menu
zoek

Restaurants Winterswijk-Miste

1
Steakhouse Vivaldi
InternationaalNooit eerder aan gedacht bij Vivaldi te bestellen totdat ik ze vavavond bij ons in de straat zag stoppen bij buren. De kaart bekeken en ook maar besteld. We hadden spareribs en die zijn voortreffelijk, héél erg lekker. Zeker een aanrader, we gaan zeker opnieuw bestellen.
15-01-2022 -
Eet.nu: 6,7
https://www.steakhousevivaldi.nl/ | Haartweg 2, Winterswijk-Miste | 0543565213
2
Restaurant De Schoppe
Internationaal16 Juni 2018 hadden wij voor onze familie een pannenkoeken- en dessertbuffet gereserveerd. Van beide buffetten werd gesmuld. Ook de gluten- lactosevrije pannenkoeken waren super, volgens de eetlustigen. De bediening was zeer vriendelijk en hulpvaardig. Voor de dames van de bediening was niets teveel, het was zoals je graag wilt dat je gasten verzorgd worden. In tegenstelling tot vorig jaar toen wij voor een andere groep dezelfde buffetten hadden georganiseerd en door een ober, die zijn dag niet had, werden bediend. Een minpunt is, dat de afspraken die je maakt met de leiding van De Schoppe niet schriftelijk bevestigd worden, waardoor je voor onaangename verrassingen kunt komen te staan.
18-06-2018 -
Eet.nu: 7,3
https://www.detweebruggen.nl/eten-drinken/restaurant-de-scho | Meenkmolenweg 23, Winterswijk-Miste | 0543565325Meer restaurants in de omgeving van Winterswijk-Miste