menu
zoek

Restaurants Winterswijk-Meddo

1
Spiekerman
NederlandsJe kunt er echt super lekker eten! Echt een aanrader, we zijn vorig jaar ook met de kerst daar uit eten geweest met warm buffet, super leuk!!! Ga dit dit jaar zeker weer doen!
24-10-2012 -
Eet.nu: 9,1
http://www.spiekerman.nl | Goorweg 5, Winterswijk-Meddo | 0543216001
2
De Sevink Molen
Pancake houseSevinks Möll is een pannenkoekenrestaurant bij de molen in Meddo, met daarbij een overdekte speeltuin. Een ideaal uitje met jonge kinderen op een regenachtige dag: ze vermaken zich er prima. En na afloop pannenkoeken eten in het restaurant: dat gaat er wel in na een middag spelen! In het restaurant worden vaak ook groepen en gezelschappen ontvangen, maar het personeel zorgt ervoor dat ook de "losse" gasten die na de speeltuin komen eten aan hun trekken komen. De bediening is voorkomend en vriendelijk, zéér behulpzaam. Het eten staat vlot op tafel, en eerlijk is eerlijk: ik heb nog nooit zulke lekkere pannenkoeken gegeten! Een aanrader dus, daar in Meddo! Goedkoop is het niet, het restaurant oogt ook niet bijzonder gezellig (uitzicht op de speeltuin), maar het eten is prima.
19-10-2016 -
Eet.nu: 7,9
http://www.pannenkoekmolen.nl | Meddoseweg 40, Winterswijk-Meddo | 0543513229Meer restaurants in de omgeving van Winterswijk-Meddo