menu
zoek

Restaurants Geesteren Gelderland

1
Theehuis De Busker
Food vendorWij zaten op de eerste herfstdag met zijn drieën een verjaardag te vieren in de prachtige, stille tuin van het theehuis. Wij werden zeer gastvrij ontvangen. Eigenaar Kevin maakte een gezellig praatje met ons en voldeed werkelijk aan al onze wensen. Er waren volop theezakjes met allerlei smaken. De hapjes waren zeer ruim aanwezig, zowel in hoeveelheid, als in smaak. Heerlijk allemaal!. Ook aan de vegetariër was gedacht. Reserveren was een makkie en kan via email of telefoon. Zeker nog eens bezoek waard!
23-09-2020 -
Eet.nu: 9,5
Geesterse broekweg 1, Geesteren Gelderland | 05454812212
Baan
FransOp i8 mei 2014 hebben we onze familiedag met De Geesterse Tafel afgesloten. Van tevoren werden de dieetwensen besproken en verder lieten we ons verrassen. Wat hebben we gesmuld! Iedereen was vol lof over het goed verzorgde buffet. Ook de deelnemers met een dieet kwamen volop aan hun trekken. Respect!.. De correcte service en het heerlijke buffet hebben we enorm gewaardeerd. Namens de familieleden,
21-05-2014 -
Eet.nu: 8,5
https://baangeesteren.nl/ | Dorpsstraat 6, Geesteren Gelderland | 0545481274

3
Al Paso
SteakhouseNet het nieuwe concept all in geprobeerd. Doordat veel mensen tegelijk gingen bestellen was het wel even afwachten wanneer je kon bestellen. Maar wat is het eten lekker zeg! Heerlijk vlees, dat kunnen ze bij menig all in restaurant nog wat van leren! De kok heeft mij uiteindelijk nog een speenvarken laten proeven. HEERLIJK. Mijn zoontje heeft erg genoten van de spareribs. Goede, vlotte bediening. Een minpunt is het speelhok voor de kinderen. Binnen moet even een paar euro gebruikt worden voor nieuw speelgoed en buiten even een schoonmaakbeurtje. Maar ach wat maakt het uit! Het eten: daar gaat het om en dat was fantastisch.
07-06-2015 -
Eet.nu: 8,2
http://www.alpaso.nl/ | Oude Nettelhorsterweg 8, Geesteren Gelderland | 0 545 273 3

4
La Pampa
SteakhouseSuper fijne sfeer, leuke vriendelijke bediening en lekker gegeten. Erg mooi pand en de tafels staan op een fijne afstand van elkaar, zodat je privacy genoeg hebt.
16-02-2020 -
Eet.nu: 7,2
http://www.steakhouselapampa.nl/ | Oude Nettelhorsterweg 8, Geesteren Gelderland | 0545273339Meer restaurants in de omgeving van Geesteren Gelderland