menu
zoek

Nieuws Biervliet

Man loopt met luchtbuks op straat

maandag 26 december 2022, 10:32 uur

De politie heeft zondagochtend 25 december rond 11.00 uur in een woning aan de Gentsestraat een 35-jarige man uit Biervliet aangehouden. Hij zou met een wapen op straat hebben rondgelopen.

Waar: Gentsestraat in Biervliet

Bij het Operationeel Centrum van de politie kwamen in de ochtend een aantal meldingen binnen dat er een man met een vuurwapen op straat zou lopen. Er werd daarbij gesproken over een lang wapen. Ook zou de man dreigende taal hebben geuit. Vanwege de melding werd er een arrestatieteam opgeroepen en kwamen er meerdere eenheden van de politie ter plaatse. Bewoners moesten binnen blijven. Uiteindelijk wist de politie de man op te sporen in een woning aan de Gentsestraat. Hij is vervolgens door leden van de DSI aangehouden. In de woning bleek nog een andere man (26 jaar oud) te verblijven. Ook hij is aangehouden omdat hij drugs op zak had. Onderzoek De verdachte was onder invloed van alcohol en maakte een verwarde indruk. Op het bureau blies hij 1080 ug/l. Hij verklaarde ook zelf dat hij gedronken had. In de woning werd een luchtbuks gevonden, vermoedelijk het wapen waar de man mee over straat had gelopen. De verdachte is ingesloten voor verder onderzoek.  


» Politie.nl

Kaart nieuws Biervliet. Locatie nieuws: 51.32442 / 3.68597 Gentsestraat
Gentsestraat in Biervliet


zondag 25 december 2022, 12:51 uur
Arrestatieteam grijpt in: twee aanhoudingen na melding over ‘man met lang wapen’
de GelderlanderEen arrestatieteam van de politie heeft in Biervliet (Zeeland) twee mannen aangehouden, nadat er rond 8.30 uur meldingen waren binnengekomen over een ‘gewapende man op straat’.
» de Gelderlander
zondag 25 december 2022, 12:32 uur
Biervliet schrikt wakker door ’man met jachtgeweer’: arrestatieteam op de been
de TelegraafIn het Zeeuwse Biervliet is zondagochtend een arrestatieteam ingezet nadat een man met „een lang wapen over straat liep”, aldus de politie. In een woning aan de Gentsestraat zijn vervolgens twee verdachten aangehouden.
» de Telegraaf
zondag 25 december 2022, 11:04 uur
Arrestatieteam grijpt in: twee aanhoudingen in Biervliet na melding over ‘man met lang wapen’
PZCEen arrestatieteam van de politie heeft in Biervliet twee personen aangehouden, nadat er rond 8.30 uur meldingen waren binnengekomen over een gewapende man op straat. Sommige buurtbewoners zagen het allemaal gebeuren en mochten voor een tijdje hun straat niet uit. ,,Dit is wel een héél andere Eerste Kerstdag dan normaal.”
» PZCFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: de Telegraaf
Foto: PZC

Meer nieuws uit Biervliet

26 december 10:32Man loopt met luchtbuks op straat
28 september 13:42Inwoner Biervliet veroorzaakt geluidsoverlast en bedreigt agenten
1 augustus 12:47Bermbrand blakert dijk zwart bij Biervliet
19 april 09:08Automobilist zit bekneld in auto
14 mei 16:18Man uit Biervliet (27) en twee van zijn klanten aangehouden voor handel in drugs
RSS.