menu
zoek

Nieuws Driebruggen

Drie verdachten aangehouden na vondst harddrugs in woning

vrijdag 20 september 2019, 14:40 uur

De politie heeft op donderdag 19 september twee mannen van 22 en 46 jaar en een 21-jarige vrouw aangehouden na het aantreffen van harddrugs in een woning aan de Schoolstraat. De politie had een anonieme tip gekregen over de vermoedelijke aanwezigheid van drugs in de woning.

Waar: Schoolstraat in Driebruggen

De politie kreeg deze week de tip en heeft donderdagmiddag in de woning een doorzoeking verricht. In een vriezer werd bijna vier kilo amfetamine aangetroffen. De drugs werd in beslaggenomen, evenals andere goederen die drugsgerelateerd zijn. De man van 22 en de vrouw van 21 jaar die in de woning aanwezig waren werden hierop aangehouden. De 46-jarige man werd 's avonds aangehouden. De verdachten zijn in verzekering gesteld voor verder verhoor.

Drugs in Driebruggen

» Politie.nl


Kaart nieuws Driebruggen. Locatie nieuws: 52.04453 / 4.79796 Schoolstraat
Schoolstraat in Driebruggen


vrijdag 20 september 2019, 16:11 uur
Drie aanhoudingen na aantreffen harddrugs in vriezer
Omroep WestTwee mannen van 22 en 46 jaar en een 21-jarige vrouw zijn donderdag aangehouden na het aantreffen van harddrugs in een woning aan de Schoolstraat in Driebruggen. De politie kreeg een anonieme tip over de aanwezigheid van drugs in de woning. Dat maakt de politie vrijdag bekend.
» Omroep WestFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Omroep West
Foto: Politie.nl

Meer nieuws uit Driebruggen

20 september 16:11Drie aanhoudingen na aantreffen harddrugs in vriezer
RSS.