menu
zoek

Restaurants Helvoirt

1
LEF
FransNa een vriendelijke ontvangst kregen we een tafeltje voor twee. We voelden ons meteen op ons gemak, geen poespas, gewoon en een ongedwongen sfeer. We kozen voor het kerstmenu met 5 gangen. Al gauw na binnenkomst kregen we onze eerste amuse. Dat bleek een goed begin en ook hetgeen daarna volgde was heerlijk. De crepe suzette werden rijkelijk overgoten met grand marnier. Voor mij was dat een beetje veel. We sloten af met heerlijke friandises en een kop koffie en thee. Kortom een heerlijke kennismaking met een voor ons nieuw restaurant. We komen zeker nog eens terug.
26-12-2016 -
Eet.nu: 8,9
http://www.etenmetlef.nl | Nieuwkuijkseweg 28, Helvoirt | 04116412322
De Keizer
NederlandsGisterenavond heerlijk gegeten bij de Bolle Keizer. Prima telefonisch bereikbaar, verrassende menukaart, heerlijke gerechten en attente en leuke bediening. Dit alles in een warm, intiem en gezellig druk restaurant. Een aanrader voor iedereen!
24-02-2019 -
Eet.nu: 8,3
https://dekeizerhelvoirt.nl/ | Lindelaan 58, Helvoirt | 0411641311

3
Duinoord
NederlandsOnze opa en oma waren vorige week 50 jaar getrouwd en daarom hadden we bedacht om gezellig met de hele familie naar Duinoord te gaan. Wij hebben het de hele dag prima naar onze zin gehad en de kinderen hebben de hele dag gespeeld en gegeten. Omdat het warm was, waren er voor de kleinere kinderen een mooi zand-en watertoestel en sproeiers neergezet zodat zij ook konden spelen. De wat grotere kinderen hebben zich goed vermaakt in het klimbos en ook het eten en drinken was goed: lekker, vers en je had een ruime keuze uit o.a. pizza, friet, snacks, pannenkoeken en verschillende soorten ijsjes, snoepjes en taartjes. Wij komen hier zeker nog een keer terug!
06-06-2016 -
Eet.nu: 7,9
https://www.duinoord.nl/ | Duinoordseweg 8, Helvoirt | 0411641218

4
't Lieve Leven
FransWe eten vaak bij restaurants in dit segment, mijn vrouw en ik zijn het helemaal eens met elkaar, het Lieve Leven is absolute top. Zeer smaakvolle combinaties die er bovendien fantastisch uitzien, dus een lust voor oog en maag. Restaurant is modern, strak ingericht waarbij de gezellige sfeer niet uit het oog verloren is, er wordt door de professionele gastheer gelet op de details. De samenstelling van het menu is zeer aangenaam, gedurft en verrassend, ook de wijnen zijn heerlijk. Wij voelden ons 2 super verwende gasten. We komen zeker terug om nog een keer van het Lieve Leven te genieten.
10-06-2015 -
Eet.nu: 7,3
http://lieveleven.nl/ | Rijksweg 26, Helvoirt | 0411641164

5
De Heeren Janssen
NederlandsAl diverse malen lekker geluncht en ook een keer ‘s avonds gegeten. Prima locatie! Goede prijs-kwaliteitverhouding. Wordt allemaal leuk opgediend. Aardige serveerster. Niets op aan te merken.
04-09-2018 -
Eet.nu: 8,5
http://www.deheerenjanssen.nl | Torenstraat 6, Helvoirt | 0411643430

6
Helvoirtse Heide
Pancake houseEen erg fijne plek in het bos om tot rust te komen. Ook voor de kinderen een leuke speeltuin. De ambachtelijk gemaakte pannenkoek met een speciaal biertje gaan er goed in, gebracht door vriendelijk personeel.
05-06-2019 -
Eet.nu: 4,2
https://www.facebook.com/PannenkoekenhuisDeHelvoirtseHeide | Margrietweg 9, Helvoirt | 0411607056

7
Restaurant De Zwarte Leeuw
NederlandsWij zijn vaste gast bij Sjef en Liesbeth. Voor ons is het iedere keer een korte reis door de klassieke keuken en restaurant van weleer, die hier nog behouden zijn. Heerlijk genieten van een traditioneel bereide tong, van bisque d'hommard, en eigengemaakt yoghurtijs. Een knipoog naar onze Belgische zuiderburen met kervelsoep, heerlijke garnalenkroketjes en Franstalige chansons op de achtergrond. Er wordt eerlijk gekookt, dus geen moderne communicatie en marketing als "toegevoegde" waarde, en geen overvloedige lappendekens van smaken en ingrediënten. Wat je er des te sterker aantreft is de kwaliteit, versheid en echtheid. Heerlijk genieten iedere keer weer.
05-07-2010 -
Eet.nu
http://www.dezwarteleeuw.nl/ | Oude Rijksweg 20, Helvoirt | 0411641266

Meer restaurants in de omgeving van Helvoirt