menu
zoek

Restaurants Winterswijk Miste

1
Steakhouse Vivaldi
InternationaalWat een leuke en gezellige tent. Heerlijk informeel. Je kijkt je ogen uit als je er voor het eerst komt. Hele vriendelijke bediening, lekker eten. Complimenten aan het hele personeel. Er zijn verschillende dingen (ik verklap niets), die heel verrassend zijn. Bestel maar eens als nagerecht een coupe ravage...???? Wij zagen er iig de humor wel van in. Wat ons betreft een aanrader voor een gezellig avondje uit! Ik zou zeggen ga het zelf maar ervaren.
27-07-2023 -
Eet.nu: 7,2
https://www.steakhousevivaldi.nl/ | Haartweg 2, Winterswijk Miste | 05435652132
De Schoppe
Internationaal16 Juni 2018 hadden wij voor onze familie een pannenkoeken- en dessertbuffet gereserveerd. Van beide buffetten werd gesmuld. Ook de gluten- lactosevrije pannenkoeken waren super, volgens de eetlustigen. De bediening was zeer vriendelijk en hulpvaardig. Voor de dames van de bediening was niets teveel, het was zoals je graag wilt dat je gasten verzorgd worden. In tegenstelling tot vorig jaar toen wij voor een andere groep dezelfde buffetten hadden georganiseerd en door een ober, die zijn dag niet had, werden bediend. Een minpunt is, dat de afspraken die je maakt met de leiding van De Schoppe niet schriftelijk bevestigd worden, waardoor je voor onaangename verrassingen kunt komen te staan.
18-06-2018 -
Eet.nu: 8,0
https://www.detweebruggen.nl/eten-drinken/restaurant-de-scho | Meenkmolenweg 23, Winterswijk Miste | 0543565325Meer restaurants in de omgeving van Winterswijk Miste