menu
zoek

Restaurants Drimmelen

1
De Zuiderklip
NederlandsVanavond met onze 2 kinderen steppegras wezen eten. Ontzettend leuk tentje met prachtig uitzicht, en bediening die echt aandacht hebben voor de kinderen: kleurtjes, cadeautje uitzoeken, oorkonde laten verdienen. Heerlijk gegeten! Steppegras was heerlijk van smaak (echte verse aardappel smaak, en zeker niet vet). Bediening was wel erg vlot, zijn amper anderhalf uur binnen geweest. Maar wij en de kinderen waren zeer enthousiast en komen zeker terug!
08-06-2019 -
Eet.nu: 7,2
http://www.zuiderklip-drimmelen.nl | Nieuwe Jachthaven 60, Drimmelen | 01626851822
De Branding
NederlandsNa een negatieve ervaring bij de vorige eigenaar (toen heette het nog 'natuurlijk aan de amer') zijn we na een paar positieve reacties van kennissen ook weer bij 'de branding' geweest. Gelukkig en terecht want het was weer zoals jaren geleden! Voorgerechten waren mooi geserveerd en smaakvol! Heerlijke tournedos en mooi gebakken slibtongen hebben we gegeten! Ons zien jullie snel terug in het netjes verzorgde vernieuwde restaurant!
05-06-2014 -
Eet.nu: 6,2
http://debrandingdrimmelen.nl | Nieuwe Jachthaven 50, Drimmelen | 0 162 682 7

3
Het Panorama
NederlandsMet Kerst weer met 9 familieleden gegeten bij het Panorama. Wij vieren hier traditie getrouw een van de Kerstdagen en maken dan gebruik van het steengrill arrangement. Onbeperkt eten van de steen. Het vlees en de sauzen zijn subliem en alle voorzien van salades, groeten, frites, aardappels enz. Enz. De sfeer was uitermate gezellig, geen drukte en alles liep zoals je kan verwachten van het personeel wat service en gastvrijheid hoog in het vaandel heeft. De kerstversiering was verbeterd t.o.v. 2016. Ook de nieuwe huiswijn kan ik iedereen aanraden. Kortom het was weer perfect. Tot volgende Kerst!
07-01-2018 -
Eet.nu: 6,1
https://www.etenenfeesten.nl/ | Biesboschweg 1, Drimmelen | 0162682608

4
't Voske
NederlandsHeerlijk gegeten. Fijne bediening. Prachtig uitzicht over het water. Veel tafels aan het raam. Sfeervol ingericht. Mooie locatie in de oude haven van Drimmelen. Mooi groot buitenterras. Hier komen wij graag terug!
30-09-2023 -
Eet.nu: 8,7
https://www.restaurant-voske.nl/ | Biesboschweg 15, Drimmelen | 0162683521

5
Natuurlijk aan de Amer
NederlandsMet 4 personen gegeten ook via vakantieveilingen tweemaal het viergangenmenu, en tweemaal vijfgangen met wijnarrangement. Ontvangst en eerste indruk waren meteen goed. Lekkere amuse en vers brood om te beginnen. Daarna volgden de gangen elkaar in een lekker ontspannen tempo, zodat we rustig konden genieten. De bediening was zeer correct, goed geïnformeerd en heel prettig. Zowel over het eten als over de wijnen deskundige toelichting. En het eten was bijzonder lekker, en goed verdeeld qua hoeveelheid. Lekkere irish coffee toe, wij hebben genoten!
22-12-2013 -
Eet.nu: 6,3
http://www.natuurlijkaandeamer.nl/ | Nieuwe Jachthaven 50, Drimmelen | 0162-682758Meer restaurants in de omgeving van Drimmelen