menu
zoek

Restaurants Sint Geertruid

1
Op De Hej
NederlandsToevallig ontdekt omdat we op de naastgelegen camping een plekje hadden gereserveerd. Fantastische sfeer, zeer vriendelijke ontvangst. Overheerlijk gegeten. Alle borden supermooi opgemaakt. We gaan deze nog zeer jonge kok vast nog een keer tegenkomen in de Michelingids.
23-06-2022 -
Eet.nu: 9,4
https://www.opdehej.nl/ | Heiweg 6, Sint Geertruid | 0434098474
2
De Koekenpan
Pancake houseWij komen hier al jaren graag, juist die lieve, informele bediening en het heerlijke eten is voor ons een reden om telkens terug te keren. Op het menu staan onze lievelingsgerechten, Limburgs stoofvlees, en een supergoede biefstuk met verse champignons. Ook eten we soms een pannenkoek, die is altijd erg lekker. Kortom, ons favoriete plekje in het Limburgse heuvelland, en wij zijn FAN van die lieve dames. Alles is altijd erg goed verzorgd, en een praatje op zijn tijd vinden wij erg gezellig, daar komen we ook voor!
24-10-2013 -
Eet.nu: 8,0
https://www.dekoekenpan.nl/ | Dorpstraat 33, Sint Geertruid | 0434084081

3
Cafetaria het Mergelland
SnackbarsHelaas moest ik recentelijk constateren dat de friet niet meer van die geweldige kwaliteit zijn. Mijn advies, weer terug naar de iets stevigere friet, misschien wel ander vet gaan gebruiken kan natuurlijk ook een oplossing zijn. Nu helaas in de beoordeling duidelijk minder, al lang geleden dat ik er mijn friet niet op heb gegeten, jammer. Wel een vriendelijke bediening, maar nogmaals, de friet dat is de basis en die was nu een magere 6. Over enige tijd kom ik toch weer eens proberen, frikandel speciaal was wel lekker, sitostick van de Mora?? Dan zit je altijd goed.
05-03-2015 -
Eet.nu
Julianaweg 43, Sint Geertruid | 0434087190

4
L'Appetito
PizzaAls echte fan van de italiaanse keuken moest ik hier natuurlijk ook een keer naartoe. Ik had al veel goede dingen gehoord van familie, vrienden en collega's. Na de gebruikelijke keuze stress bij het zien van het menu ben ik voor een simpele pizza salami gegaan. Door voor een simpel gerecht te kiezen kan ik altijd goed vergelijken tussen verschillende restaurants, omdat je de ingrediƫnten nog goed uit elkaar kunt houden. De pizza was heerlijk en was ook groot genoeg om mijn stevige honger te stillen. Het laatste stukje ging wel wat moeizamer, maar het was zo lekker dat ik het niet kon laten liggen ???? Ik kom hier zeker nog eens terug voor de andere pizza's en ben ook heel benieuwd naar de pasta.
28-08-2022 -
Eet.nu
http://www.lappetito.nl | Dorpstraat 24, Sint Geertruid | 0434083690

5
L'appetito Gran Gusto
ItaliaansAls echte fan van de italiaanse keuken moest ik hier natuurlijk ook een keer naartoe. Ik had al veel goede dingen gehoord van familie, vrienden en collega's. Na de gebruikelijke keuze stress bij het zien van het menu ben ik voor een simpele pizza salami gegaan. Door voor een simpel gerecht te kiezen kan ik altijd goed vergelijken tussen verschillende restaurants, omdat je de ingrediƫnten nog goed uit elkaar kunt houden. De pizza was heerlijk en was ook groot genoeg om mijn stevige honger te stillen. Het laatste stukje ging wel wat moeizamer, maar het was zo lekker dat ik het niet kon laten liggen ???? Ik kom hier zeker nog eens terug voor de andere pizza's en ben ook heel benieuwd naar de pasta.
28-08-2022 -
Eet.nu
http://www.lappetitograngusto.nl/gran-gusto/home | Dorpstraat 26, Sint Geertruid | 0438516545Meer restaurants in de omgeving van Sint Geertruid