menu
zoek

Restaurants Drimmelen

1De Zuiderklip
NederlandsVandaag met mijn man, zwager en 2 kennissen die nog nooit geen Steppegras hadden gegeten. Was wel leuk, want die zaten al "volgende keer neem ik dit en de andere volgende keer neem ik dat", dus teken dat het allemaal goed was, we komen zeker weer een keertje terug. Complimentje voor de kok, de lekkere sausjes, ijs en voor allemaal.
14-01-2018 -
Eet.nu: 7,4
| Nieuwe Jachthaven 60, 0162685182
2De Branding
NederlandsNa een negatieve ervaring bij de vorige eigenaar (toen heette het nog 'natuurlijk aan de amer') zijn we na een paar positieve reacties van kennissen ook weer bij 'de branding' geweest. Gelukkig en terecht want het was weer zoals jaren geleden! Voorgerechten waren mooi geserveerd en smaakvol! Heerlijke tournedos en mooi gebakken slibtongen hebben we gegeten! Ons zien jullie snel terug in het netjes verzorgde vernieuwde restaurant!
05-06-2014 -
Eet.nu: 6,2
| Nieuwe Jachthaven 50, 0 162 682 7

3Het Panorama
NederlandsMet Kerst weer met 9 familieleden gegeten bij het Panorama. Wij vieren hier traditie getrouw een van de Kerstdagen en maken dan gebruik van het steengrill arrangement. Onbeperkt eten van de steen. Het vlees en de sauzen zijn subliem en alle voorzien van salades, groeten, frites, aardappels enz. Enz. De sfeer was uitermate gezellig, geen drukte en alles liep zoals je kan verwachten van het personeel wat service en gastvrijheid hoog in het vaandel heeft. De kerstversiering was verbeterd t.o.v. 2016. Ook de nieuwe huiswijn kan ik iedereen aanraden. Kortom het was weer perfect. Tot volgende Kerst!
07-01-2018 -
Eet.nu: 6,1
| Biesboschweg 1, 0162682608

4Natuurlijk aan de Amer
NederlandsMet 4 personen gegeten ook via vakantieveilingen tweemaal het viergangenmenu, en tweemaal vijfgangen met wijnarrangement. Ontvangst en eerste indruk waren meteen goed. Lekkere amuse en vers brood om te beginnen. Daarna volgden de gangen elkaar in een lekker ontspannen tempo, zodat we rustig konden genieten. De bediening was zeer correct, goed geïnformeerd en heel prettig. Zowel over het eten als over de wijnen deskundige toelichting. En het eten was bijzonder lekker, en goed verdeeld qua hoeveelheid. Lekkere irish coffee toe, wij hebben genoten!
22-12-2013 -
Eet.nu: 6,3
| Nieuwe Jachthaven 50, 0162-682758

5't Voske
NederlandsZondagavond gegeten met 4 personen. Dat mensen de kaart 'simpel' of 'beperkt' vinden zegt meer over die mensen dan over het restaurant. de kaart is perfect samengesteld! Voor degenen die het willen houden op 'n simpele patat met saté zou ik zeggen: ga naar Piet Patat of de Mac! Het eten was kwalitatief gezien erg lekker, zeer goed verzorgd en ruim voldoende. Eventueel bijbestellen was ook geen enkel probleem. De bediending was top! Vriendelijk , beleefd en men weet waar men het over heeft. Het restaurant heeft 'n mooi uitzicht over het water en aanlegplaats voor je eigen boot. Prima geregeld dus!
06-08-2012 -
Eet.nu: 7,3
| Biesboschweg 15, 0162683521Meer restaurants in de omgeving van Drimmelen