menu
zoek

Nieuws Biervliet

Aangehouden na geluidsoverlast

woensdag 28 september 2022, 13:02 uur

Een inwoner van de Gentsestraat in Biervliet is, in de nacht van dinsdag 27 op woensdag 28 september, aangehouden door de politie, omdat hij geluidsoverlast veroorzaakte. Tijdens de rit naar het politiecellencomplex bedreigde hij agenten.

Waar: Gentsestraat in Biervliet

Rond 01.30 uur meldden omwonenden dat de man harde muziek draaide en hard aan het schreeuwen was. Omdat de man al vaker overlast had veroorzaakt gingen agenten ter plaatse. Bij de woning spraken agenten de man aan en zegden hem toe dat hij een bekeuring zou krijgen. Hij ging vervolgens tekeer tegen de politiemensen. Zij vertelden hem dat hij bij een volgend incident aangehouden zou worden. De agenten waren de straat nog niet uit of de overlast begon weer. Ze besloten meldingen niet meer af te wachten en probeerden naar binnen te komen bij de overlastgever. Nu deed hij de deur niet meer open. Met geweld ramden de agenten vervolgens de deur uit de sponning, zodat ze het pand konden betreden. De bewoner van de Gentsestraat is aangehouden en overgebracht naar een politiecellencomplex. Tijdens het vervoer bedreigde hij agenten. De man is ingesloten en wordt vandaag gehoord over alle strafbare feiten die hij beging.


» Politie.nl

Kaart nieuws Biervliet. Locatie nieuws: 51.32642 / 3.68582 Gentsestraat
Gentsestraat in Biervliet


woensdag 28 september 2022, 13:42 uur
Inwoner Biervliet veroorzaakt geluidsoverlast en bedreigt agenten
PZCBIERVLIET - Een inwoner van Biervliet is afgelopen nacht aangehouden omdat hij geluidsoverlast veroorzaakte. Tijdens de rit naar het politiecellencomplex bedreigde hij agenten.
» PZCFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: PZC

Meer nieuws uit Biervliet

26 december 10:32Man loopt met luchtbuks op straat
28 september 13:42Inwoner Biervliet veroorzaakt geluidsoverlast en bedreigt agenten
1 augustus 12:47Bermbrand blakert dijk zwart bij Biervliet
19 april 09:08Automobilist zit bekneld in auto
14 mei 16:18Man uit Biervliet (27) en twee van zijn klanten aangehouden voor handel in drugs
22 maart 14:31Bewoner ademt rook in bij brand in Biervliet
RSS.