menu
zoek

Restaurants Frederiksoord

1
Hotel Frederiksoord
NederlandsWe konden het gewoon niet laten en zijn weer aangeland bij de gasterij. Het eten is meer dan goed. De gaarheid van vlees en vis is voor sommige restaurants een probleem: ook nu weer konden we ervaren dat er een goede brigade in de keuken van Gasterij Fredriksoord staat. De bediening is ontspannen en heeft aandacht voor de gasten. Er wordt rekening gehouden met specifieke wensen rondom allergie etc. en dat maakt dat dit restaurant voor ons écht boven vele anderen uitsteekt. Pluim voor het team wat er deze avond stond!
16-03-2019 -
Eet.nu: 9,0
http://www.hotelfrederiksoord.nl/ | Majoor van Swietenlaan 20, Frederiksoord | 0521381500
2
Fréderique
FransWij hebben hier meerdere keren heerlijk gegeten. Een echt culinair restaurant. Hier worden de smaak papillen echt verwend. Inderdaad minder geschikt voor kinderen, met kinderen zou ik de brasserie kiezen. Je gaat hier dineren op hoog niveau, de prijzen zijn navenant, maar goed, neem een willekeurig ander restaurant van hetzelfde niveau en je bent hetzelfde kwijt. Voor culinaire fijnproevers echt een aanrader.
25-06-2011 -
Eet.nu: 5,9
http://www.hotelfrederiksoord.nl/?Restaurant.html | Majoor van Swietenlaan 20, Frederiksoord | 0521-381500Meer restaurants in de omgeving van Frederiksoord