menu
zoek

Restaurants Oud-Alblas

1
De Krom
NederlandsLeuk, enthousiast jong team met veel discipline. Klantvriendelijk, niet opdringerig. Spontane ontvangst. Je voelde je welkom en niet alleen geheten. Prettige omgeving om te eten. Het was druk maar dat was aan de bediening niet te merken, in een woord: keurig. Ook bij vertrek wellicht beroepsmatig vragen of alles naar wens was maar dat deden ze ook tijdens de gangen. Prima adres en zeker een aanrader.
14-08-2020 -
Eet.nu: 7,6
https://www.dekromoudalblas.nl/ | Oosteinde 6, Oud-Alblas | 01846912822
De Kat in de Wilg
InternationaalWat een geweldig restaurant! We kwamen op zaterdagavond zonder reservering en konden met een beetje geluk nog een plekje krijgen. We kozen alle vier het seizoens menu en hebben daar geen spijt van gehad. Alles was echt heerlijk! Mooi opgemaakte borden, lekker eten. Leuke sfeer. Bediening vriendelijk en vlot en alles tot in de puntjes verzorgd. Goede fles wijn erbij, top! Prijs kwaliteit verhouding dik in orde. Complimenten voor deze zaak, voor ons een dikke 5 sterren waard en we komen zeker terug!
19-02-2018 -
Eet.nu: 7,2
http://www.katindewilg.nl/contact | Peperstraat 28, Oud-Alblas | 0184692770Meer restaurants in de omgeving van Oud-Alblas