menu
zoek

Restaurants Oud Alblas

1De Krom
NederlandsLeuke brasserie in de polders met een beschut terras aan riviertje de Alblas. Heerlijke en grote porties tegen een redelijke prijs. De vernieuwde inrichting is prachtig en heeft goed zittende stoelen. Je kunt hier mooie sloepjes huren en heerlijk varen op de Alblas en Graafstroom en zelfs varen naar Kinderdijk als je de sloep een hele dag huurt. Tip: Neem dan je eigen drinken en eten mee.
28-07-2019 -
Eet.nu: 6,8
http://www.dekrom.info | Oosteinde 6, Oud Alblas | 0184691282
2De Kat in de Wilg
InternationaalWat een geweldig restaurant! We kwamen op zaterdagavond zonder reservering en konden met een beetje geluk nog een plekje krijgen. We kozen alle vier het seizoens menu en hebben daar geen spijt van gehad. Alles was echt heerlijk! Mooi opgemaakte borden, lekker eten. Leuke sfeer. Bediening vriendelijk en vlot en alles tot in de puntjes verzorgd. Goede fles wijn erbij, top! Prijs kwaliteit verhouding dik in orde. Complimenten voor deze zaak, voor ons een dikke 5 sterren waard en we komen zeker terug!
19-02-2018 -
Eet.nu: 7,2
http://www.katindewilg.nl/contact | Peperstraat 28, Oud Alblas | 0184692770Meer restaurants in de omgeving van Oud Alblas