menu
zoek

Restaurants Purmerend

1
Oriënt Express
ChineesGisteren voor het eerst besteld bij Oriënt Express. Goede service! Mevrouw aan de telefoon was heel geduldig bij het opnemen van mijn bestelling, aangezien ik nog wat dingen wijzigde tussendoor. Daarnaast flexibel in de bezorgtijd. Een uurtje voor de oorspronkelijke bezorgtijd gevraagd of het een half uur eerder bezorgd kon worden, geen probleem! Zelfs nog wat vroeger bezorgd. Het eten was heerlijk! Thumbs up!
06-12-2010 -
Eet.nu: 6,5
Koemarkt 49, Purmerend | 0299421561
2
Tong-Sing
ChineesAbsoluut een uitblinker waar het goed Chinees eten is. Babi PP was lekker gekruid en met knapperig korstje en de gesneden ossenhaas in zwarte bonensaus is echt erg lekker. Dit in een prettige omgeving en met een vlotte bediening. Veel chineze restaurant hebben het niet makkelijk maar dit restaurant is in staat zich te onderscheiden door een beter product te bieden. Ik kom hiier zeker eens terug.
02-06-2012 -
Eet.nu
Emmakade 1a, Purmerend | 0299-470888

3
At Sushi
JapansOp een rustige woensdagavond hier naar toe gegaan. Had hier mindere recensies gelezen, we waren daardoor eigenlijk positief verrast. Sushi was van goede kwaliteit, de zalm en tonijn boterzacht! Bediening was redelijk vlot maar inderdaad niet zo actief in het bijhouden van de drankjes. Het interieur is wat erg donker, zwart geverfde muren en plafond maar wel met decoratieve houtpanelen en lampionnen om sfeer te brengen. De meter blijft in het positieve uitslaan puur omdat de sushi erg lekker was! Je kunt kiezen tussen de normale en de luxere kaart binnen het all-you-can-eat concept, wij kozen de luxere variant (maar 4 euro duurder p.p.) en hebben genoten (o.a. van de 'spicy' sushi). Helemaal prima!
09-05-2013 -
Eet.nu
http://www.atsushi.nl | Koemarkt 17, Purmerend | 0299-750585

4
Tonight
AziatischWe hebben hier gisteren gegeten voor de derde keer. Ook deze keer was het eten weer super vers en prachtig opgediend. Het is een super schoon en mooi restaurant met een zeer vriendelijke bediening. Een heerlijk sushi restaurant erbij in het hart van purmerend. Wij komen hier zeker terug.
30-04-2016 -
Eet.nu
http://www.restaurant-tonight.nl | Koemarkt 36, Purmerend | 0299778777Meer restaurants in de omgeving van Purmerend