menu
zoek

Restaurants Anloo

1
Popken Hollander
NederlandsWat een hartelijke ontvangst na onze lange wandeling! We werden door het eigenaarsechtpaar uitgenodigd om lekker bij de open haard te zitten. Nadat we een goed getapt biertje hadden genuttigd, gingen we aan tafel. We hadden voor een schnitzel met jägersaus gekozen. Op ons verzoek werd de saus keurig apart in een sauskom geserveerd. En de schnitzel was héérlijk! Lekker krokant korstje. Ook de aardappeltjes waren lekker gebakken; gewoon ouderwets in de koekenpan. Samen met de verse sperzieboontjes en gemengde salade was het een voortreffelijke maaltijd voor een aangename prijs. Beslist een aanrader voor wie van dorpse gezelligheid houdt. Jan en Greet uit Vaassen
26-04-2014 -
Eet.nu: 7,1
http://www.popkenhollander.nl | Brinkstraat 7, Anloo | 05922712152
Woodz
InternationaalRestaurant ziet er top uit en is gezellig. Mooie kaart en de kok is super, hij is het sterkst op vlees bereiden, doet dit erg goed. Brengt het dessert persoonlijk op tafel en staat op een prettige manier open voor op-en aanmerkingen omdat hij passie heeft voor zijn vak. Het bedienend en ontvangend personeel zou iets meer enthousiasme mogen laten zien, is een beetje tam allemaal en straalt weinig enthousiasme uit wat jammer is want het restaurant en de kok zijn prima. Prijs/kwaliteit verhouding is goed, je eet hier heerlijk en het restaurant ziet er mooi en modern en fris uit. Wat ons betreft een absolute aanrader!!
06-02-2016 -
Eet.nu
http://woodz.jouwweb.nl/ | Bosweg 3, Anloo | 0592271430

3
Kegelcentrum Camping Anloo
NederlandsJe kunt hier geweldig lekker eten voor weinig geld. Wij komen hier al jaren en hebben al heel wat kennissen aangeraden om hier te gaan eten, wat ze ook gedaan hebben. En hebben er alleen maar lof over.
07-11-2010 -
Eet.nu
http://www.campinganloo.nl | Bosweg 1, Anloo | 0592271430Meer restaurants in de omgeving van Anloo