond bij overval op vakantiepark

zondag 7 november 2021, 11:44 uur

De bewoner van een chalet op een vakantiepark in Ommel is vannacht gewond geraakt nadat hij door drie mannen werd overvallen.

Rond 3.15 uur kwam de man aan bij zijn woning. Daar werd hij overvallen door drie mannen die hem mishandelden. Hij kreeg enkele klappen en schoppen. Vervolgens ging het drietal met het slachtoffer het chalet binnen. Daar werd de man enige tijd vast gehouden terwijl de daders het huis doorzochten. Uiteindelijk gingen ze er met een vooralsnog onbekende buit vandoor. Het slachtoffer alarmeerde vervolgens de politie. Onderzoek De man is ter plaatse door ambulancepersoneel behandeld aan zijn verwondingen. Daarna werd hij naar het ziekenhuis gebracht voor een verdere controle. De politie is ter plaatse een uitgebreid onderzoek opgestart. Daarbij werden onder andere technische sporen veilig gesteld, spraken we met mogelijke getuigen en kijken we of er bruikbare camerabeelden beschikbaar zijn. Getuigen Uiteraard zijn we ook benieuwd of er andere getuigen zijn. Mensen die voorafgaand, tijdens of na de overval iets is opgevallen op het vakantiepark of in de omgeving daarvan. Weet u iets? Heeft u iets gezien? Neem dan contact met ons op via één van de onderstaande mogelijkheden.


» Politie.nl


Kaart nieuws Ommel. Locatie nieuws: 51.42784 / 5.73371


zondag 7 november 2021, 14:50 uur
Zoon Peter Gillis slachtoffer van brute overval op vakantiepark
Omroep BrabantMark Gillis, de zoon van 'Massa is Kassa'-hoofdrolspeler Peter Gillis is in de nacht van zaterdag op zondag opgewacht door drie mannen die hem overvielen. Dat gebeurde bij zijn woning op vakantiepark Prinsenmeer in Ommel. Hij kreeg flinke schoppen en klappen.
» Omroep Brabant
zondag 7 november 2021, 14:27 uur
’Zoon van multimiljonair Peter Gillis slachtoffer van overval op park Prinsenmeer’
BN DeStemOMMEL - De man die zaterdagnacht in zijn chalet op vakantiepark Prinsenmeer in Ommel is overvallen, is Mark Gillis, zoon van Oostappen-baas Peter Gillis. Dit bevestigen meerdere bewoners van het park.
» BN DeStem
zondag 7 november 2021, 13:43 uur
Bewoner vakantiepark in Ommel door drie mannen overvallen
de TelegraafDe bewoner van een chalet op vakantiepark Prinsenmeer in Ommel is vannacht gewond geraakt nadat hij door drie mannen werd overvallen.
» de Telegraaf
zondag 7 november 2021, 08:57 uur
Bewoner van chalet krijgt klappen bij overval op vakantiepark
de GelderlanderOMMEL - De bewoner van een chalet op een vakantiepark in Ommel is in de nacht van zaterdag op zondag overvallen door drie mannen. Het slachtoffer heeft klappen gekregen en moest worden behandeld door ambulancepersoneel. Dat meldt de politie.
» de Gelderlander
zondag 7 november 2021, 05:59 uur
Drie overvallers wachten bewoner vakantiepark op en mishandelen hem
Omroep BrabantEen bewoner van een chalet op vakantiepark Prinsenmeer in Ommel is zaterdagnacht overvallen. Daarbij vielen rake klappen. De man kwam rond kwart over drie thuis.
» Omroep BrabantFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: de Telegraaf
Foto: de Gelderlander

Meer nieuws uit Ommel

7 november 14:50Zoon Peter Gillis slachtoffer van brute overval op vakantiepark
7 september 07:44Vakantiepark van multimiljonair Peter Gillis op de vingers getikt om vieze keuken
13 mei 13:48Ferry Bouman uit ‘Undercover’ op Vakantiepark Prinsenmeer voor promotie Netflix-film
13 maart 08:44Vakantieparkengigant Peter Gillis krijgt boete van half miljoen euro in de bus van gemeente
7 november 11:57Auto slaat over de kop en crasht in weiland in Ommel, bestuurder verdwenen
RSS.