menu
zoek

Restaurants Cromvoirt

1
Het Wonderbos
Pancake houseGisterenavond op de terugweg naar huis nog eens bij het Wonderbos gaan eten. Na onze mindere eerste ervaring, was het gisteren top! Ondanks dat het ook gisteren druk was, liep het deze keer helemaal goed. We hebben met onze kinderen weer genoten van een heerlijke pannenkoek (weer, want dat de pannenkoeken er lekker zijn wisten we natuurlijk al). Ons vorige bezoek is nog even besproken en zeer netjes opgepakt door de mensen van het Wonderbos. We zullen zeker nog eens terugkomen.
18-12-2016 -
Eet.nu: 8,8
http://www.pannenkoekenhuishetwonderbos.nl/ | Loverensestraat 7, Cromvoirt | 0411608350
2
Proeverij WitLoof
RegionaalHeerlijk, met liefde bereid eten. Verrassende combinaties. Dat alles uit de eigen streek komt maakt het extra lekker. Prettige sfeer en uitstekende plek om een feestje te vieren.
15-11-2011 -
Eet.nu
http://www.wit-loof.nl | Loverensestraat 7, Cromvoirt | 0411-643759

3
Partycentrum Herberg 't Wapen van Cromvoirt
Nederlands
 
Eet.nu
http://www.wapenvancromvoirt.nl | St. Lambertusstraat 72, Cromvoirt | 0411645101

4
Restaurant Loveren
RegionaalAls verwende hobby kok is er geen groter geluk dan een lekker betaalbaar restaurant te vinden en dat vonden we! Elke vrijdag kookt Jos voor een zeer bescheiden bijdrage een heerlijk vismenu. Wij waren er met zijn vieren en begonnen met een heerlijke zeebaars op een salade met daarbij, wij vermoeden, kweeperen warme begeleiding, top! Daarna als hoofd een mooi bord met asperges, perfect gegaard en daarop een stukje kabeljauw en truffel room saus: wauw! De kabeljauw was zo mooi gegaard dat het in mooie schellen op de vork verscheen. Als toetje een heerlijk flensje met warme verse aarbei en een bolletje vanille ijs. Alles met aperetief, twee flessen heerlijke Chardonnay en koffie voor nog geen 150 euro....het kan dus wel maar je moet er even voor naar Cromvoirt....wij gaan er vaker komen.
25-04-2014 -
Eet.nu
http://www.restaurantloveren.nl | Loverensestraat 7, Cromvoirt | 0411-643759Meer restaurants in de omgeving van Cromvoirt