menu
zoek

Restaurants Winterswijk Meddo

1
Spiekerman
NederlandsWij hebben 29 december 2019 hier ons 50 jarig huwelijksfeest gevierd. Het was meer dan voortreffelijk. Alles uitstekend verzorgd. Het brunche buffet was geweldig, niet alleen de kwaliteit, maar ook de presentatie ervan. Onze gasten waren, met ons, vol lof over het gebodene. Aan kinderen was ook goed gedacht. Met heel veel plezier denken we terug aan deze dag, danken “ Spiekerman” voor wat zij waargemaakt hebben en kunnen dit café- restaurant bij iedereen aanbevelen!
29-12-2019 -
Eet.nu: 8,8
http://www.spiekerman.nl | Goorweg 5, Winterswijk Meddo | 05432160012
De Sevink Molen
Pancake houseSevinks Möll is een pannenkoekenrestaurant bij de molen in Meddo, met daarbij een overdekte speeltuin. Een ideaal uitje met jonge kinderen op een regenachtige dag: ze vermaken zich er prima. En na afloop pannenkoeken eten in het restaurant: dat gaat er wel in na een middag spelen! In het restaurant worden vaak ook groepen en gezelschappen ontvangen, maar het personeel zorgt ervoor dat ook de "losse" gasten die na de speeltuin komen eten aan hun trekken komen. De bediening is voorkomend en vriendelijk, zéér behulpzaam. Het eten staat vlot op tafel, en eerlijk is eerlijk: ik heb nog nooit zulke lekkere pannenkoeken gegeten! Een aanrader dus, daar in Meddo! Goedkoop is het niet, het restaurant oogt ook niet bijzonder gezellig (uitzicht op de speeltuin), maar het eten is prima.
19-10-2016 -
Eet.nu: 7,9
http://www.pannenkoekmolen.nl | Meddoseweg 40, Winterswijk Meddo | 0543513229Meer restaurants in de omgeving van Winterswijk Meddo