menu
zoek

Restaurants Eelderwolde

1
Woe Ping
Chinese indianVoor het eerst hier gegeten na goede berichten van kennissen. We hebben voor het buffet gekozen. Wat een verademing na al die vreetschuren die er zijn. Superschoon en alles werd goed en snel aangevuld. Het eten was heerlijk en zeker voor herhaling vatbaar! Wij komen zeker weer terug!!
14-05-2017 -
Eet.nu: 8,3
http://www.woeping.nl/ | Groningerweg 117, Eelderwolde | 05052686252
Elanderhus
ScandinavianGEWELDIG!!! Zaterdagavond gereserveerd...We waren iets vroeg, maar werden vriendelijk ontvangen en naar onze tafel geleid. Uitermate vriendelijk personeel en uitleg. Zaalig gegeten (mosterdsoep=aanrader!) En vervolgens een prachtig opgemaakt hoofdgerecht. De smaak is niet alleen fantastisch, maar de opmaal van de borden is ook top! Net die extra kers op de taart... En die zaten weer in ons ├╝ber-beste toetje verwerkt met een toefje room! Echt subliem! Wij zijn groot fan en komen zeker weer!!! Dank voor de gastvrijheid en uitermate vriendelijke en vrolijke bediening en natuurlijk de complimenten naar het keukenpersoneel die ons hebben voorzien van al het lekkers!
14-01-2017 -
Eet.nu: 5,7
https://www.scandinavischdorp.nl/ | Oude Badweg 1, Eelderwolde | 0505256867Meer restaurants in de omgeving van Eelderwolde