menu
zoek

Restaurants Laag-Keppel

1
De Olde Schole
LunchroomGisteren voor het eerst bij jullie gegeten. Prima stoofpotje! Maar er was iets wat mij raakte. Er zat een echtpaar op hoge leeftijd te eten bij jullie. Ondanks de drukte werden ze met alle egards behandeld. Met een lieve glimlach en alle geduld werd er naar hun (lange) verhalen geluisterd. Ik meen zelfs dat ze het dessert cadeau kregen. Gaandeweg de maaltijd gingen de twee oudjes steeds meer blinken door al jullie aandacht. Na afloop werden ze voorzichtig, immers broze botten, in hun jassen geholpen en uitgeleide gedaan. Jullie hebben de wereld wat mooier voor deze twee gemaakt en voor mij ook een beetje want zelfs vandaag denk ik er met een glimlach aan terug. Complimenten!
13-11-2017 -
Eet.nu: 7,5
https://www.deoldeschole.nl/ | Rijksweg 88, Laag-Keppel | 03143800502
Restaurant De Gouden Leeuw
FransHier gegeten met mijn vriend. We hadden een groupon en mochten a la carte eten. De sfeer in het restaurant was goed, mooie inrichting. Niet kakkeneus, maar wel stijlvol en passend bij het oude gebouw waar het restaurant in gevestigd is. Het voorgerecht smaakte erg goed, ik had carpaccio en die smaakte goed. De asperges voor het hoofdgerecht waren heerlijk en ik kreeg een mooie portie zalm. Met een smaakvolle tiramisu na, waren we echt voldaan. Onze gastheer was een vriendelijke rustige man. Omdat we met een groupon hebben gegeten waren we goedkoop uit. Ik vond de reguliere prijzen wel aan de hoge kant, maar het eten was erg lekker en de entourage was er ook naar. Al met al dus een prima restaurant!
16-05-2014 -
Eet.nu
http://www.degoudenleeuwgroep.nl/restaurant | Rijksweg 91, Laag-Keppel | 0314382141Meer restaurants in de omgeving van Laag-Keppel