menu
zoek

Restaurants Frederiksoord

1
Hotel Frederiksoord
NederlandsMeerdere malen aldaar gegeten. Het is én blijft een top-adres. Jammer dat de bediening nieuw is, het oude en vertrouwde is daarom soms wat afwezig. Maar dat doet NIETS ten nadele aan de kwaliteit want die is én blijft hoog bij dit restaurant. De nieuwe kaart is wat kleiner volgens mij en ik mis de pannenkoeken op de kaart, dat waren altijd goede gerechten. Maar de vervangers zijn ook meer dan goed dus weer: dikke prima mensen!
30-07-2021 -
Eet.nu: 9,0
http://www.hotelfrederiksoord.nl/ | Majoor van Swietenlaan 20, Frederiksoord | 05213815002
Fréderique
FransWij hebben hier meerdere keren heerlijk gegeten. Een echt culinair restaurant. Hier worden de smaak papillen echt verwend. Inderdaad minder geschikt voor kinderen, met kinderen zou ik de brasserie kiezen. Je gaat hier dineren op hoog niveau, de prijzen zijn navenant, maar goed, neem een willekeurig ander restaurant van hetzelfde niveau en je bent hetzelfde kwijt. Voor culinaire fijnproevers echt een aanrader.
25-06-2011 -
Eet.nu: 5,9
http://www.hotelfrederiksoord.nl/?Restaurant.html | Majoor van Swietenlaan 20, Frederiksoord | 0521-381500Meer restaurants in de omgeving van Frederiksoord