menu
zoek

Restaurants Lengel

1Restaurant De Lengel
FransZaterdagavond weer eens heerlijk gegeten bij de Lengel. Na een "valse start", i.v.m. een dubbele boeking van de door ons gereserveerde tafel, was alles na zo'n 10 min. Weer netjes geregeld. Het eten was voortreffelijk. Alles is even smakelijk - de voorgerechtjes - de ruime keuze aan hoofdgerechten - en de toetjes. Het bedienend personeel is vriendelijk en heel alert. Lege bordjes worden meteen weggehaald en daarbij vriendelijk gevraagd of je nog iets te drinken wenst. Wij wensen jullie fijne (drukke) feestdagen en daarna een wel verdiende vakantie. Eind januari zijn we zeker weer van de partij. Fam. G. Jansen - Babberich. Fam. M.v.Beersum - Emmerich.
10-12-2018 -
Eet.nu: 8,5
| Hartjensstraat 2a, 0314668555
2Forest
ChineesVanaf het begin af aan al klant, net en vriendelijk personeel. Lekker en gevarieerd eten, voor ieder wat wils. Ze nemen groente, vis van de plaatselijke ondernemers, dus dat zit wel goed???? Het is er schoon, kindvriendelijk, (glijbaan) en binnenspeelruimte, en een ruime parkeerplaats. Wij hebben er onze verjaardaggevierd, geweldig???????? Nog een leuk punt: je hebt er een spaarkaart voor 1 x gratis eten????????
09-08-2017 -
Eet.nu: 9,6
| Drieheuvelenweg 1, 0314668771

3Heerlijkheid van Bergh
InternationaalWe hebben genoten van het Italiaanse themabuffet. Er was een ruime keus aan Italiaanse gerechten. Aangevuld met een keur van verse extra's die het diner compleet maakten. Alles wordt gepresenteerd in kleine hoeveelheden die regelmatig worden aangevuld. Bijzonder is ook dat het vlees niet ligt te sudderen maar ter plekke wordt bereid. Kortom een echte aanrader. Roel en Ettie de Mos
01-07-2012 -
Eet.nu
| Drieheuvelenweg 1, 0314-661214Meer restaurants in de omgeving van Lengel