menu
zoek

Restaurants Apeldoorn

1
Mediterrance
ItaliaansWij hebben hier vanavond met ons vieren gegeten en het was weer geweldig! Iedereen die hier werkt is heel vriendelijk en altijd in voor een praatje. Het eten is heel goed en vers !
25-12-2019 -
Eet.nu: 7,1
https://www.mediterrance.nl/ | Marktstraat 4, Apeldoorn | 05557888662
Da Vinci
ItaliaansOp 24 april gegeten in da Vinci. Wij schrijven niet snel een recensie omdat wij de betrouwbaarheid van recensies van anderen soms in twijfel trekken, bij deze recensie is dat absoluut niet het geval: da Vinci in Apeldoorn was in alle opzichten uitstekend! Vanaf het ontvangst t/m het vertrek was alles perfect geregeld: de bediening, de uitgebreide kaart, de door ons gekozen gerechten en (wij zijn Hollanders) de prijs. Klein kritiek puntje: de witte huiswijn, maar gelukkig waren er voldoende alternatieven. Het was een hoogte puntje in ons eerste dagje Apeldoorn, Paleis het Loo was het diepte puntje. Wij hadden van de tuinen meer verwacht. Maar daar gaat deze recensie niet over.
25-04-2019 -
Eet.nu: 7,9
http://www.ristorante-davinci.nl/ | Van Kinsbergenstraat 9, Apeldoorn | 0555225720

3
Trattoria Pepolino
ItaliaansHeerlijk gegeten in dit prachtige restaurant. Met z'n tweetjes genoten van een plank vol met verschillende Italiaanse lekkernijen. Daarna een pizza tartufo, met verse truffel en klaargemaakt in een houtgestookte oven en voor mijn vriendin een lasagne van aubergine. Omdat we allebei geen ruimte meer hadden voor een dessert, hebben we afgesloten met een espresso... Een aanwinst voor Apeldoorn!
31-01-2015 -
Eet.nu: 8,0
http://www.pepolino.nl | Marktplein 25, Apeldoorn | 0 55 578 53

4
Baci e Amore
ItaliaansVanavond hier gegeten, is ons erg goed bevallen! Eten was erg lekker en duidelijk vers met goede ingredienten. De porties zijn vrij groot waardoor ik mijn hoofdgerecht niet helemaal op kon, er werd me meteen gevraagd of ik het misschien mee naar huis wilde nemen. Bediening was netjes en vriendelijk en de rekening achteraf viel ons erg mee! Zeker voor herhaling vatbaar!
31-12-2012 -
Eet.nu: 7,2
http://www.bacieamore.nl | Leienplein 11, Apeldoorn | 0555788010

5
Ristorante Roma
ItaliaansAfgelopen week heb ik hier gegeten met mijn collega's. De eigenaar is Italiaans maar de serveerster niet, want wanneer ik in het Italiaans een biertje bestel dan krijg ik in het Nederlands antwoord. De pizza's zijn meer dan prima. Echte italiaanse pizza's zoals wij van onze vakantie gewend zijn. Wanneer je door het restaurant naar de wc loopt, is het net of je in een film van de godfather verzijld bent geraakt, geweldig. Het enige kritiekpuntje is inderdaad de wc. Die is lettelijk en figuurlijk aan een opfrisbeurt toe.
15-11-2015 -
Eet.nu: 7,8
https://www.ristorante-roma.nl/ | Hoofdstraat 166-4b, Apeldoorn | 0555213278

6
Dante
ItaliaansVorige week bij Dante gegeten met een bon van Sweetdeal. We werden hartelijk ontvangen. Kregen een gerechtje aangeboden, hier zat kaas op. Daar ik geen kaas eet, maakten ze voor mij hetzelfde gerechtje zonder kaas. Daarnaast ook nog een mandje stokbrood met aiolie. Het was een vastgesteld driegangen menu. Vooraf een carpaccio, vervolgens een heerlijk gebakken biefstuk met een lekkere jus. Een schaaltje met aardappels en warme groenten. Ik denk uit de oven. Smaakte prima. En nog sla. Als dessert kregen we ijs/advocaat/slagroom. Al met al erg genoten. Het was die avond erg rustig. We waren vroeg én Nederland speelde zijn eerste voetbalwedstrijd.
18-06-2012 -
Eet.nu
http://www.danteapeldoorn.nl/ | Hoofdstraat 170, Apeldoorn |

7
Toren van Pizza
ItaliaansHeerlijke pizza's, broodjes doner enz en vriendelijk personeel. De zaak zelf ziet er ook heel netjes en schoon uit. Wij rijden speciaal vanuit Hoenderloo daarheen voor de pizza's en de broodjes.
25-02-2018 -
Eet.nu
http://www.toren-van-pizza-apeldoorn.nl | Laan Van Orden 197, Apeldoorn | 0553560556

Meer restaurants in de omgeving van Apeldoorn