menu
zoek

Restaurants Heerlen

1
Da Peco
ItaliaansVorige week wezen eten samen met een vriendin. Na een drankje aan de bar mochten we plaats nemen aan tafel en werden zeer aangenaam bediend, met name door een zeer goed uitziende en charmante jongeman. Het eten was boven onze verwachting! Op aan raden om de volgende keer een verrassing menu te nemen komen wij weer snel terug. Hopelijk hebben wij volgende maand meer tijd om hele avond in dit restaurant te genieten!! Tot snel !!
28-10-2012 -
Eet.nu: 8,0
https://dapecoheerlen.nl/ | Geleenstraat 17, Heerlen | 0455716800
2
Da Nando
ItaliaansDinsdagavond en het restaurant zat hartstikke vol! Dertig jaar geleden at ik er al en nu, bij binnenkomst, niets veranderd! Een ècht lokaal met heerlijk, eerlijk Italiaans eten. Bij binnenkomst werden de jassen gevraagd en opgehangen. Zó hoort het en daar kunnen veel andere gastvrouwen een voorbeeld aan nemen. Lekker gegeten, mooie prijs en de sfeer... nooit veranderen!
04-03-2020 -
Eet.nu: 8,0
http://www.pizzeria-danando.nl/ | Valkenburgerweg 21, Heerlen | 0455742424

3
La Bella Sera
ItaliaansWaren paar dagen in Heerlen, en kwamen bij restaurant Sera uit, leuke aanvulling is dat onze kleindochter ook Sera heet. Lekkere tomaten soep gehad, stokbroodjes met heerlijk eigen gemaakte kruidendokter. Ik pizza peperoni genomen verse ingredieenten. M'n vrouw de Lascana heerlijk. Na twee dagen weer gaan eten de tomatensoep favoriet stokbrood en spaghetti bolonese heerlijk. Het meisje was beide keren zeer vriendelijk, En mooie nette verschijning, ook de mannelijke bediening goed. Jammer nu weer terug naar Meppel. Maar echt top gegeten.
09-07-2020 -
Eet.nu: 7,0
http://www.labellasera.nl | Bongerd 21a, Heerlen | 0455710122Meer restaurants in de omgeving van Heerlen