menu
zoek

Nieuws Stadskanaal

DWCPRINT investeert in geavanceerde Konica Minolta drukpersen voor nog betere kwaliteit en service

maandag 3 april 2023, 11:56 uur

DWCPRINT, de online drukkerij uit Stadskanaal, heeft begin dit jaar geïnvesteerd in nieuwe machines van Konica Minolta, namelijk de AccurioPress 7100. Deze investering zorgt ervoor dat DWCPRINT nog beter kan voldoen aan de wensen en eisen van hun klanten, en nog sneller en efficiënter hoogwaardig drukwerk kan leveren.

De AccurioPress 7100 is een digitale drukpers van Konica Minolta die geschikt is voor het produceren van hoogwaardig drukwerk in grote oplagen. Deze drukpers is voorzien van geavanceerde technologieën, zoals een hoge resolutie en kleurconsistentie, waardoor het drukwerk van uitstekende kwaliteit is.

Martijn ten Pas, eigenaar van DWCPRINT, is erg enthousiast over de investering in de AccurioPress 7100. Hij zegt: "Met deze nieuwe machine kunnen we nog beter voldoen aan de wensen van onze klanten en nog sneller en efficiënter hoogwaardig drukwerk leveren. De AccurioPress 7100 is een topmachine die de kwaliteit van ons drukwerk naar een nog hoger niveau tilt."

Door te investeren in de AccurioPress 7100, laat DWCPRINT zien dat ze altijd op zoek zijn naar manieren om hun service en kwaliteit te verbeteren. Als online drukkerij is het belangrijk om te blijven innoveren en te investeren in de nieuwste technologieën om te kunnen voldoen aan de steeds veranderende eisen van de markt. Met deze investering is DWCPRINT nog beter in staat om hoogwaardig drukwerk te leveren dat past bij de uitstraling die klanten zoeken.

Naast de investering in de AccurioPress 7100, hecht DWCPRINT ook veel waarde aan persoonlijk contact en een goede samenwerking met hun klanten. Het team van printprofessionals staat altijd klaar om te helpen en mee te denken met de wensen van hun klanten. Met hun uitgebreide afwerkingsmogelijkheden en keuze uit meer dan 60 verschillende papiersoorten, kunnen ze vrijwel elk soort drukwerk produceren dat past bij de uitstraling die een bedrijf zoekt.

Bedrijven die op zoek zijn naar hoogwaardig drukwerk en een goede samenwerking met een betrouwbare online drukkerij kunnen bij DWCPRINT terecht. Met de investering in de AccurioPress 7100 kunnen ze nu nog sneller en efficiënter hoogwaardig drukwerk leveren dat aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet.

Als online drukkerij streeft DWCPRINT er altijd naar om de beste service en kwaliteit te bieden aan hun klanten. Met de investering in de AccurioPress 7100 hebben ze wederom laten zien dat ze bereid zijn te investeren in de nieuwste technologieën om dit doel te bereiken. Bedrijven die op zoek zijn naar hoogwaardig drukwerk en een goede samenwerking met een betrouwbare online drukkerij kunnen bij DWCPRINT terecht. Of het nu gaat om het drukken van visitekaartjes, flyers, brochures of ander drukwerk, DWCPRINT kan het allemaal en denkt graag met hun klanten mee om het perfecte resultaat te bereiken.

Naast de AccurioPress 7100 heeft DWCPRINT ook geïnvesteerd in andere geavanceerde technologieën om hun diensten continu te verbeteren. Zo beschikken ze ook over een snijplotter voor het maken van stickers en een machine om mee te foliedrukken.

Het gebruik van deze geavanceerde machines en technologieën stelt DWCPRINT in staat om snel en efficiënt hoogwaardig drukwerk te leveren, zonder daarbij concessies te doen aan de kwaliteit. Het feit dat ze in eigen beheer drukken, in tegenstelling tot veel andere online drukkerijen die uitbesteden, zorgt ervoor dat ze volledige controle hebben over het productieproces en de kwaliteit van het drukwerk kunnen garanderen.

Klanten die gebruik maken van de diensten van DWCPRINT zijn dan ook zeer tevreden over de geleverde kwaliteit en de service die ze krijgen. Het team van printprofessionals staat altijd klaar om vragen te beantwoorden en advies te geven, en de webshop is zo ontworpen dat klanten gemakkelijk en snel hun bestelling kunnen plaatsen.

Kortom, DWCPRINT is een online drukkerij die zich onderscheidt door hun hoogwaardige drukwerk, uitgebreide afwerkingsmogelijkheden en persoonlijke service. Met de recente investering in de AccurioPress 7100 van Konica Minolta hebben ze wederom laten zien dat ze bereid zijn te investeren in de nieuwste technologieën om hun diensten te verbeteren en hun klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

Bedrijven die op zoek zijn naar hoogwaardig drukwerk en een goede samenwerking met een betrouwbare online drukkerij kunnen dan ook met een gerust hart bij DWCPRINT terecht. Met hun uitgebreide assortiment aan papiersoorten en afwerkingsmogelijkheden kunnen ze vrijwel elk soort drukwerk produceren dat past bij de uitstraling die een bedrijf zoekt. En met de AccurioPress 7100 zijn ze nog beter in staat om snel en efficiënt hoogwaardig drukwerk te leveren dat aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet.


Meer nieuws uit Stadskanaal

26 juli 16:52Raad van State: Grillroom in Stadskanaal wel degelijk schuldig aan frituurvet-tsunami
24 juli 19:52Qbuzz laat rolstoeler in de kou zitten op transferium Gieten: 'Het is schandalig'
17 juli 16:58Politie houdt vier verdachten van drugshandel aan bij invallen in Stadskanaal en Onstwedde
16 juli 16:38Politie onderzoekt brand Utrechtselaan in Stadskanaal
3 juli 17:43Seniorenreizigers op de dagcamping in Stadskanaal
2 juli 18:19Met je blote handen een trein voorttrekken in Stadskanaal: 'Wie kan dat nou zeggen?'
17 mei 17:53Grote brand in schoenwinkel in Stadskanaal
16 mei 14:58'Het was één dikke chaos en een verschrikkelijke brand'
11 mei 21:46Bomrobot haalt nep-explosief weg uit centrum Stadskanaal. 'Ik vond het eng'
21 april 12:51OM: 'Celstraf voor leerkracht die in Stadskanaal ontucht pleegde met leerlinge (14)'
3 april 11:56DWCPRINT investeert in geavanceerde Konica Minolta drukpersen voor nog betere kwaliteit en service
31 maart 14:13Burgemeester Klaas Sloots sluit drugspanden in Stadskanaal en Musselkanaal
27 januari 14:23Auto rijdt showroom autobedrijf binnen in Stadskanaal: twee gewonden
19 januari 13:38Steekincident Stadskanaal, getuigen gezocht
18 januari 10:43Auto verwoest door brand in Stadskanaal
4 januari 16:16Auto ramt lantaarnpaal, bestuurder gewond naar ziekenhuis gebracht
20 december 07:11Stadskanaal wil '800 tot 900' nieuwe woningen
13 december 07:10Brand in bedrijfsverzamelgebouw op industrieterrein Stadskanaal
4 november 16:47Knoalster crisisnoodopvang voor asielzoekers sluit in december
4 november 12:24Regio vraagt kabinet om 63 miljoen voor trein Veendam - Stadskanaal
RSS.


Advertentie: Wat is vandaag de stroomprijs per uur?