menu
zoek

Restaurants Oisterwijk

1
Little Asia Cuisine
AziatischHeerlijk eten. Wel all you can eat, dus kunt heerlijk van alles proeven. Maar niet zo’n massale business als sommige andere sushi tenten. En ook nog eens echt overheerlijke sushi’s! Mijn man was twijfelachtig vantevoren, want lust niet zo veel sushi’s maar ook hij is om. We moeten nog n keer terug zei hij, want heb nog niet alles kunnen proberen. Dus top!
23-05-2022 -
Eet.nu: 7,9
http://www.littleasiacuisine.nl | Lindeplein 1, Oisterwijk | 0135909819
2
Otori
JapansEen aanrader, voor een avondvullend diner met familie en of vrienden. Altijd weer een verrassing van de chef die met verse producten en bijzondere ingredienten, een symfonie van smaken presenteert. Leuke ambiance, correcte bediening en presentatie. Eén van de betere restaurant ervaringen.
28-07-2019 -
Eet.nu: 7,3
http://www.otori.nl/ | De Lind 75, Oisterwijk | 0135230888

3
Keyzer Palace
ChineesOp zondagavond na een dagje beekse bergen, zonder reservering gaan eten. Normaliter ontwijk ik de wokrestaurants op zondagen vanwege de drukte. Hier was de parkeerplaats gelukkig half leeg. Binnen viel de drukte ook mee. Mooi restaurant met verschillende zalen, waardoor het niet zo massaal is. Diverse koude voorgerechten vis, vlees, sushi en 2 soorten soep en lekker stokbrood met heerlijke kruidenboter. Daarna warm buffet en wokken. Ook een zeer uitgebreide tepan yaki, met oa tongfilet, mosselen, gamba's, kangaroe filet, kikkerbilletjes, lamsrack.....usw. Tot besluit 5 soorten ijs, fruit, minisoesjes, en appeltaart. Alles was top verzorgd en werd goed bijgevuld. Vriendelijke en goede/snelle bediening. We hebben heerlijk en rustig gesmuld. Zeker aan te bevelen.
22-09-2013 -
Eet.nu: 6,4
http://www.keyzerpalace.com | Moergestelseweg 123, Oisterwijk | 0135211247Meer restaurants in de omgeving van Oisterwijk