menu
zoek

Nieuws Ritthem

Vijf mannen op heterdaad gepakt bij drugsactie

zaterdag 9 april 2022, 09:34 uur

Bij een bedrijf aan de Denemarkenweg zijn zaterdagmorgen vroeg 9 april vijf mannen gearresteerd bij een bedrijfsinbraak. Vermoedelijk waren ze op zoek naar cocaïne. Bij de arrestatie loste de politie een waarschuwingsschot.

Waar: Denemarkenweg in Ritthem

Rond 3.20 uur kreeg de politiemeldkamer een melding van een bedrijfsinbraak. Het alarm was namelijk afgegaan. Diverse eenheden van politie en douane gingen ter plaatse. Agenten ontdekten braakschade. Tijdens de zoektocht probeerden enkele mannen te vluchten. Bij de zoekactie werden ook een politiehelikopter en een politiehond ingezet. Een van de agenten loste een waarschuwingsschot.

Politiecellencomplex Op het terrein en in de omgeving werden in totaal vijf mannen gearresteerd. Het vijftal is voor verder onderzoek naar een politiecellencomplex gebracht. Het gaat om mannen in de leeftijd van 23 tot en met 39 jaar, afkomstig uit Amsterdam, 's Gravenhage, Oosterhout, Weesp en Zwolle. In de loods van het bedrijf stonden een reeks tassen, gevuld met wit poeder, vermoedelijk cocaïne. Deze goederen zijn in beslag genomen en worden later onderzocht.


» Politie.nl

Kaart nieuws Ritthem. Locatie nieuws: 51.43680 / 3.67038 Denemarkenweg
Denemarkenweg in Ritthem


zaterdag 9 april 2022, 11:26 uur
Inbrekers gepakt, op zoek naar cocaïne in havenloods
CrimesiteBij een bedrijf in het havengebied van Vlissingen zijn zaterdagmorgen vroeg vijf mannen gearresteerd bij een bedrijfsinbraak. De politie denkt dat de mannen in het bedrijf cocaïne weg wilden halen. Rond 03.20 kreeg de politiemeldkamer een melding over een inbraak bij een bedrijf aan de Denemarkenweg in Ritthem, vlak naast de Vlissingse haven.
» Crimesite
zaterdag 9 april 2022, 10:03 uur
Vijf mannen gepakt bij drugsactie Ritthem, politie lost schot
PZCRITTHEM - Bij een bedrijfsterrein in havengebied Vlissingen-Oost zijn vannacht vijf mannen in de leeftijd van 23 tot en met 39 jaar aangehouden na een inbraakmelding. Vermoedelijk waren ze op zoek naar drugs. Bij de actie is een waarschuwingsschot gelost. Dat heeft de politie zojuist bevestigd.
» PZC
zaterdag 9 april 2022, 09:51 uur
Politie Ritthem betrapt vijf mannen op heterdaad bij ’drugsactie’
de TelegraafDe politie heeft zaterdagmorgen vijf mannen aangehouden bij een inbraak in een bedrijf in het Zeeuwse Ritthem, bij Vlissingen. De inbrekers waren op zoek naar cocaïne, vermoedt de politie.
» de Telegraaf



Foto's bij dit nieuwsbericht
Foto: de Telegraaf
Foto: PZC

Meer nieuws uit Ritthem

21 januari 20:43Vijf mogelijke uithalers aangehouden in havengebied Ritthem
17 september 21:01Beide bestuurders omgekomen bij ernstige aanrijding in Ritthem
17 september 10:21Twee mensen omgekomen bij auto-ongeluk in Zeeuws Ritthem
9 april 11:26Inbrekers gepakt, op zoek naar cocaïne in havenloods
13 augustus 14:28Politie vist drie verstekelingen uit vrachtwagen in Ritthem
14 april 19:54Peter en Esther moeten hun theater noodgedwongen sluiten: 'Voelt als een amputatie'
9 april 16:30Riannes schaap stierf door gevoerde appels: 'Het was m'n lievelingsschaap'
RSS.