menu
zoek

Restaurants Lengel

1Restaurant De Lengel
FransVandaag voor t eerst wezen eten bij de lengel. Wat een mooie landelijke locatie en wat n mooie dinner zaal ????????! We kregen netjes uitleg hoe h.e.e.a. werkt… en het drinken wordt aan tafel geserveerd (als je glas leeg was werd meteen gevraagd of je nog wat drinken wilde top!) het buffet was heerlijk met huis gemaakte ambachtelijk berreide gerrechten en de keuze was reuze! Er hangt daar ook zon ECHTE "gemuudelijke " achterhoekse sfeer iets waar de achterhoeker trots op mag zijn goed eten… lekker eten… en goedde bedienning en n fantastisch keuken team die t snapt… kortom zeker een aanrader! We komen snel weer een keer aan… goedgoan! En biz neachten mall! ????????
28-07-2018 -
Eet.nu: 8,2
| Hartjensstraat 2a, 0314668555
2Forest
ChineesVanaf het begin af aan al klant, net en vriendelijk personeel. Lekker en gevarieerd eten, voor ieder wat wils. Ze nemen groente, vis van de plaatselijke ondernemers, dus dat zit wel goed???? Het is er schoon, kindvriendelijk, (glijbaan) en binnenspeelruimte, en een ruime parkeerplaats. Wij hebben er onze verjaardaggevierd, geweldig???????? Nog een leuk punt: je hebt er een spaarkaart voor 1 x gratis eten????????
09-08-2017 -
Eet.nu: 9,6
| Drieheuvelenweg 1, 0314668771

3Heerlijkheid van Bergh
InternationaalWe hebben genoten van het Italiaanse themabuffet. Er was een ruime keus aan Italiaanse gerechten. Aangevuld met een keur van verse extra's die het diner compleet maakten. Alles wordt gepresenteerd in kleine hoeveelheden die regelmatig worden aangevuld. Bijzonder is ook dat het vlees niet ligt te sudderen maar ter plekke wordt bereid. Kortom een echte aanrader. Roel en Ettie de Mos
01-07-2012 -
Eet.nu
| Drieheuvelenweg 1, 0314-661214Meer restaurants in de omgeving van Lengel