menu
zoek

Restaurants Tholen

1
Destina
ItaliaansWe gaan er al jaren naartoe en het is altijd lekker geweest. Producten zijn allemaal vers, behalve sinds kort de pizzabodems, wat jammer is. De friet is uitermate smakelijk. Al met al een goede afhaal.
02-10-2011 -
Eet.nu: 4,9
Molenvlietsestraat 2, Tholen | 0166604941
2
De Oesterdam
ItaliaansVandaag heerlijk gegeten bij restaurant De Oesterdam. De bediening is jong en nog niet zo ervaren, maar hun vriendelijkheid en behulpzaamheid maakt dat allemaal meer dan goed. De kok is echt geweldig, wat kan die vrouw koken! Er staan leuke originele gerechten als een eenpersoons geitenkaasfondue op de kaart, maar ook de alom bekende spaghetti bolognese en de pizza margerita zijn te krijgen. Het smaakte allemaal even lekker. De porties zijn ruim, ik geloof dat niemand zijn bord leeggegeten kreeg. De megaburger is echt een enorme hamburger, een van de tafelgenoten vond dat het een mini-pizza leek. Kortom, we hebben heerlijk gegeten in deze gezellige entourage. We komen hier zeker nog eens terug!
02-05-2015 -
Eet.nu
http://www.waterrijkoesterdam.nl/nl/restaurant/de-oesterdam/ | Oesterdam 3, Tholen | 0166607452Meer restaurants in de omgeving van Tholen