menu
zoek

Restaurants Marum

1
Nieuw China
ChineesToppertje onder de Chinese restaurants. Niet erg opvallend op zijn locatie; je rijdt er zo aan voorbij. Het lopend buffet is super. Erg goedkoop (rond de 10 euro p.p.), en toch veel keuze uit allerlei specialiteiten. Wokken mis je hier absoluut niet. Bediening is prima, de (vrij jonge) meisjes mogen soms wel iets losser worden, maar dit zal wel met de leeftijd te maken hebben. Onze voorkeur is wel om er te komen als het wat drukker is. Het buffet wordt dan vaker aangevuld en het eten is dan wat warmer. Groot pluspunt wat mij eens opviel; ze weten hier exact wat er in het eten zit. Mensen met specifieke allergiën kunnen hier dus prima terecht (bijv. vetsin allergie). Dit geldt niet voor mijzelf, maar kan mij voorstellen dat dit voor anderen een grote + is.
25-08-2009 -
Eet.nu: 7,9
http://www.nieuwchinamarum.nl | Wendtsteinweg 19, Marum | 0594-6415522
Nieuw China
Chinese indianToppertje onder de Chinese restaurants. Niet erg opvallend op zijn locatie; je rijdt er zo aan voorbij. Het lopend buffet is super. Erg goedkoop (rond de 10 euro p.p.), en toch veel keuze uit allerlei specialiteiten. Wokken mis je hier absoluut niet. Bediening is prima, de (vrij jonge) meisjes mogen soms wel iets losser worden, maar dit zal wel met de leeftijd te maken hebben. Onze voorkeur is wel om er te komen als het wat drukker is. Het buffet wordt dan vaker aangevuld en het eten is dan wat warmer. Groot pluspunt wat mij eens opviel; ze weten hier exact wat er in het eten zit. Mensen met specifieke allergiën kunnen hier dus prima terecht (bijv. vetsin allergie). Dit geldt niet voor mijzelf, maar kan mij voorstellen dat dit voor anderen een grote + is.
25-08-2009 -
Eet.nu: 6,2
http://www.nieuwchinamarum.nl | Wendtsteinweg 19, Marum | 0594641552

3
Heerlijkheid
NederlandsJaren geleden voor het laatst bij de heerlijkheid gegeten, Nu met mijn vrouw vanuit Almere onderweg naar Denemarken, zo op het idee gekomen om weer eens langs het dorpje Marum en de Heerlijkheid te gaan. Achteraf, geen slechte keuze. Nieuwe spontane en gezellige eigenaar, die ons zelfs nog even te woord stond over de voor ons gekookte 'kip piri piri' en mijn voorafje, het vissig rolletje wat overigens verrukkelijk was. Jongen van ik schat 18 die ons bediende, veel mee gelachen en leuke gesprekken mee gehad. Al met al een zeer geslaagde avond, denken erover na om op de terugweg dan de lunchkaart te gaan bestuderen.
20-06-2019 -
Eet.nu: 8,9
http://www.heerlijkheid.nl | Tolhuisstraat 1, Marum | 0594641111

4
Alexandrie
Pizzaonlangs hebben we daar heerlijk gegeten. We hebben goede ervaring wat betreft de bediening. Mijn dochter had een pizza met tonijn besteld omdat ze dat altijd lekker vind. Maar helaas deze pizza smaakte anders als ze gewend was, toen hebben we dat ggezegd en toen kreeg ze een andere pizza op de kosten van de zaak. dat vond ik geweldig, want ze had het zelf besteld.
02-02-2007 -
Eet.nu: 7,2
Kruisweg 44, Marum | 0594642299

5
Kruisweg
NederlandsEen groot complex waar we vanwege de regen naar binnen zijn gegaan om te eten. Verwachtingen waren niet hoog gespannen maar we werden verrast. Het dagmenu was voortreffelijk. Ingrediënten afkomstig van producenten uit de omgeving. Op papier "gewone" gerechten maar de kok heeft die met zoveel liefde bereid dat het echt genieten was. Zelfs gewone worteltjes werden daardoor een delicatesse! Onze complimenten, een aanrader!
25-07-2014 -
Eet.nu: 6,0
http://www.kruiswegmarum.nl | Kruisweg 1, Marum | 0594641202Meer restaurants in de omgeving van Marum