menu
zoek

Restaurants Baexem

1
De Oude Smidse
NederlandsToppertje in Baexem, Zelden ergens zo lekker gegeten als hier. Hulde aan de koks en natuurlijk de supervriendelijke serveersters. Hier kunnen veel restaurants een voorbeeld aan nemen. Je voelt je meteen thuis in dit gezellig aan gekleed restaurant. We komen zeker terug!
05-11-2018 -
Eet.nu: 9,1
https://www.oudesmidse.com/ | Stationstraat 26, Baexem | 04754516282
Snackpoint De Smikkel
SnackbarsDit is nou echt een friture waar je kwalitatief goed en lekker kan eten. Zeer vriendelijk personeel en meer als voldoende keus. Ook is 's zomers het Italiaanse ijs erg verrukkelijk. Het grote terras is tijdens een zonnige dag een heerlijke plaats om te zitten. Nogmaals, hele goede en vriendelijke bediening. Een nette verzorgde zaak waar je voor een goede prijs kan eten! Top!
10-04-2010 -
Eet.nu: 7,9
http://www.desmikkel.nl/ | Stationstraat 5a, Baexem | 0475496225

3
Restaurant Kasteel Baexem
NederlandsMet een gezelschap van 6 personen gegeten op een rustige maandagavond. Gekozen voor een 4-gangen menu. De gerechten waren echt lekker en mooi gepresenteerd. Ook zag je eraan dat er met veel verse ingredienten gewerkt wordt. Wat echter wat achter bleef was de bediening. De apperatiefglazen stonden na het dessert nog op tafel, bordjes voor het brood tot na het hoofdgerecht terwijl er al lang geen brood meer was, voorlangs bedienen en kaasplankje serveren en totaal niet weten wat er op het bord ligt. Hiervoor is de leidinggevende verantwoordelijk, niet het jonge meisje in de bediening. Dat is natuurlijk jammer en kan makkelijk verbeterd worden. Dan is dit echt een goed restaurant voor gasten uit Baexem en omgeving.
29-08-2015 -
Eet.nu: 5,1
http://www.kasteel-baexem.nl | Kasteelweg 7a, Baexem | 0475453205Meer restaurants in de omgeving van Baexem